Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(amber123 @ 2011 06 28, 19:02)
blush2.gif aha.. pasistengsiu, ale kad neskaitadieniai kazkokie.. man jau taip buna, arba kai skaitau visos knygos ziauriai patinka, arba nei viena netinka  lotuliukas.gif atostolgom taupau egipto tema, o po Cekuolio jauciu imsiu gal Akluma..  g.gif ai nzn pati ko noriu doh.gif

Bet tai man net įdomu, kuo gi tas Čekuolis tau neįtiko unsure.gif Net suintrigavai. Nors pati dar nė vienos jo knygos nesu skaičiusi.
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 06 28, 18:44)

Mazojoj anglej minima sita daina (kaip vienos poreles daina), paklausiau ir siandien man ji wub.gif

http://www.youtube.c...feature=related

Atostogauju nuo seimynos su kalnu skanestu. Ajazau kaip gerai wub.gif

Ar gerai supratau is anotacijos,kad Mazoji angle kaip ir tikrais faktais paremta,rasytoja pati apie save raso?

Kas per kalnu skanestas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2011 06 28, 20:06)
Ar gerai supratau is anotacijos,kad Mazoji angle kaip ir tikrais faktais paremta,rasytoja pati apie save raso?

Kas per kalnu skanestas? g.gif

Kadangi neskaiciau, kas rasoma ant virselio, kol skaiciau, tai galvojau, kad cia tiesiog grozinis kurinys, taigi nustebau, kai baigus knyga perskaiciau ant virselio uzuominas, kad tai tikra istorija mastau.gif
Reik suprast, kad apie save g.gif Einu paguglinsiu, kaip ji atrodo biggrin.gif

kalnas skanestu laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 28 birželio 2011 - 19:12
QUOTE(luiziana @ 2011 06 28, 19:06)

Taip, knyga apie ją. Atsirado remiantis jos dar ir dabar teberašomu blogu. Aišku, visko už gryną pinigą priimti juk negalima. Skaitydama knygą tiesą sakant net nebuvau susimąsčiusi, kad čia kaip ir tikra istorija.
Papildyta:
QUOTE(Masako @ 2011 06 28, 19:11)
Kadangi neskaiciau, kas rasoma ant virselio, kol skaiciau, tai galvojau, kad cia tiesiog grozinis kurinys, taigi nustebau, kai baigus knyga perskaiciau ant virselio uzuominas, kad tai tikra istorija mastau.gif
Reik suprast, kad apie save g.gif  Einu paguglinsiu, kaip ji atrodo biggrin.gif

O aš visą laiką prieš skaitydama knygą iš pradžių perskaitau anotaciją. Jau susiformavęs toks įprotis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 28, 20:04)
Bet tai man net įdomu, kuo gi tas Čekuolis tau neįtiko  unsure.gif Net suintrigavai. Nors pati dar nė vienos jo knygos nesu skaičiusi.

Sss.. tyliau topsecret.gif neduok dieve dar perskaitys.. nenoriu jo iskaudint unsure.gif biggrin.gif nu as tikejaus daugiau idomybiu.. apie keliones.. tikru istoriju... kazkaip nzn.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 06 28, 19:11)

Reik suprast, kad apie save g.gif  Einu paguglinsiu, kaip ji atrodo biggrin.gif

kalnas skanestu laugh.gif

lotuliukas.gif o man susidejo,kad kalnuuuuu,nu tu tikru kalnu,ir galvoju kas cia per skanestai,nebent edelveisas arba kalnu ozku pienas lotuliukas.gif

As jau pagooglinau irgi smile.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 28, 19:12)
Taip, knyga apie ją. Atsirado remiantis jos dar ir dabar teberašomu blogu. Aišku, visko už gryną pinigą priimti juk negalima. Skaitydama knygą tiesą sakant net nebuvau susimąsčiusi, kad čia kaip ir tikra istorija.

