Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

Labas,

QUOTE(Vessta @ 2011 06 22, 00:10)
paskaiciau lietuvos ryte straipsniuka apie Norvegijos bibliotekas bigsmile.gif Va ten emigruoti man nebutu baisu biggrin.gif 
Kam idomu: http://www.lrytas.lt...d...d=99&view=2

labai įdomiai perskaičiau
beje, nustebino ir skaitymo apimtys.
"Moteris pernai perskaitė beveik du šimtus lietuviškai išleistų romanų.". Aš save laikau rimta knygų žiurke, bet net perpus tiek neperskaitau....
Tai norvegus gal irgi nustebino, o kadangi turtinga šalis, gal tai juos ir paskatino nupirkti tų knygų, jei yra toks didžiulis poreikis skaityti.
Kažin, kiek vidutiniškai knygų per metus perskaito bibliotekos lankytojas Lietuvoje?

---

Beje, lyg neturėčiau ką skaityti, šiandien apsilankiau dar vienoje bibliotekoje. ax.gif
Patogi tuo, kad nelabai didelė ir čia pat yra ir vaikiškų knygų, nereikia per jokius laukus vaikščioti. Tai ta proga iš karto ir pasiėmiau "Alisa stebuklų šalyje ir veidrodžių karalystėje“, niekaip nesuprantu, kodėl vaikystėje aš jos neperskaičiau. blush2.gif Tai dabar skaitysiu ir vaikiškas knygas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaitanti @ 2011 06 22, 14:05)
Tai ta proga iš karto ir pasiėmiau "Alisa stebuklų šalyje ir veidrodžių karalystėje“, niekaip nesuprantu, kodėl vaikystėje aš jos neperskaičiau. blush2.gif Tai dabar skaitysiu ir vaikiškas knygas.  smile.gif

gaila, tik, kad ispudis jau ne toks kaip vaikysteje.... smile.gif
Atsakyti
laba.

po dviejų dienų pertraukos šiandien vėl paėmiau į rankas knygą- Miegančių drugelių tvirtovę.

QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 06 21, 19:32)
Labas  smile.gif

Parpuškavau su pilnais maišais knygų  karsta.gif

oho bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaitanti @ 2011 06 22, 12:05)

beje, nustebino ir skaitymo apimtys.
"Moteris pernai perskaitė beveik du šimtus lietuviškai išleistų romanų.". Aš save laikau rimta knygų žiurke, bet net perpus tiek neperskaitau....

Tas ir man uzkliuvo,bet praleidau kaip mela,netikiu as tokiais tempais,musu tikrai uolios skaitoves tiek neperskaito,o ten dirbti nuvaziaves zmogus is kur tiek laiko gali tureti...pasaldinta manau biggrin.gif
Atsakyti
Pajauta, su Tavo diena 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2011 06 21, 21:19)
Sveikinu su tiek daug šaunių pirkinių thumbup.gif

Tik "Nusidėjėlė" nėra "Chirurgo" 3 dalis. Panašumų su pastarąja joje tik tiek, kad policininkai ir skrodėja- tie patys biggrin.gif

Gal ne taip parašiau, jau buvom kalbėję, kad jos priklauso Rozzoli and Isles serijai:

The Surgeon (2001) introduces police detective Jane Rizzoli
The Apprentice (2002) introduces medical examiner Dr. Maura Isles
The Sinner (2003)
Body Double (2004)
Vanish (2005)
The Mephisto Club (2006)
The Keepsake / Keeping the Dead (US / UK, 2008)
Ice Cold / The Killing Place (US / UK, 2010)
The Silent Girl (US / UK, 2011)

QUOTE(adžani @ 2011 06 21, 22:01)
Oho,nedrįstu klaust kiek sumokėjai?  blush2.gif  bigsmile.gif
Only kodėl nebepasireiški mūsų temoje? g.gif

Su nuolaida 266 su centais, bet turėjau 100Lt Akropolio čekį blush2.gif

QUOTE(luiziana @ 2011 06 21, 22:55)
gal sita neuzilgo skaitytum? galvoju ir as ar pirkti ar ne...

Nu va,o kirse dovanu siule visom,ko neemei?  ax.gif
klok paslapti,nebus matyt jau zinanciu biggrin.gif

Net nežinau. Nuo nuotaikos priklausys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 06 22, 00:39)
Pabaigiau Herta Muller "Šiandien būčiau geriau savęs nepažinusi"

reiks kada paskaityt,man patiktų smile.gif

QUOTE(_night_ @ 2011 06 22, 10:12)
O kaip aš norėčiau filmą pamatyt... bet nėra šansų rast. Net nerodo jo niekur, jaučiu unsure.gif

yra rutrackery,aš siunčiaus

QUOTE(Creed @ 2011 06 22, 11:28)

Tokia per viduriuka,labiau prie patikusiu biggrin.gif Brown labiausiai patiko "Pavydas",skaiciusi esu visas rolleyes.gif

man tai "Alibi" , "Šalčio faktorius" ir "Baltasis karštis".Man rodos,čia pirmosios jos knygos,paskui kažkaip nebetiko man...

Perskaičiau Heather Gudenkauf "Kalbanti tyla"-iš pradžių labai patiko,o paskui vis mažiau.Kaip jau ir minėjau,man priminė Jodi Picoult stilių,o dar kai kurie dalykai nepatiko,plačiau nerašysiu,nes dar atskleisiu kas ir kaip unsure.gif Šią knygą priskirčiau psichologiniams trileriams,kam tokie patinka,lai paskaito rolleyes.gif
Atsakyti
Luiziana, vis pamirštu paklaust, ar jau gavai knygyno skirtukus? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 22 birželio 2011 - 14:00
Dorifore, mačiau tave per tv šiandiena biggrin.gif Nugi šauniai tatoo atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 06 22, 17:03)
Dorifore, mačiau tave per tv šiandiena biggrin.gif Nugi šauniai tatoo atrodo  mirksiukas.gif

O jetus, prasidėjo vasara, laidų kartojimai, tai vėl šmėžuoju biggrin.gif Neseniai buvo metai mano tattoo, kartais net pamirštu, jog turiu. O kartą buvom bare su SS, tai net nepažįstamas vaikinas užkalbino, pažino iš laidos biggrin.gif
Atsakyti
Pajauta, sveikinimai su Gimtadieniu.
Šiemet dar puikesnių knygų!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 06 22, 15:26)
O jetus, prasidėjo vasara, laidų kartojimai, tai vėl šmėžuoju  biggrin.gif Neseniai buvo metai mano tattoo, kartais net pamirštu, jog turiu. O kartą buvom bare su SS, tai net nepažįstamas vaikinas užkalbino, pažino iš laidos  biggrin.gif

Na matai. Aš tv visai nežiūriu, tai šiandiena visai netyčia praeinant žiūriu ekrane matyta tatoo biggrin.gif
Atsakyti