Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

paskaiciau lietuvos ryte straipsniuka apie Norvegijos bibliotekas bigsmile.gif Va ten emigruoti man nebutu baisu biggrin.gif
Kam idomu: http://www.lrytas.lt...d...d=99&view=2
Atsakyti
Sveikos.Uzvakar pabaigiau Isabel Allende ''Apie meile ir seselius'' ir kaip jau sakiau,kad knyga labai labai patiko.. smile.gif nenusivyliau rasytoja thumbup.gif . O vakar pradejau John Irving ''Pasaulis pagal Garpa'' ir kolkas nieko negaliu pasakyt,nes perskaiciau tik 18psl.,labai nusikaliau vakar doh.gif
_night_ man ir Granausko ''Duburys'' labai labai patiko bigsmile.gif
Atsakyti
kiršeee, žinutes prasitrink smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siberica @ 2011 06 22, 09:27)
_night_ man ir Granausko ''Duburys'' labai labai patiko  bigsmile.gif

O kaip aš norėčiau filmą pamatyt... bet nėra šansų rast. Net nerodo jo niekur, jaučiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 06 22, 11:09)
kiršeee, žinutes prasitrink smile.gif

Jau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2011 06 21, 23:10)
paskaiciau lietuvos ryte straipsniuka apie Norvegijos bibliotekas bigsmile.gif Va ten emigruoti man nebutu baisu biggrin.gif 

Tikrai labai šaunu thumbup.gif

O aš dabar skaitau, tiksliau jau einu į pabaiga, islandų rašytojo Gudbergur Bergsson 'Gulbė'. Labai patinka. Nors ne taip seniai skaityta to pačio autoriaus knyga 'Paralyžiuotosios mokytojos' tokio įspūdžio nebuvo palikusi. Nors čia ir rašymo bei pasakojimo stilius skiriasi. O ir tematika visiškai kitokia.
Atsakyti
QUOTE(Creed @ 2011 06 21, 22:20)

Pabaigiau Lars Kepler "Hipnotizuotojas" ...

Aciu uz atsiliepima,ziuresim koki man ispudi paliks mirksiukas.gif O as siandien zadu pabaigti "Mirties Chemija",kol kas labai patinka,jei neskaitei rekomenduoju,bet galutine nuomone pasakysiu tik po atomazgos wink.gif

QUOTE(Ebru @ 2011 06 21, 22:21)

toli esu, nebaisu  tongue.gif

Nu tikrai netoli biggrin.gif Pora valandikiu ir pasiekiama biggrin.gif
QUOTE(Creed @ 2011 06 21, 22:23)
As ja jau perskaiciau.Pasirode tokia ne standartine Brown..gal vien del to,kad pagrindine heroje kurcia

Tai patiko ar ne? Kuri tau jos knyga patiko ?Pagal tai spresciau ar atitinka skoniai biggrin.gif

QUOTE(Creed @ 2011 06 21, 22:41)
Man ir paciai keista biggrin.gif nu bet dbar jau vos ne viso ozon.ru asortimento noriu doh.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif visai kaip as drinks_cheers.gif
QUOTE(Vessta @ 2011 06 22, 00:10)

As kai tik atsikrausciau cia irgi neturejau su savimi daug knygu,teko naudotis bibliotekos pasalaugomis,tikrai saunu,kad radau ir rusisku ir lietuvisku knygu,bet dabar jau senai nebesinaudoju biblioteka,nes namine ne ka mazesne jau susikaupe biggrin.gif Ir tokiu naujausiu knygu,kaip pas mane,biblioteka dar neturi biggrin.gif Savas knygas mieliau skaitau,negaliu skaityti skolintu,man kaip prievole tada,nesiskaito...
Senai ir ziurejau asortimenta,dabar specialiai ilindau paziureti kokiu knygu turi,tai tikrai gerokai pasipilde thumbup.gif Bet liudna tai,kad daugiausiai matyt tik kaliniai ir skaito,nes is bendros aplinkos sprendziu,kad skaitanciu lietuviu cia mazai...yra toks specialus forumas sukurtas norvegijos lietuviam,tai ten 6tukst. lietuviu prisiregistrave,o knygu temoje mirtis,nieks nieko neraso...tema jau keturi ar penki metai niekaip nesibaigia,neuzsipildo,ant pusmecio karta jei kas paraso doh.gif is visu tu 6 tukst. tik 4-5 zmones skaito doh.gif ..nerealu,bet akivaizdu.
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2011 06 22, 11:20)
Aciu uz atsiliepima,ziuresim koki man ispudi paliks  mirksiukas.gif O as siandien zadu pabaigti "Mirties Chemija",kol kas labai patinka,jei neskaitei rekomenduoju,bet galutine nuomone pasakysiu tik po atomazgos wink.gif