As dar tik pradejau,gal tada didzioji dalis tiesa,bet manau aisku pagrazinimu bus,juk rasant kitaip ir neiseina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 28, 20:14)
]
O aš visą laiką prieš skaitydama knygą iš pradžių perskaitau anotaciją. Jau susiformavęs toks įprotis smile.gif

anksciau skaitydavau ir as, bet kazkodel meciau sita iproti biggrin.gif Gal todel, kad spoilinimas sugadina dali malonumo ( o siu laiku anotacijos - spoilinimai tikraja to zodzio prasme cool.gif ). Filmu aprasymu del tos pacios priezasties irgi vengiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 28 birželio 2011 - 19:17
QUOTE(amber123 @ 2011 06 28, 19:15)
Sss.. tyliau  topsecret.gif neduok dieve dar perskaitys.. nenoriu jo iskaudint unsure.gif  biggrin.gif nu as tikejaus daugiau idomybiu.. apie keliones.. tikru istoriju... kazkaip nzn..  verysad.gif

Na aš visgi abejoju, kad jis Supermamą seka biggrin.gif Man rodos, jis tokiems dalykams tiesiog neranda laiko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(luiziana @ 2011 06 28, 19:16)
As dar tik pradejau,gal tada didzioji dalis tiesa,bet manau aisku pagrazinimu bus,juk rasant kitaip ir neiseina smile.gif

drinks_cheers.gif
Net ir pačioje knygoje ji minėjo, kad bloge jos kasdienis gyvenimas nušviečiamas kiek kitokiais atspalviais, nei yra iš tiesų.

QUOTE(Masako @ 2011 06 28, 19:16)
anksciau skaitydavau ir as, bet kazkodel meciau sita iproti biggrin.gif  Gal todel, kad spoilinimas sugadina dali malonumo ( o siu laiku anotacijos -  spoilinimai tikraja to zodzio prasme cool.gif ). Filmu aprasymu del tos pacios priezasties irgi vengiu...

Na čia jau kaip kam mirksiukas.gif , pvz. man tai tikrai negadina. O juk dažnai ir knygas renkuosi iš dalies pagal anotacijas (jeigu anotacija sudomino, tada puolu ieškot atsiliepimų apie knygą).
Atsakyti
Aha, Ingenai, kaip kam, jau esam apie tai snekeje, zinau, kad tu megsti anotacijas biggrin.gif
Bet kartais ju kurejai sugeba ispasakot vos ne visa turini gun_bandana.gif Kam gali tai patikti?? biggrin.gif

Geras, beveik tokia ta C. Sanderson ir isivaizdavau skaitydama biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(luiziana @ 2011 06 28, 20:16)
lotuliukas.gif  o man susidejo,kad kalnuuuuu,nu tu tikru kalnu,ir galvoju kas cia per skanestai,nebent edelveisas arba kalnu ozku pienas  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Aha, Edelweissas laugh.gif

Beje, labai megstu ta daina. Kokia grazi ji Sound of music filme wub.gif

http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 28 birželio 2011 - 19:27
taigi taigi tataigi, lieku prie ankstesnes nuomones - Reicel gera, bet Rebeka geresne rolleyes.gif bet nepeikiu, nepeikiu ir Reicel. patiko. nors jau gal nuo vidurio itariau kame suo pakastas smile.gif
bet aprasymai jos kokie fantastiniai - viska ka skaitau matau pries akis, kartais net girdziu, kaip, pvz, sukniu siugzdejima lipant laiptais biggrin.gif Jamaika silpniausia is situ triju - yra be Pauksciu dar kas nors lietuviskai?

kas del "anotaciju" tai neskaitau nei knygu, nei filmu, nes viska ten pasako, paskui neidomu ir nervina

galvoju ka dabar imt - kazkaip linkstu link Ciauskutes, bet pernakt dar pagalvosiu biggrin.gif

ai, dar va vaika maitindama pagalvojau, kad tie dvaro aprasaymai, sodai, prisirisimas prie jo man siek tiek turi panasumo su Sally Beauman Likimu - irgi liuks visai knygute
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 28 birželio 2011 - 19:41
QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 28, 20:21)
Na aš visgi abejoju, kad jis Supermamą seka biggrin.gif  Man rodos, jis tokiems  dalykams tiesiog neranda laiko smile.gif

Maza ka.. verysad.gif lotuliukas.gif As myliu Cekuoli, tegu taip ir lieka biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Šiandien užėjau į skuduryną, kur visad būna pigių angliškų knygų po 1lt. Dar kaip tik žiūriu parašyta akcija "Viskas po 2lt" . Peržiūrėjau visas knygas ir savo nuostabai radau J. Picoult "Perfect match". (Ar yra ji išversta į lt? g.gif ) Žodžiu, nueinu prie kasos, paduodu 1lt, sako kainuoja 2lt biggrin.gif Kaip tai, tai gi visad knygos visos po 1lt. Tai pasakė, kad šiandien akcija, viskas po 2lt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 28 birželio 2011 - 19:54