Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(katilina @ 2011 06 25, 19:53)
Ingėnai, dabar jau galiu tau padėkoti, kad užrodei man "Tyliąją mergaitę".  4u.gif Net jei ir nepatiks, džiaugiuosi ją gavusi, nes labai norėjau. Po ilgų ieškojimų pagaliau šiandien parsinešiau. Visą savaitę pašte išgulėjo, bet tik šiandien ją atrado, ir tai du kartus teko apieškoti. rolleyes.gif

Nėr už ką mirksiukas.gif Išties labai norėjau, kad ją perskaitytum. Kažkaip viliuosi, kad ji tau patiks. Bent jau pabandymo skaityti tikrai verta.

QUOTE(ylksis @ 2011 06 25, 20:29)
o aš kažkaip pasiėmiau "Marčo sūnus" skaityti, nes suintrigavo, galvojau, bus geras detektyvas:) Bet vis tiek skaitysiu, pasižiūrėsiu, gal man patiks:)

O iš Brigitte Aubert rekomenduoju "Mirtis iš miško". Man ji labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(ylksis @ 2011 06 25, 20:29)
o aš kažkaip pasiėmiau "Marčo sūnus" skaityti, nes suintrigavo, galvojau, bus geras detektyvas:) Bet vis tiek skaitysiu, pasižiūrėsiu, gal man patiks:)

Man tai patiko,tik pabaiga nelabai aiski ax.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Buvo čia bėdu su internetu, kol keitė jį, tai už tat skaičiau knygas biggrin.gif Perskaičiau:
Gudbergur Bergsson "Gulbė"
Jean Potocki "Рукопись, найденная в Сарагосе"
Marcia Preston "The Butterfly House" (Drugelio namas)
Julio Cortazar "Žaidimas baigtas"

Visos patiko, vienos daugiau, kitos mažiau.

Gudbergur Bergsson "Gulbė"
user posted image
Tai devynerių metų mergaitės istorija, kai ją visai vasarai išsiunčia į kaimą dirbti už vagystes parduotuvėse. Naujoje vietoje prabunda dar nepatirti jausmai ir fantazijos, kurios susilieja su realybe. Ir viską apjungia Islandijos kaimo vaizdai ir papročiai.
Labai patiko. Esu skaičiusi ir kitą šio autoriaus knygą 'Paralyžiuotosios mokytojos'. Tai 'Gulbė" mano manymu daug gilesnė, pats pasakojimas daug gražesnis ir vaizdingesnis.

Jean Potocki "Rankraštis, rastas Saragosoje"

Pilnoji versija, kurioje 66 dienos

Tai savotiška pasaka, nes viename kūrinyje yra daug pasakojimų, kurie yra sudaryti iš dar kitų pasakojimų. Aprašoma daugybe įvairiausių vietų ir šalių, ne vienas ryškus veikėjas. Taip pat netrūksta mistikos ir magijos, o taip pat ir romantikos. Labai gražus stilius. Lengvai ir įdomiai skaitėsi. Verta dėmesio knyga. Liūdniausia tai, kad lietuviškai net trečdalis neišverstas. Net neįsivaizduoju kodėl šitaip pasielgta su kūriniu g.gif
Atsakyti
man Skaistusis mėlis iš pradžių labai patiko, o pabaiga nelabai, kažkaip ten nelabai vykusiai sumalė.
Atsakyti
laba.

