Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(eliss @ 2011 06 28, 14:38)
greičiau stooresnė smile.gif manęs Reičel dar laukia

O iš kur tu žinai, kad "Reičel" įdomesnė už "Rebeką"? Iš posto supratau, kad "Reičel" juk pati dar neskaitei?
Man asmeniškai "Rebeka" labiau patiko už "Reičel".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 28 birželio 2011 - 17:37
QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 28, 17:36)

man irgi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos bigsmile.gif as baigiau Moteru kupe, bet dar neprisiruosiu atsiliepo parasyt.. 4u.gif skaitau Cekuolio naujausia dabar.. ir deda.. verysad.gif si kart prasoviau.. bet vis tiek ji myliu ir kaip bebutu kiek Cekuolis rasys knygu, tiek ju pirksiu biggrin.gif o dabar dar noriu nusipirkt kelis knygas apie keliones Kinderio nauja ir dar kazkokia pamirsau pav doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2011 06 27, 20:43)
Ne itin didi, nesureikšminu labai, bet vistiek smagu, jauduliukas buvo lipant ant scenos smile.gif ačiū  4u.gif

Sveikinu baigaigusias mokslus bigsmile.gif as atsimenu labai jaudinaus ta diena.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 28, 18:36)
O iš kur tu žinai, kad "Reičel" įdomesnė už "Rebeką"? Iš posto supratau, kad "Reičel"  juk pati dar neskaitei?

gal nekibkim prie žodžių,omeny turėjau ne įdomumą,o knygos storumą.Ingėnai,ar man taip tik atrodo,ar turi kažkokį piktumą ant manęs g.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 06 28, 19:16)
Ingėnai,ar man taip tik atrodo,ar turi kažkokį piktumą ant manęs g.gif

Ne tu neimk i galva.. Ingenas aplamai labai piktas zmogus.. vis tik moteris ir is stuomens ir is liemens, buvusi imtynininke.. as jos net paklaust kazko bijau.. menesi laiko kaupiuosi buna.. unsure.gif ne, seip juokauju.. nesipykit moteros smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 06 28, 19:20)
Ne tu neimk i galva.. Ingenas aplamai labai piktas zmogus.. vis tik moteris ir is stuomens ir is liemens, buvusi imtynininke.. as jos net paklaust kazko bijau.. menesi laiko kaupiuosi buna..  unsure.gif ne, seip juokauju.. nesipykit moteros smile.gif

lotuliukas.gif tiesiog man pastaruoju metu taip atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 06 28, 18:16)
gal nekibkim prie žodžių,omeny turėjau ne įdomumą,o knygos storumą.Ingėnai,ar man taip tik atrodo,ar turi kažkokį piktumą ant manęs g.gif

Na aš nieko pikta nenorėdama paklausiau, nežinau, kodėl tau kitaip atrodo. Lyg ir nepilnatis unsure.gif
Atsiprašau ir pasistengsiu kitą kartą geriau net neklausti.
Beje, dėl storumo irgi, aš skaičiau senesnį "Rebekos" leidimą, tai jis tikrai nestoras. Pažiūrėjau suknyga.lt, 268 psl. Nežinau, kaip sugebėjo leidėjai naujausią leidimą iki 408 psl. išpūsti g.gif (nors aišku čia jau ne pirmas kartas).

QUOTE(amber123 @ 2011 06 28, 18:20)
Ne tu neimk i galva.. Ingenas aplamai labai piktas zmogus.. vis tik moteris ir is stuomens ir is liemens, buvusi imtynininke.. as jos net paklaust kazko bijau.. menesi laiko kaupiuosi buna..  unsure.gif ne, seip juokauju.. nesipykit moteros smile.gif

biggrin.gif Ale ir žinai tu apie mane viską lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 28, 19:29)

Jopsikimat tas mano liezuvis ilgas.. kad kojos tikio ilgumo butu.. sorry tikrai 4u.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(eliss @ 2011 06 28, 19:28)
lotuliukas.gif tiesiog man pastaruoju metu taip atrodo rolleyes.gif

