Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

Balionas naujokei 4u.gif
Atsakyti
pabaigiau Dite - zmogaus kudiki.
jeetus, kokia slogi knyga... kaip gaila, tiek vargu aprasyta, skurdas, jokiu prosvaisciu zmonems. jau atrodo geryn geryn ir vel kas nors atsitinka. koks sunkus tas varguomenes gyvenimas, kai kasdien turi kovoti ne tik suauge bet ir vaikai del kasnio ar drabuzio paskutinio.
zodziu, knyga apie nesantuokoje gimusia, seneles uzauginta, mergaite, jos sunku gyvenima, svajones, vargus, vaikus ir rupescius. kaip pamazu gyvenimas ir sunkumai atbukina zmogu, nuzudo svajones ir vilti...
kazkodel pries pat pabaiga tas nuotaikos niurumas ir slogumas man pasirode panasus i Kepurininko pili, tik ten tevo portretas, kitaip nei cia, neigiamas ir zudantis visas viltis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 23 birželio 2011 - 07:51
Sveikos 4u.gif
Aš ką tik iš bibliotekos bigsmile.gif Pasiėmiau tingiam gulėjimui prie jūros "Tryliktąja pasaką", "Chirurgą" ir "Įtemptą laukimą" wub.gif
Tiesa, šiandien man paskutinė darbo diena prieš atostogas, tad greičiausiai ateinantį mėnesį retai čia pasirodysiu. Bet knygų neapleisiu tikrai schmoll.gif bigsmile.gif
Iki pasimatymo rugpjūtį 4u.gif
Atsakyti
kirse, kur isvaziuoji tiek ilgam? bigsmile.gif

Perskaiciau K. Alvtegen "Geda". Kaip jau minejau, patiko. Pasirode tikrai neblogas siuolaikinis psichologinis romanas. Primine pacios klaidas, nuodemes, nuoskaudas ir t.t. Patys zmones susikuriame roju ar pragara, kuriame paskui gyvename, bet ne taip paprasta pasipriesinti ivairaus pobudzio "vidinems" jegoms smile.gif

Dar perskaiciau virs 100 psl C. Mcculough "Per daug zmogzudysciu", bet atidejau, nes pasidare kazkaip nuobodu tie visi smulkmeniski zmogzodysciu, kriminalinistu darbo aprasymai ir t.t. g.gif Bet manau, pratesiu veliau.

Na, tada jau paemiau Juros katedra - pirmas trecdalis tai labai greit ir idomiai skaitos bigsmile.gif
Atsakyti
Sindien nukoviau is bibliotekos :
Danielle Steel "Permainos"
Barbora Mejeryte " Jone"
Susan mallery "kiekvienos motrs svajone"
Karzyna Grochola "Sugipsuota sirdis"
Lauksiu atsiliepimu 4u.gif suku galva dabar nuo kurios pradeti lotuliukas.gif
Atsakyti
laba. ax.gif

QUOTE(Fatti @ 2011 06 22, 23:19)
Sveikos, skaitytojos! smile.gif

labas 4u.gif

Pajauta, su gimtadieniu 4u.gif
Atsakyti
Pajauta, su praejusiu!!

user posted image
Atsakyti
Labas 4u.gif

Fatti, sveika prisijungusi 4u.gif

QUOTE(LEEja @ 2011 06 23, 07:50)
pabaigiau Dite - zmogaus kudiki.
jeetus, kokia slogi knyga... kaip gaila, tiek vargu aprasyta, skurdas, jokiu prosvaisciu zmonems. jau atrodo geryn geryn ir vel kas nors atsitinka. koks sunkus tas varguomenes gyvenimas, kai kasdien turi kovoti ne tik suauge bet ir vaikai del kasnio ar drabuzio paskutinio.
zodziu, knyga apie nesantuokoje gimusia, seneles uzauginta, mergaite, jos sunku gyvenima, svajones, vargus, vaikus ir rupescius. kaip pamazu gyvenimas ir sunkumai atbukina zmogu, nuzudo svajones ir vilti...
kazkodel pries pat pabaiga tas nuotaikos niurumas ir slogumas man pasirode panasus i Kepurininko pili, tik ten tevo portretas, kitaip nei cia, neigiamas ir zudantis visas viltis.