Tai patiko ar ne? Kuri tau jos knyga patiko ?Pagal tai spresciau ar atitinka skoniai biggrin.gif
thumbup.gif  visai kaip as  drinks_cheers.gif

"Mirties chemija" skaiciau thumbup.gif jau ziurinejau ar rusiskai yra kitu isverstu doh.gif blush2.gif

Tokia per viduriuka,labiau prie patikusiu biggrin.gif Brown labiausiai patiko "Pavydas",skaiciusi esu visas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Creed @ 2011 06 22, 10:28)
"Mirties chemija" skaiciau thumbup.gif jau ziurinejau ar rusiskai yra kitu isverstu doh.gif  blush2.gif

Tokia per viduriuka,labiau prie patikusiu biggrin.gif Brown labiausiai patiko "Pavydas",skaiciusi esu visas rolleyes.gif

lotuliukas.gif ir radai jau? as dar neieskojau,labai tikiuosi ir lietuviai greit isvers biggrin.gif

Man "Pavydas" irgi labiausiai gal bus patikusi drinks_cheers.gif ,nors as dar ne visas skaiciau.
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2011 06 21, 15:46)
Kad jis dar karta ateitu i laidotuves,si kart jau i sesers ir ji galetu paprasyti jo tel.numerio biggrin.gif

Tas pats atsakymas ir man šovė į galvą iš karto biggrin.gif
Atrodo, kad jokio kito varianto net būti negalėtų smile.gif
QUOTE(_night_ @ 2011 06 21, 19:26)
Granausko labai labai patiko, tikrai skaitysiu dar kartą ax.gif

Išduok trumpai apie ką smile.gif romanas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 22 birželio 2011 - 11:40
Pajauta, su gimtadieniu !

user posted image
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 06 22, 12:35)
Tas pats atsakymas ir man šovė į galvą iš karto biggrin.gif
Papildyta:
Išduok trumpai apie ką smile.gif romanas?

Dabar galvoju, kiek pasakoti, kad nepasakyčiau per daug ax.gif Randu ne tokio žiauraus, bet panašumo su Šerelytės Mėlynbarzdžio vaikais, ta prasme, kad tam tikras istorinis laikotarpis kažkiek lėmė (o gal ir daug lėmė g.gif ) romano personažo/personažų gyvenimų įvykius, posūkius, negandas ir pan. Šiaip jau pasakojama vieno pagr. personažo Gaučio istorija, sunki vaikystė kaime, labai žiauriai aprašomas tėvo grįžimas į kaimą (darbavosi vokiečių apkasuose), motinos triūsas, kad pajėgtų išlaikyti vaiką ir namus, po to graži Gaučio draugystė su vietiniu berniuku, jų paauglystė, pirmoji meilė (abu įsimylėjo tą pačią merginą), tragedija... Po to jis išvyko gyventi ir dirbti į Klaipėdą, ten įvykiai sukosi bendrabučio kambariuose su naujais pažįstamais ir moterimis... ax.gif Granauskas apskritai šiame kūrinyje nemažai vietos skiria erotikai, ir tokiai nenudailintai biggrin.gif Nenoriu smulkiau pasakoti, bet kūrinys tikrai geras, kiekvienam puslapy staiga gali sulaukti to, ko visai nesitikėjai, nėra bereikalingų žodžių, viskas aiškiai ir glaustai, tiek, kiek reikia apibūdinti situaciją. Mane tai kažkiek šokiravo šitas romanas, labai įdomus siužetas, pabaiga... Labai daug simbolių, perskaitęs viską supranti... (na, arba ne, čia jau kaip kam:) ) Kūrinys nedidelės apimties, greitai skaitosi, labai įtraukia, tikrai rekomenduoju 4u.gif
Pagal šį romaną pastatytas filmas, beje, susišlavęs nemažai apdovanojimųsmile.gif

Čia dar šiek tiek video apie filmą, tik nesiklausykit paskutinės panelės, kuri apie jį kalbės, nes išpasakos pabaigą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _night_: 22 birželio 2011 - 12:14