Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(Masako @ 2011 06 13, 09:18)

Gal kas galetu pasverti kuria nors S. Kingo apie 350 psl. knyga (ta standartine violetiniais virseliais) 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Labas, bet kol radau 350 psl.
„Sulysėlis“ - 317 g.
Dar kokios reikia? Turiu visas.
Atsakyti
QUOTE(Skaitanti @ 2011 06 13, 14:37)
Labas, bet kol radau 350 psl.
„Sulysėlis“ - 317 g.
Dar kokios reikia? Turiu visas.

labai tau aciu, bet nebereikia - sphinx pasvere 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Aš tai nesuprantu kam tas knygas sverti, iš akies galima primesti, ar svers iki 500 g., ar 500-2000 g., juk tik tiek ir ta kaina svyruoja g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 06 13, 14:48)
Aš tai nesuprantu kam tas knygas sverti, iš akies galima primesti, ar svers iki 500 g., ar 500-2000 g., juk tik tiek ir ta kaina svyruoja  g.gif  biggrin.gif

tai va man klausimas, kiek knygu imti (pigiai kastuoja) - noriu, kad svertu iki 2 kg mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 13 birželio 2011 - 14:10
QUOTE(Creed @ 2011 06 13, 13:00)
As dar "Vitraziste" ir "Zvaigzdziu  medziotoja" skaiciau, abi patiko thumbup.gif "Popieziu valdove" mano nuosava knyga,tai jeigu ka,galiu paskolint mirksiukas.gif

Ačiū, jeigu ką, turėsiu omeny mirksiukas.gif
Kol kas dar skaitysiu savąsias smile.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2011 06 13, 13:48)
Aš tai nesuprantu kam tas knygas sverti, iš akies galima primesti, ar svers iki 500 g., ar 500-2000 g., juk tik tiek ir ta kaina svyruoja  g.gif  biggrin.gif

Deja sveriant iš akies galima paklaida. O jei pigi knyga, gali kartais būti, kad siuntimas vos ne daugiau už knygą kainuoja. Taip, kad tikslumas šiuo atveju sveika cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 13, 15:40)
Taip, kad tikslumas šiuo atveju sveika cool.gif

drinks_cheers.gif be to, tas is akies siuo atveju daznai buna labai apgaulingas biggrin.gif beje, kaip tikras zakon podlosti, kartais knyga vos keliais gramais virsija 500 g doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 13 birželio 2011 - 14:53
QUOTE(Masako @ 2011 06 13, 14:46)
drinks_cheers.gif  be to, tas is akies siuo atveju daznai buna labai apgaulingas biggrin.gif beje, kaip tikras zakon podlosti, kartais knyga vos kelis gramus virsija 500 g  doh.gif

Būtent drinks_cheers.gif O parduodant kokią knygą tarkim už 4 Lt, gali išeiti tas pardavimas vos ne už dyką (apsirikus su svoriu).
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 13, 11:11)
Labas 4u.gif
Atsiliepimą perskaičiau su malonumu thumbup.gif  Jei kada pasitaikys proga, norėčiau ir aš šią knygą perskaityt.

Aš kaip tik ją šiandiena parsitempiau namo smile.gif
Atsakyti
Fatimaallaa, jei neklystu, tu skaitei Nemirtinguosius (The Immortials), kaip tau patiko?
Atsakyti
QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 06 13, 16:52)
Fatimaallaa, jei neklystu, tu skaitei Nemirtinguosius (The Immortials), kaip tau patiko?

esu skaičiusi tik dvi knygas, o trečiąją pradėjusi, bet kol kas nepabaigusi. Jei atvirai, jei pirmoji dar buvo pusė bėdos, tai antroji jau kiek vargino, o trečioji pasirodė "nepakeliamai" nuobodi pradžioje. Nežinau kaip ten bus su šios serijos skaitymu, nors dar turiu ir naujausius tęsinius unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 06 13, 19:04)
esu skaičiusi tik dvi knygas, o trečiąją pradėjusi, bet kol kas nepabaigusi. Jei atvirai, jei pirmoji dar buvo pusė bėdos, tai antroji jau kiek vargino, o trečioji pasirodė "nepakeliamai" nuobodi pradžioje. Nežinau kaip ten bus su šios serijos skaitymu, nors dar turiu ir naujausius tęsinius unsure.gif

Man irgi pirma pasirodė dar pusė velnio, dabar įpusėjau antrą - gerokai sunkiau skaitosi. Turiu ir trečią, bet jei bus dar prastesnė doh.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Šiąnakt pabaigiau Elif Shafak "Stambulo pavainikę". Nelabai turiu ką ir pasakyt apie ją. ax.gif Pagavi, greit skaitoma... Knygos centre - kelių šeimų istorijos, kurios, pasirodo, labai susijusios. Ryški Stambulo dvasia, jo gyventojų ypatybės (išties, užsinorėjau paskaityt ir daugiau ką, kur būtų ryškus Stambulas). Teisybė, ši knyga man skaitėsi itin epizodiškai - tam tikros vietos labai patiko, o kitos - nelyginant atsitrenkus į medį, t.y - dirbtinumą. Tautų supriešinimas ne visur įtiko, vietomis atrodė forsuojamas. Neįskaitant šitos aplinkybės, man norisi būti prie tos pusės skaitytojų, kurie "Stambulo pavainikę" vertina teigiamai. Ypač gerai skaitosi tada, kai nori kažko nesunkaus, bet gan kokybiško, sodraus, modernaus (ir egzotiško, vos nepamiršau! biggrin.gif ). mirksiukas.gif
Atsakyti