QUOTE(Biancca @ 2011 06 27, 19:14)
Labas
Skaitau Valdo Papievio "Eiti" - didžiulis malonumas. O ji tokia ploniukė... Taupai, nes nenori šito malonumo užbaigti.
Sakykit, merginos, gal esat skaičiusius ką nors iš
M. Kunderos kūrybos ir rekomenduotumėt arba išpeiktumėt?
Kolegė prigyrė man jį, o aš apie tokį rašytoją geriausiu atveju tik nežymiai girdėjusi.
kada nors paskaityt reiks,nesusidariau neigiamos nuomonės apie "Eiti" ,nors jų ir daug yra
M.Kunderos kažkada seniai buvau paėmus "Nepakeliama būties lengvybė" kažkokie paistalai,net nebaigiau
dabar gal kitaip atrodytų
QUOTE(Skaitanti @ 2011 06 27, 21:12)
Dabar baiginėju
Herve Guibert. Draugui, kuris negelbėjo man gyvybės. Na, kažkur perskaičiau, kad tai labai gera knyga, būtina perskaityti. O ir bibliotekoje pavarčius patiko. Na bet ką aš žinau, vietomis tikrai labai šokiruoja... Aš esu tolerantiška visoms seksualinėms pakraipoms,
bet vietomis buvo kažkaip per daug atvira ir kažkaip jau buvo šlykštu. Knyga - tai AIDS sergančiojo išgyvenimai, kasdienybė, 100 trumpų reportažų, beveik iki pat paskutinės gyvenimo dienos. Veiksmas vyksta prieš beveik 30 metų, kaip apie AIDS dar nieko/labai mažai buvo žinoma, ir dėl AIDS nelabai kas ir suko galvos ir toliau gyveno savo gyvenimą. Nemažai pateiktą duomenų apie ligą, nes autoriui teko viską pačiam aiškintis, sužinoti, patirti.
tokiom knygom jaučiu antipatiją,nuo senų laikų,kai perskaičiau apie Fredį Mercurį.Dar ir dabar jaučiu šleikštulį.Neseniai buvau paėmus iš bibliotekos panašią knygą,tik kai parėjau pamačiau apie ką ji,teko atgal nešt.
Gal kas skaitėt
"Aš nužudžiau savo dukterį" Vidmantės Jasukaitytės?Įdomu kaip ji?Kažkaip atkreipiau dėmesį knygyne