QUOTE(muminukas @ 2011 06 27, 08:32)
o nesinaudoji vietine biblioteka? Lryte buvo straipsnis, kaip ten pas jus naujausias lietuviškas knygas perka ir nacionalinė biblioteka mažoms bibliotekoms nemokamai atsiunčia, kad žmonės galėtų skaityt
Ne,nesinaudoju,del dvieju priezaciu: 1. nemegstu skaityti skolintu knygu,nesiskaito man jos,2. namie turiu savu tiek daug,kad niekaip nera laiko skaityti dar skolintas
Ta straipsniuka mes jau cia aptarinejom
Tiem,kas cia gyvena tik laikinai uzdarbiaudami,tikrai gerai,kad yra toks pasirinkimas knygu,nes juk savu is namu nesitempsi,jei tik laikinai atvaziuoji,o mum,kaip pastoviem gyventojam,jau ir aktualijos kitos,namie biblioteka kaupiam,kaskart is LT knygu atsivezu nauju,knyges padeda parupina
,tad bado tikrai nejauciu
turiu viska is naujienu ka ir jus
O del tos kalbos tai niekis,man patinka rusu kalba skaityti,ir moku ja labai gerai,tik na gal ,kad vasara nesiskaito man dabar ir viskas
,grisiu kada prie jos rudeni ir pabaigsiu ta rusu kalba,o dabar norisi kitokiu lengvu knygu
QUOTE(kiršė @ 2011 06 27, 12:18)
Beje, kažkaip per dvi dienas "Chirurgą" perskaičiau, tikrai nesitikėjau, kad taip įtrauks
Gal kuri gali pasakyti kokia yra sekanti dalis?
Pameistrys
QUOTE(daite @ 2011 06 27, 12:31)
Varčiau Sally Beauman knygas, bet nežinau, nuo kurios pradėti?
Man visos labai patiko
,bet tau patarciau gal "Meiles peizazas",manau turetu patikti
Nu arba nezinau,imk pagal intuicija,kur ranka tiesis
geros knygos.
As pabaigiau
Daphnes du Maurier "Itemptas laukimas",vertinu prastai,bet tai gal todel,kad nemegstu as ir taip apsakymu,man tik ilgi istisi romanai patinka,o apsakimeliu nemegeja as,plius dar cia dasidejo tai,kad jos apsakymai su neaiskiom pabaigom,mistiniai kazkokie,ne mano skoniui tiesiog.Nors visos kitos sios autores knygos manes tikrai nenuvyle,esu jos gerbeja.
Dabar turejau skaityti kita knyga planuose,bet jus su savo atsiliepimais sugundet mane pakeisti planus ir pasiemiau
"Mazjaa angle Paryziuje" Norejau ja detis i ligonine,bet isidejau kita knyga,sita skaitysiu kol dar namie,nes jau senai norisi lengvo lengvo kazko