Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(_buterfly_ @ 2011 06 25, 11:53)
o is kur parsisiuntei? noreciau ir as jos visai smile.gif

Cia per wap'ą reikia eiti wap.tegos.ru ,ten yra skiltis biblioteka,bet ten rusiškai biggrin.gif
Atsakyti
o jau kaina Šantaramo blink.gif kas nors turite? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 06 25, 15:40)
o jau kaina Šantaramo blink.gif kas nors turite?  unsure.gif

Sveikinu susilaukus sūnelio. wub.gif
Atsakyti
laba.

skaitau C. Ruiz Zafon ,,Angelo žaidimas", perskaičiau 160 psl., kol kas galiu pasakyti tik tiek, kad įdomi.

Iš bibliotekos pasiėmiau porą knygučių biggrin.gif :
<> Edgar Allan Poe ,,Raudonosios mirties kaukė"
<> Ian McEwan ,,Šeštadienis"

dar spiginau akis į ,,Vargdienius", bet tas storumas tai toks bauginantis wacko.gif bet vis tiek kitą sykį pasiimsiu nors pirmą dalį laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Siberica @ 2011 06 25, 15:53)
Cia per wap'ą reikia eiti wap.tegos.ru ,ten yra skiltis biblioteka,bet ten rusiškai biggrin.gif

tai teks pasitaupius pinigeliu nusipirkti tikra knyga:)
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2011 06 25, 18:41)
laba.
skaitau C. Ruiz Zafon ,,Angelo žaidimas", perskaičiau 160 psl., kol kas galiu pasakyti tik tiek, kad įdomi.

Noriu ir aš ją perskaityti,o ji čia skaitosi kaip antra vėjo šešėlio dalis ar visai iš kitos operos? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 06 25, 17:18)
Sveikinu susilaukus sūnelio.  wub.gif

aciuks.gif ligoninėje ir Tuk tuk perskaičiau smile.gif

Papildyta:
QUOTE(adžani @ 2011 06 25, 18:30)
Noriu ir aš ją perskaityti,o ji čia skaitosi kaip antra vėjo šešėlio dalis ar visai iš kitos operos? blush2.gif

ir aš noriu. ten lyg priešistorė g.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 06 25, 19:30)

jos susijusios tik tuo, kad ir ten, ir ten minimos Mirusių knygų kapinės. Veikėjai ir istorija visai kita.
Tiesa, kaip muminukas sako, ten yra kaip ir priešistorė, nes viskas vyksta anksčiau nei ,,Vėjo šešėlyje". mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laTulipe: 25 birželio 2011 - 18:48
Sveikos knygų mylėtojos 4u.gif visą amžinybę čia nebesilankiau blush2.gif

Užpuolė mane sesija (10 egzaminų).. ir kas mane tempė tooookius mokslus rinktis doh.gif

Na o prieš sesiją perskaičiau Brigitte Aubert "Keturi daktaro Marčo sūnūs" bei Loretos Paškevičienės "Pokalbiai su Algimantu Čekuoliu".

Pirmoji nepatiko, nors skaičiau ne vieną gerą atsiliepimą. Stilius toks neturtingas, sakyčiau net erzinantis. Istorija neitikino, o pabaiga tiesiog absurdiška. Žinoma, tai tik mano asmeninė nuomonė.

O Čekuolis, kaip visuomet: šiltas, jaukus, informatyvus ir per daug nebruka savosios nuomonės. Šiek tiek kliuvo stilius, kai kuries straipsniams trūko išbaigtumo. Bet vertinu vis gi labai gerai, manau skaitysiu ir kitas šios serijos knygas, jei tik jos papuls i mano rankas. ax.gif

Kadangi baigėsi sesija, o darbe taip pat bus galimybė skaityti, tai jau susidėjau nemažą krūvelę knygų wub.gif wub.gif

Dabar i rankas imu Ingvar Ambjornsen "Vaizdas i rojų" bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 06 25, 19:40)

aciuks.gif ligoninėje ir Tuk tuk perskaičiau  smile.gif

Manau ji labai tinkama tokiems skaitiniams,kaip,kad buvimui ligoninėje ar atostogoms. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 25, 11:13)
** Va "Skaistųjį mėlį" galbūt bandyčiau skaityt, jos anotacija tai mane sudomino. O "Žiburiai" tai negalėčiau sakyt, kad visiškai prasta knyga.

"Skaistusis mėlis" ir mane savo anotacija suviliojo, bet nepatiko tiek, kiek tikėjausi. Siužetas įdomus, bet kažkas man kliuvo ir viskas. "Žiburiai" irgi panašiai, nei per daug patiko, nei nepatiko. O "Damos su vienaragiu" dar nebaigiau, tai galutinės nuomonės neturiu.
QUOTE(Argija @ 2011 06 25, 20:23)
Na o prieš sesiją perskaičiau Brigitte Aubert "Keturi daktaro Marčo sūnūs" bei Loretos Paškevičienės "Pokalbiai su Algimantu Čekuoliu".

Pirmoji nepatiko, nors skaičiau ne vieną gerą atsiliepimą. Stilius toks neturtingas, sakyčiau net erzinantis. Istorija neitikino, o pabaiga tiesiog absurdiška. Žinoma, tai tik mano asmeninė nuomonė.

Man "Marčo sūnūs" irgi nelabai patiko, ypač savo pabaiga.

Ingėnai, dabar jau galiu tau padėkoti, kad užrodei man "Tyliąją mergaitę". 4u.gif Net jei ir nepatiks, džiaugiuosi ją gavusi, nes labai norėjau. Po ilgų ieškojimų pagaliau šiandien parsinešiau. Visą savaitę pašte išgulėjo, bet tik šiandien ją atrado, ir tai du kartus teko apieškoti. rolleyes.gif
Atsakyti
o aš kažkaip pasiėmiau "Marčo sūnus" skaityti, nes suintrigavo, galvojau, bus geras detektyvas:) Bet vis tiek skaitysiu, pasižiūrėsiu, gal man patiks:)
Atsakyti