Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

Labas 4u.gif

QUOTE(daite @ 2011 06 26, 21:54)
Daug ką turiu: iš bibliotekos Murakami ir Chesterfield; namie ir Balzakas, ir Oksanen, ir McEwan, ir Saramago, ir Fowles (bandžiau "Magą" paimti, bet netinkamas laikas dabar) ir dar daug kitų... Spėju, kad šita artilerija man dabar per sunki, norėtųsi kokio neįpareigojančio saldėsio, tik kad į kūną neitų.  biggrin.gif Arba kokių kitokių prieskonių, rūgštelės.
Kaip ten su "Jūros katedra", ar knyga beskonė ar ne?

Gal su patarimais jau ir vėluoju, gal kažką jau nusitvėrei smile.gif
Pvz. Oksanen tai nėra sunki, o ir prieskonių labai užtenka. Nebent pernelyg slegianti gali pasirodyti, jei norisi kažko neįpareigojančio.
O apie "Jūros katedrą" aš galiu tik gerai atsiliepti. Panašaus svorio kaip kad "Popiežė Joana". Vat įdomu, ką Masako šiandien apie ją parašys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 27, 11:49)

O apie "Jūros katedrą" aš galiu tik gerai atsiliepti. Panašaus svorio kaip kad "Popiežė Joana". Vat įdomu, ką Masako šiandien apie ją parašys smile.gif

sakyčiau, Joanoje mažiau žiaurumo... na, atgrasė mane Jūtos katedros pradžia nuo tolesnio skaitymo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 25, 12:13)
** Va "Skaistųjį mėlį" galbūt bandyčiau skaityt, jos anotacija tai mane sudomino.

O aš "Skaistųjį mėlį" labai stipriai rekomenduočiau blush2.gif Kiek prisimenu, mums abiems labai patiko "Penki ketvirčiai apelsino", tai man šios knygos savo nuotaika kažko labai artimos wub.gif Taip pat kaip ir "Kapitono Korelio mandolina" wub.gif wub.gif

Beje, kažkaip per dvi dienas "Chirurgą" perskaičiau, tikrai nesitikėjau, kad taip įtrauks ax.gif Gal kuri gali pasakyti kokia yra sekanti dalis? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiršė: 27 birželio 2011 - 12:19
QUOTE(kiršė @ 2011 06 27, 12:18)
O aš "Skaistųjį mėlį" labai stipriai rekomenduočiau  blush2.gif  Kiek prisimenu, mums abiems labai patiko "Penki ketvirčiai apelsino", tai man šios knygos savo nuotaika kažko labai artimos  wub.gif  Taip pat kaip ir "Kapitono Korelio mandolina"  wub.gif  wub.gif

Na "Kapitono Korelio mandolina" man nepatiko unsure.gif , taip jos ir nepabaigiau.
""Skaistųjį mėlį" reiks kada pavartinėt, tada bus aiškiau, ko tikėtis.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 27, 12:49)
Labas 4u.gif
Gal su patarimais jau ir vėluoju, gal kažką jau nusitvėrei smile.gif
Pvz. Oksanen tai nėra sunki, o ir prieskonių labai užtenka. Nebent pernelyg  slegianti gali pasirodyti, jei norisi kažko neįpareigojančio.

Pasiėmiau iš bibliotekos knygą apie aromaterapiją ir "Sokrato pusryčius". "Jūros katedros" nebuvo... Varčiau Sally Beauman knygas, bet nežinau, nuo kurios pradėti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daite: 27 birželio 2011 - 12:31
QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 27, 12:24)
Na "Kapitono Korelio mandolina" man nepatiko unsure.gif , taip jos ir nepabaigiau.
""Skaistųjį mėlį" reiks kada pavartinėt, tada bus aiškiau, ko tikėtis.

o man mandolina labai patiko wub.gif tik tuos karo arašymus nelabai sąžiningai skaičiau blush2.gif
Papildyta:
pasiėmiau pabandyti Juodasis anglas mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 06 27, 11:34)
pasiėmiau pabandyti Juodasis anglas mastau.gif

Man ji visai smagiai skaitėsi
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 06 27, 08:32)
o nesinaudoji vietine biblioteka? Lryte buvo straipsnis, kaip ten pas jus naujausias lietuviškas knygas perka ir nacionalinė biblioteka mažoms bibliotekoms nemokamai atsiunčia, kad žmonės galėtų skaityt unsure.gif