Mat kaip g.gif O ji man slogi nepasirodė. Liūdna - taip. Galbūt dėl skandinaviško stiliaus man ji visgi kur kas šviesesnė, skaidresnė už "Kepurininko pilį". Nelabai tų skandinaviškių knygų mėgstu, bet šioji visai patiko.

QUOTE(Masako @ 2011 06 23, 14:21)
Perskaiciau K. Alvtegen "Geda". Kaip jau minejau, patiko. Pasirode tikrai neblogas siuolaikinis psichologinis romanas. Primine pacios klaidas, nuodemes, nuoskaudas ir t.t. Patys zmones susikuriame roju ar pragara, kuriame paskui gyvename, bet ne taip paprasta pasipriesinti ivairaus pobudzio "vidinems" jegoms smile.gif
Na, tada jau paemiau Juros katedra - pirmas trecdalis tai labai greit ir idomiai skaitos bigsmile.gif

Iš tavo atsiliepimo jau net aš ta "Gėda" susidomėjau biggrin.gif Nors šiaip kažkodėl dar neskubu pažindintis su šia rašytoja.

O kad "Jūros katedra" patinka, tai smagu thumbup.gif Jei vėliau ją skaitant nepasikeis tavo nuomonė (bet manau, kad gal neturėtų g.gif ), tai bus dar viena knyga iš tų vienetų, kurios patiko mums abiems smile.gif

Pati dabar skaitau Carlos Ruiz Zafon "Angelo žaidimą". Patinka, įtraukė thumbup.gif Stilius toks pat kaip ir "Vėjo šešėlyje", tad kam patiko viena knyga, patiks ir antra.
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 06 23, 15:21)

Aš šitą kilstelėjau, bet ir padėjau... išsigandau apimties blush2.gif tuo labiau, kad man istorija labai nepatinka. Bet vis tie kažkuo gundausi (žinau, kad ten pinasi daug dalykų, ne vien istorija) ir, manau, perskaitysiu kada nors šitą knygą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _night_: 23 birželio 2011 - 15:48
QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 23, 16:45)
Iš tavo atsiliepimo jau net aš ta "Gėda" susidomėjau biggrin.gif  Nors šiaip kažkodėl dar  neskubu pažindintis su šia rašytoja.

as kazkaip neprisimenu, kada kazka panasaus skaiciau (turiu omeny mazdaug psichologinio romano zanra), tai man ji tokia visai originali, o ir itaigi pasirode, be to, ir labai greit skaitoma - nesudetingo stiliaus.. Manau, tikrai pabandyk, gali buti, kad tai bus viena tu, mums abiems patikusiu biggrin.gif

QUOTE(_night_ @ 2011 06 23, 16:47)
Aš šitą kilstelėjau, bet ir padėjau... išsigandau apimties blush2.gif tuo labiau, kad man istorija labai nepatinka. Bet vis tie kažkuo gundausi (žinau, kad ten pinasi daug dalykų, ne vien istorija) ir, manau, perskaitysiu kada nors šitą knygą ax.gif

Ta istorija tai idomioji - populiarioji (tiesiog fonas -visai neikyriai, o net labai naturaliai isipaisantis), ne nudnoji (mazdaug nuogi skaiciai). Ir apimties nebijok - tikrai labai greit skaitoma knyga bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 23 birželio 2011 - 15:59
Sveikos,

skubiai ieskau siu knygu: Kurban Said "Ali ir Nino", Helle Amin "Susitike dykumoje". smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 23, 16:45)
Pati dabar skaitau Carlos Ruiz Zafon "Angelo žaidimą". Patinka, įtraukė thumbup.gif Stilius toks pat kaip ir  "Vėjo šešėlyje", tad kam patiko viena knyga, patiks ir antra.

šią imsiu baigusi Ivanauskaitę bigsmile.gif
Atsakyti