Argija, sveika sugrįžusi. Jau buvau kažkada pagalvojusi, kur dingai 4u.gif

Šįryt dar šimtuką perskaičiau Angelo žaidimo, tai man toks jausmas, kad labai jau ištempta knyga ir pats įdomumas (kadangi kaip ir sužinoma pagrindinė romano ,,vinis") prasideda tik maždaug tiek knygos viduriu. Nors ir lyg tol buvo įdomu skaityti, tik kad, nežinau, kaip geriau paaiškinti, neįsivaizdavau, kaip viskas baigsis, nes viskas tekėjo nieko pernelyg ypatingo nenutinkant... O dabar jau po truputį suprantu, ties kuo bus sutelkta likusioji knygos dalis ir kulminacija labai domina bigsmile.gif Tiesa, labai patinka atsiradusi veikėja Isabela, įneša spalvingumo ax.gif
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif
Mielosios jūs nuostabios! thumbup.gif Visoms dėkoju už sveikinimus ir visoms siunčiu po tortą birthday.gif

Vakare dar užsuksiu., 4u.gif o dabar lekiam miestan.
Atsakyti
Only, maciau parduodi Sophie Kinsella "Trečio dešimtmečio panelė" ,ar perskaitei,kaip tau ji?
Atsakyti
Labas 4u.gif

QUOTE(muminukas @ 2011 06 26, 06:30)
man Skaistusis mėlis iš pradžių labai patiko, o pabaiga nelabai, kažkaip ten nelabai vykusiai sumalė.

Na va unsure.gif , matyt reiks ją braukti iš norimų skaityti sąrašo.

QUOTE(laTulipe @ 2011 06 26, 09:31)
Šįryt dar šimtuką perskaičiau Angelo žaidimo, tai man toks jausmas, kad labai jau ištempta knyga ir pats įdomumas (kadangi kaip ir sužinoma pagrindinė romano ,,vinis") prasideda tik maždaug tiek knygos viduriu. Nors ir lyg tol buvo įdomu skaityti, tik kad, nežinau, kaip geriau paaiškinti, neįsivaizdavau, kaip viskas baigsis, nes viskas tekėjo nieko pernelyg ypatingo nenutinkant... O dabar jau po truputį suprantu, ties kuo bus sutelkta likusioji knygos dalis ir kulminacija labai domina  bigsmile.gif Tiesa, labai patinka atsiradusi veikėja Isabela, įneša spalvingumo  ax.gif

Aš ją jau pabaigiau. Tai galiu pasakyti, kad bent man nežinomybė tęsėsi iki pat knygos galo. Jei gerai pamenu, "Vėjo šešėlyje" tai dar gerokai prieš galą viskas daugmaž paaiškėja ir iš magiškos istorija pavirsta į gan žemišką (nors tiksliai jau ir nebeatsimenu blush2.gif , senokai ją skaičiau). O "Angelo žaidimas" šiuo atžvilgiu kiek kitaip parašyta, iki pat paskutinio puslapio tęsiasi monai.
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

QUOTE(luiziana @ 2011 06 26, 12:17)
Only, maciau parduodi Sophie Kinsella "Trečio dešimtmečio panelė" ,ar perskaitei,kaip tau ji?

neskaičiau jos, tai ir pakomentuoti negaliu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_Only_ @ 2011 06 26, 11:22)
Laba diena  4u.gif
neskaičiau jos, tai ir pakomentuoti negaliu  blush2.gif

Nu va ir parduodi neskaityta blink.gif As tai ja turiu jau,tik siaip nuomone buvo idomu mirksiukas.gif O Persproges korsetas,tai gal ir sudomintu nusipirkti (bet tu jos nenurodai butent kaip pardavimui atskirai?,jei kaina pasakytum,galim susitarti ka per az mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

Per dvi naktis perskaičiau 700 puslapių biggrin.gif

Baigiau Stieg Larsson „Mergina, kuri užkliudė širšių lizdą“ bigsmile.gif Bėgu rašyt atsiliepimą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 25, 22:06)
Nėr už ką mirksiukas.gif  Išties labai norėjau, kad  ją perskaitytum. Kažkaip viliuosi, kad ji tau patiks. Bent jau pabandymo skaityti tikrai verta.
O iš Brigitte Aubert  rekomenduoju "Mirtis iš miško". Man ji labai patiko.

Skaičiau seniau "Mirtis iš miško", man patiko:)
Atsakyti