Ne,nesinaudoju,del dvieju priezaciu: 1. nemegstu skaityti skolintu knygu,nesiskaito man jos,2. namie turiu savu tiek daug,kad niekaip nera laiko skaityti dar skolintas biggrin.gif Ta straipsniuka mes jau cia aptarinejom wink.gif Tiem,kas cia gyvena tik laikinai uzdarbiaudami,tikrai gerai,kad yra toks pasirinkimas knygu,nes juk savu is namu nesitempsi,jei tik laikinai atvaziuoji,o mum,kaip pastoviem gyventojam,jau ir aktualijos kitos,namie biblioteka kaupiam,kaskart is LT knygu atsivezu nauju,knyges padeda parupina wub.gif ,tad bado tikrai nejauciu biggrin.gif turiu viska is naujienu ka ir jus 4u.gif O del tos kalbos tai niekis,man patinka rusu kalba skaityti,ir moku ja labai gerai,tik na gal ,kad vasara nesiskaito man dabar ir viskas doh.gif ,grisiu kada prie jos rudeni ir pabaigsiu ta rusu kalba,o dabar norisi kitokiu lengvu knygu smile.gif

QUOTE(kiršė @ 2011 06 27, 12:18)

Beje, kažkaip per dvi dienas "Chirurgą" perskaičiau, tikrai nesitikėjau, kad taip įtrauks  ax.gif  Gal kuri gali pasakyti kokia yra sekanti dalis?  rolleyes.gif

Pameistrys mirksiukas.gif

QUOTE(daite @ 2011 06 27, 12:31)
Varčiau Sally Beauman knygas, bet nežinau, nuo kurios pradėti?

Man visos labai patiko wub.gif ,bet tau patarciau gal "Meiles peizazas",manau turetu patikti mirksiukas.gif Nu arba nezinau,imk pagal intuicija,kur ranka tiesis biggrin.gif geros knygos.

As pabaigiau Daphnes du Maurier "Itemptas laukimas",vertinu prastai,bet tai gal todel,kad nemegstu as ir taip apsakymu,man tik ilgi istisi romanai patinka,o apsakimeliu nemegeja as,plius dar cia dasidejo tai,kad jos apsakymai su neaiskiom pabaigom,mistiniai kazkokie,ne mano skoniui tiesiog.Nors visos kitos sios autores knygos manes tikrai nenuvyle,esu jos gerbeja.

Dabar turejau skaityti kita knyga planuose,bet jus su savo atsiliepimais sugundet mane pakeisti planus ir pasiemiau "Mazjaa angle Paryziuje" biggrin.gif Norejau ja detis i ligonine,bet isidejau kita knyga,sita skaitysiu kol dar namie,nes jau senai norisi lengvo lengvo kazko smile.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

Šiąnakt perskaičiau Richelle Mead „Vampyrų akademiją“. Nors čia yra visokių dar negirdėtų būtybių, kažkiek priminė „Nakties namus“. Einu atsiliepimą parašyt smile.gif

QUOTE(kiršė @ 2011 06 27, 13:18)
Beje, kažkaip per dvi dienas "Chirurgą" perskaičiau, tikrai nesitikėjau, kad taip įtrauks  ax.gif  Gal kuri gali pasakyti kokia yra sekanti dalis?  rolleyes.gif

„Pameistrys“ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 06 27, 12:02)
Labas  smile.gif

Šiąnakt perskaičiau Richelle Mead „Vampyrų akademiją“. Nors čia yra visokių dar negirdėtų būtybių, kažkiek priminė „Nakties namus“. Einu atsiliepimą parašyt  smile.gif
„Pameistrys“  mirksiukas.gif

Man tai ne šiek tiek, o gerokai priminė šią seriją, nors ir yra kitokių būtybių, bet savo esme vos ne dvynės.
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif aš jau baiginėju "Kastratus" ir užsimaniau paieškoti filmo pagal šią knygą, bet niekaip nerandu, kaip suprantu filmas tokiu pačiu pavadinimu kaip knyga, bet aš randu tik filmą Kastratas Farineli, bet čia juk ne tas? doh.gif gal kuri galite pagelbėti biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
O knygoje nebuvo paminėtas Farinelli arba Carlo Broschi? ax.gif
Atsakyti