Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 24, 21:42)
O  "Mergina su perlo auskaru" ar esi skaičiusi? Ta vienintelė iš Chevalier knygų man labai patiko (skaičiau irgi tris jos knygas, bet trečią tik įpusėjau, nusprendžiau, kad nieko neprarasiu jos ir nepabaigus).  "Dama su vienaragiu" ir man šiaipsau, kažko ne mano skonio unsure.gif

"Merginos..." dar neskaičiau, bet noriu perskaityti, nors kitos trys ir nelabai patiko. Kažkaip įsivaizduoju, kad ji turėtų būti įdomesnė (gal dėl filmo).
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 06 24, 21:04)
"Merginos..." dar neskaičiau, bet noriu perskaityti, nors kitos trys ir nelabai patiko. Kažkaip įsivaizduoju, kad ji turėtų būti įdomesnė (gal dėl filmo).

Ji visai kitokia, nei "Vienaragis". Ir pats pasakojimo stilius skiriasi, o ir nepalyginamai subtilesnė. Manau, kad tai mažytis perliukas Chevalier kūryboje smile.gif
Atsakyti
Aš filmą mačiau (Mergina su perlo auskaru), labai labai patiko, ir labai gaila, kad ne pirmiau perskaičiau knygą... O dabar nesinori imti vien todėl, kad žinau, kaip viskas vyks... doh.gif
Baiginėju "penkis ketvirčius apelsino", tikrai nebloga. Tiesa, tikėjausi visai ko kito, kur kas lengvesnio, gal daugiau maisto subtilybių ir t.t., bet tie psichologiniai dalykai visai įdomūs, nors kai kurie personažų poelgiai labai žiaurūs... nesunku suprasti, kodėl visa tai... unsure.gif O labai nepatinka klaidos... žodžiai į kitą eilutę perkeliami bet kaip, neskiemenuojami ir t.t. (2005 m. leidimas)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _night_: 24 birželio 2011 - 21:49
QUOTE(_night_ @ 2011 06 24, 21:24)
Aš filmą mačiau (Mergina su perlo auskaru), labai labai patiko, ir labai gaila, kad ne pirmiau perskaičiau knygą... O dabar nesinori imti vien todėl, kad žinau, kaip viskas vyks... doh.gif

Na bet knygoje viskas kur kas išsamiau, tikrai verta skaityti ir ją mirksiukas.gif
Aš irgi pirma pamačiau filmą, tik paskui perskaičiau knygą.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 24, 22:31)
Na bet knygoje viskas kur kas išsamiau, tikrai verta skaityti ir ją  mirksiukas.gif
Aš irgi pirma pamačiau filmą, tik paskui perskaičiau knygą.

Tikiu... gal ir pakartosiu g.gif
Atsakyti
Labas rytas :)vakar kaip sakoma ''ant bajerio'' atsisiunciau i mobiluji telefona Suzanne Collins ''Bado zaidynes'' ir jau sendien negaliu atsiplest nuo mobilaus telefono bigsmile.gif taip itrauke thumbup.gif Net Garpa padejau i sali blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Siberica @ 2011 06 24, 19:48)
Sveikutės! o man laabai patiko Tuk Tuk Indija thumbup.gif: kartais net pagalvoju dar apie ja..ir nepasikeitė nuomonė apie Indija smile.gif o dabar kartu su Garpu esu Vienoje..Patinka thumbup.gif:

knyga man irgi labai patiko thumbup.gif sukrėtė pakistano istorija ir tų benamių vaikų, nors jau iš Gyvenimo lošimo skaičiau apie juos. tik nesukėlė noro važiuoti į Indiją - visai netraukia schmoll.gif

QUOTE(katilina @ 2011 06 24, 19:59)
Ingėnas, kiek pamenu, neskaitė, o man ji labai patiko. Net labiau už pirmąją (nors patiko ir pirmoji). Mūsų bloge yra mano atsiliepimas, jei įdomu.

