Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

Labas smile.gif

Šiąnakt baigiau Suzanne Collins „Liepsnojantį įtūžį“. Atsiliepimas čia. Kažkoks labai ilgas gavosi doh.gif Tinginčioms skaityti pasakysiu, kad knyga mane nuvylė. Tikėjausi daug daugiau unsure.gif Bet bednrai paėmus, visa trilogija man patiko ir padarė įspūdį smile.gif

Dabar jamsiu Stieg Larsson „Merginą, kuri užkliudė širšių lizdą“ bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2011 06 24, 12:52)

Man tai nepatiko,po sitos knygos nieko nebenorejau daugiau Ivanauskaites skaityti,erzina mane jos rasymo stilius,mirtim viskas alsuoja...bloga aura kazkokia skaitant,negaliu jos knygu skaityti...
Atsakyti
laba dar kartą biggrin.gif

QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 06 24, 15:40)
Šiąnakt baigiau Suzanne Collins „Liepsnojantį įtūžį“. Atsiliepimas čia. Kažkoks labai ilgas gavosi  doh.gif Tinginčioms skaityti pasakysiu, kad knyga mane nuvylė. Tikėjausi daug daugiau  unsure.gif Bet bednrai paėmus, visa trilogija man patiko ir padarė įspūdį  smile.gif

o aš galvojau, kad trečioji knyga, kaip finalinė, turėtų būti įdomiausia bigsmile.gif unsure.gif Bet vis tiek noriu perskaityti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2011 06 24, 16:39)
laba dar kartą  biggrin.gif
o aš galvojau, kad trečioji knyga, kaip finalinė, turėtų būti įdomiausia  bigsmile.gif  unsure.gif Bet vis tiek noriu perskaityti  biggrin.gif

Aš irgi taip galvojau ir tikėjau daug daugiau bigsmile.gif Na, bet gal čia tik man taip pasirodė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 06 24, 15:32)
Laba diena smile.gif
po truputį  vėl pradedu skaityti po ilgų neskaitadienių  blush2.gif
ką tik pabaigiau Starkaus Tuk tuk Indiją. į Indiją nenoriu, kitų Starkaus knygų - noriu  biggrin.gif dabar grįžau prie E. Gilbert Pasižadėję (buvau pradėjusi ir nebaigusi), kurioje nagrinėjama santuoka kaip vienetas. aišku, ne mokslinė studija, bet sukelia visokių minčių ir dvejonių.

As siandien pradejau Indija skaityt. biggrin.gif
Atsakyti
et, numeciau as Austant as virsdavau liutu - pernelyg vadoveliskai raso, tikejausi idomumo, bet sausai kazkaip... varo ta pati per ta pati, miegas imt pradejo.

todel pasigriebiau Mano pussesere Reicel, gabala pyrago ir i lova - atseit malonuma apturet nutariau biggrin.gif tai pirmi du puslapiai gan isamiai apie pakaruokli buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomutė @ 2011 06 24, 18:50)
As siandien pradejau Indija skaityt. biggrin.gif

pasakysi įspūdžius smile.gif Ingėnas lyg skaičiusi, bet jau seniai, nepamenu, kaip jai g.gif
Atsakyti
Sveikutės! o man laabai patiko Tuk Tuk Indija thumbup.gif: kartais net pagalvoju dar apie ja..ir nepasikeitė nuomonė apie Indija smile.gif o dabar kartu su Garpu esu Vienoje..Patinka thumbup.gif:
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 06 24, 20:21)
pasakysi įspūdžius smile.gif Ingėnas lyg skaičiusi, bet jau seniai, nepamenu, kaip jai  g.gif

Ingėnas, kiek pamenu, neskaitė, o man ji labai patiko. Net labiau už pirmąją (nors patiko ir pirmoji). Mūsų bloge yra mano atsiliepimas, jei įdomu.

Skaitau šiuo metu "Damą su vienaragiu". Kadangi tai jau trečia mano skaitoma Chevalier knyga, galiu sakyti, kad ji visai ne mano rašytoja. Nelimpa man jos stilius niekaip, nors pati istorija lyg ir įdomi.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 06 24, 20:21)
pasakysi įspūdžius smile.gif Ingėnas lyg skaičiusi, bet jau seniai, nepamenu, kaip jai  g.gif

Butinai, pradzia tai patiko.
Atsakyti
Sveikos,

Prasidėjus atostogoms, pasiėmiau skaityti Imogen Edwards-Jones ir Anonimai "Babilono oro linijos", tokia lengva knyga pasakojanti apie oro linijų darbą, daug tokių intriguojančių faktų yra.
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 06 24, 19:59)
Ingėnas, kiek pamenu, neskaitė, o man ji labai patiko. Net labiau už pirmąją (nors patiko ir pirmoji). Mūsų bloge yra mano atsiliepimas, jei įdomu.

Skaitau šiuo metu "Damą su vienaragiu". Kadangi tai jau trečia mano skaitoma Chevalier knyga, galiu sakyti, kad ji visai ne mano rašytoja. Nelimpa man jos stilius niekaip, nors pati istorija lyg ir įdomi.

Teisingai drinks_cheers.gif , aš kol kas dar neskaičiau nė vienos Starkaus knygos smile.gif

O "Mergina su perlo auskaru" ar esi skaičiusi? Ta vienintelė iš Chevalier knygų man labai patiko (skaičiau irgi tris jos knygas, bet trečią tik įpusėjau, nusprendžiau, kad nieko neprarasiu jos ir nepabaigus). "Dama su vienaragiu" ir man šiaipsau, kažko ne mano skonio unsure.gif
Atsakyti