Ai tos moteros.. prisigalvoja visokiu nieku.. tik neateik ilgiau doh.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 06 28, 19:16)

blink.gif nu jau. Kazin ar yra cia toks zmogus, ant kurio Ingenas koki piktuma turetu? Jei ir yra, tai tikrai to neparodo, man atrodo smile.gif biggrin.gif

QUOTE(amber123 @ 2011 06 28, 19:20)
Ne tu neimk i galva.. Ingenas aplamai labai piktas zmogus.. vis tik moteris ir is stuomens ir is liemens, buvusi imtynininke.. as jos net paklaust kazko bijau.. menesi laiko kaupiuosi buna.. 

lotuliukas.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 28, 19:29)

biggrin.gif

Mazojoj anglej minima sita daina (kaip vienos poreles daina), paklausiau ir siandien man ji wub.gif

http://www.youtube.c...feature=related

Atostogauju nuo seimynos su kalnu skanestu. Ajazau kaip gerai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 28 birželio 2011 - 18:45
QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 27, 21:49)
O man  "Zuikių metai " iš išverstų į lietuvių k. Arto Paasilinna knygų pasirodė pati silpniausia. Galbūt per švelni, mažiau parako, kaip kad  kitose Paasilinna knygose. Na bet čia gal labai subjektyvu. Užtai antroje vietoje po "Kaukiančio malūninko" be abejonių statyčiau "Grupinės savižudybės magija" (nors daug kas gal su tuo ir nesutiktų).

Šiandien parsinešiau "Grupinės savižudybės magiją". smile.gif.
Perskaitysiu, ir būsiu įstojusi į Paasilinna gerbėjų klubą. Labai įdomu, kas ši per knyga.
O šiaip tai man daugmaž visos patiko, o labiausiai tai „Kaukiantis malūnininkas“.
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 06 28, 18:40)
Jopsikimat tas mano liezuvis ilgas.. kad kojos tikio ilgumo butu.. sorry tikrai 4u.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Ai tos moteros.. prisigalvoja visokiu nieku.. tik neateik ilgiau  doh.gif  tongue.gif

Va va, visas paslaptis išdavei biggrin.gif
Taigi dažniau užeik pas mus į temą tvarkos padaryt biggrin.gif lotuliukas.gif

Sorry, už oftopikus blush2.gif

QUOTE(Masako @ 2011 06 28, 18:44)
Mazojoj anglej minima sita daina (kaip vienos poreles daina), paklausiau ir siandien man ji wub.gif

http://www.youtube.c...feature=related

Labai graži daina wub.gif
Beje, visgi neatilaikiau vasariniam suskydimui ir nusipirkau "Mažosios anglės" autorės kitą knygą ("Prancūziškasis bučinys"). Tokių desertų neperdaugiausiai turiu, tai pataupysiu kol kas tam laikui, kai labai saldumynų įsinorės smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Skaitanti @ 2011 06 28, 18:57)
Šiandien parsinešiau "Grupinės savižudybės magiją". smile.gif.
Perskaitysiu, ir būsiu įstojusi į Paasilinna gerbėjų klubą. Labai įdomu, kas ši per knyga.
O šiaip tai man daugmaž visos patiko, o labiausiai tai „Kaukiantis malūnininkas“.

Įdomu, kaip tau patiks "Magija":) Aš turbūt būsiu ta mažuma, kuriai ta knyga labai labai patiko. Puikus sarkazmas ir humoras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 28, 19:59)
Va va, visas paslaptis išdavei biggrin.gif
Taigi dažniau užeik pas mus į temą tvarkos padaryt biggrin.gif  lotuliukas.gif
Sorry, už oftopikus blush2.gif

blush2.gif aha.. pasistengsiu, ale kad neskaitadieniai kazkokie.. man jau taip buna, arba kai skaitau visos knygos ziauriai patinka, arba nei viena netinka lotuliukas.gif atostolgom taupau egipto tema, o po Cekuolio jauciu imsiu gal Akluma.. g.gif ai nzn pati ko noriu doh.gif
Atsakyti