Skaitau šiuo metu "Damą su vienaragiu". Kadangi tai jau trečia mano skaitoma Chevalier knyga, galiu sakyti, kad ji visai ne mano rašytoja. Nelimpa man jos stilius niekaip, nors pati istorija lyg ir įdomi.

tiksliai žinau (o gal įsivaizduoju...), kad turi tą knygą, tai ir "apkaltinau" skaičius biggrin.gif doh.gif man Ingėnas siejasi ssu kelionių knygomis blush2.gif
man Dama su vienaragiu 1 iš trijų Chavallier knygų - pirma Mergina, antra - vienaragis, trečia - Skaistusis mėlis. Žiburių net nepabaigiau, o tuos angelus tik šiaip ne taip įveikiau - ligoninėje gulėjau, nebuvo pasirinkimo...

QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 24, 20:42)
Teisingai drinks_cheers.gif , aš kol kas dar neskaičiau nė vienos Starkaus knygos smile.gif

O  "Mergina su perlo auskaru" ar esi skaičiusi? Ta vienintelė iš Chevalier knygų man labai patiko (skaičiau irgi tris jos knygas, bet trečią tik įpusėjau, nusprendžiau, kad nieko neprarasiu jos ir nepabaigus).  "Dama su vienaragiu" ir man šiaipsau, kažko ne mano skonio unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(muminukas @ 2011 06 25, 06:19)
*tiksliai žinau (o gal įsivaizduoju...), kad turi tą knygą, tai ir "apkaltinau" skaičius  biggrin.gif doh.gif man Ingėnas siejasi ssu kelionių knygomis  blush2.gif

**man Dama su vienaragiu 1 iš trijų Chavallier knygų - pirma Mergina, antra - vienaragis, trečia - Skaistusis mėlis. Žiburių net nepabaigiau, o tuos angelus tik šiaip ne taip įveikiau - ligoninėje gulėjau, nebuvo pasirinkimo...

* drinks_cheers.gif Taip, teisingai, aš ją be abejo turiu biggrin.gif Ir teisingai sieji mane su kelionių knygomis mirksiukas.gif (kol kas tik jų kolekcionavimu blush2.gif , dar neįsisukau jas skaityti biggrin.gif )

** Va "Skaistųjį mėlį" galbūt bandyčiau skaityt, jos anotacija tai mane sudomino. O "Žiburiai" tai negalėčiau sakyt, kad visiškai prasta knyga. Aš ją irgi buvau įpusėjusi ir jei nebūčiau turėjusi labai daug kitų neskaitytų knygų , būčiau pabaigusi. Tiesiog dabar darau griežtą atranką (pajutau, kad galiu šią knygą skaityt, bet tai nėra būtina smile.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Siberica @ 2011 06 25, 07:10)
Labas rytas :)vakar kaip sakoma ''ant bajerio'' atsisiunciau i mobiluji telefona Suzanne Collins ''Bado zaidynes'' ir jau sendien negaliu atsiplest nuo mobilaus telefono  bigsmile.gif taip itrauke  thumbup.gif  Net Garpa padejau i sali blush2.gif

Ir mane labai įtraukė,norėtųsi ir kitas dalis perskaityti. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 25, 10:13)
Labas rytas 4u.gif
* drinks_cheers.gif  Taip, teisingai, aš ją be abejo turiu biggrin.gif  Ir teisingai sieji mane su kelionių knygomis  mirksiukas.gif (kol kas tik jų kolekcionavimu blush2.gif , dar neįsisukau jas skaityti biggrin.gif )

vadinasi, dar su galva gerai viskas, nepapastėjo atmintis biggrin.gif
aš po Indijos labai gundausi tą Šamtamparamas perskaityti, M. Starkus ją prie Indijos literatūros pažymėjęs.
Papildyta:
Šantaramas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 06 25, 12:05)
vadinasi, dar su galva gerai viskas, nepapastėjo atmintis  biggrin.gif
aš po Indijos labai gundausi tą Šamtamparamas perskaityti, M. Starkus ją prie Indijos literatūros pažymėjęs.
Papildyta:
Šantaramas smile.gif

keista, kad prie „Indijos literatūros" smile.gif bet knyga verta skaitymo, pažintine prasme taip pat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siberica @ 2011 06 25, 08:10)
Labas rytas :)vakar kaip sakoma ''ant bajerio'' atsisiunciau i mobiluji telefona Suzanne Collins ''Bado zaidynes'' ir jau sendien negaliu atsiplest nuo mobilaus telefono  bigsmile.gif taip itrauke  thumbup.gif  Net Garpa padejau i sali blush2.gif

o is kur parsisiuntei? noreciau ir as jos visai smile.gif
Atsakyti