Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 06 21, 19:32)
Tess Gerritsen „Nusidėjėlė“ („Chirurgo“ 3 dalis)
Khaled Hosseini „Tūkstantis saulių skaisčių“
Suzanne Collins „Liepsnojantis įtūžis“ („Bado žaidynių“ 3 dalis)
Jodi Picoult „Namų taisyklės“
P. C. Cast, Kristin Cast „Persekiojamoji“ („Nakties namų“ 5 dalis)
Richelle Mead „Vampyrų akademija“
Richelle Mead „Šalčio dvelksmas“ („Vampyrų akademijos“ 2 dalis)
Charllaine Harris „Neabejotinai miręs“ (Sukės Stekhaus sagos 6 dalis)
Sandra Brown „Be žodžių“
Stieg Larsson „Mergina, kuri užkliudė širšių lizdą“ („Millenium“ 3 dalis)

Oho,nedrįstu klaust kiek sumokėjai? blush2.gif bigsmile.gif
Only kodėl nebepasireiški mūsų temoje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 06 21, 22:01)
Only kodėl nebepasireiški mūsų temoje? g.gif

aš skaityti net nespėju, ką prirašot, o jei dar rašyti, komentuoti.. ir šiaip laiko skaitymui beveik neturiu verysad.gif dažniausiai tik savaitgaliais išeina paskaityti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ebru @ 2011 06 21, 14:36)
Prisiminiau šitą iš vienos knygos, labai patiko  thumbup.gif

Moteris dalyvauja savo motinos laidutuvėse. Čia susitinka vyrą, kurio nepažįsta. Jai atrodo, kad tai jos svajonių partneris. Tačiau aplinkybės neleidžia paklausti jo telefono numerio ir vėliau ji jo neranda. Po kelių dienų ji nužudo savo seserį. Kodėl?

Spėkit iš kur ir atsakykit į klausimą bigsmile.gif  kas skaitė, tikrai turi žinot biggrin.gif

tai pasiduodat? g.gif spėjimų nebebus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 06 21, 18:32)

Sandra Brown „Be žodžių“

gal sita neuzilgo skaitytum? galvoju ir as ar pirkti ar ne...
QUOTE(katilina @ 2011 06 21, 18:47)

O aš "Valgyk. Melskis. Mylėk" nusipirkau. Užėjau į Pegasą, žiūriu parašyta- tik šiandien už pusę kainos. Tai ir neatsilaikiau. Dabar galėsiu pati įsitikinti, kokia tai knyga.

Nu va,o kirse dovanu siule visom,ko neemei? ax.gif

QUOTE(Ebru @ 2011 06 21, 21:18)
tai pasiduodat? g.gif  spėjimų nebebus? biggrin.gif

klok paslapti,nebus matyt jau zinanciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2011 06 21, 21:55)
klok paslapti,nebus matyt jau zinanciu biggrin.gif

gerai gerai bigsmile.gif
taigi tai yra iš J. Picoult "Dešimtasis ratas"
atsakymas yra tas, kur jau buvo paminėtas, kad ji tikisi su juo susipažinti, ir jeigu jūs taip atsakėte, tada jūs žudikė maniakė biggrin.gif

mamai tą pasakiau, ji teisingai atsakė net nemirktelėjus, sakau tu mane gąsdini lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ebru @ 2011 06 21, 22:11)
gerai gerai  bigsmile.gif
taigi tai yra iš J. Picoult "Dešimtasis ratas"
atsakymas yra tas, kur jau buvo paminėtas, kad ji tikisi su juo susipažinti, ir jeigu jūs taip atsakėte, tada jūs žudikė maniakė biggrin.gif

mamai tą pasakiau, ji teisingai atsakė net nemirktelėjus, sakau tu mane gąsdini  lotuliukas.gif

Nu kaip nieks neatspejo,juk daugelis ta knyga skaite g.gif As tai nesu jos gerbeja,neskaiciau biggrin.gif bet uztat esu uzsislepusi zudike,atsargiai,toliau nuo manes lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Pabaigiau Lars Kepler "Hipnotizuotojas" keista knyga,nelabai detektyviska,tai labiau psichologinis trileris.Idomi,ziauri ,daug beprotisku ir sunkiai suprantamu dalyku,ivykiai keiciasi labai greitai.Nors ir patiko,bet turiu as keleta "pretenziju"-vietomis ,kai kurie ivykiai atsiranda "is niekur" pasakoma kas,bet nepasakoma kodel,nezinau,gal cia paciam skaitytojui palikta pagalvoti kodel g.gif
Taigi,trumpai apie knyga (beje,po Lars Kepler pavarde slepiasi sutuoktiniu pora)Stokholme,sporto klube,randamas ziauriai nuzudytas vyras,policija nuvykusi pranesti jo seimai,randa,ja visa ispjauta,lieka gyvas tik sunus-berniukas paauglys.Policijos komisaras,noredamas suzinoti kas nutiko,papraso,kad zinomas ,bet del tam tikru priezasciu nepraktikuojantis hipnotizuotojas,uzhipnotizuotu berniuka ir padetu policijai.Va tada ir prasideda,ne....pagrindiniai romano herojai-policininkas,visada ir visur norintis ir bunantis teisus,gydytojas hipnotizuotojas-priklausantis nuo vaistu del praeities ivykiu,nesugebantis rasti bendros kalbos su zmona,jo zmona-pavargusi ir nelaiminga,nepasitikinti vyru,ju sunus berniukas sergantis reta sunkia liga.Romane daug paaugliu,ziauriu paaugliu,as skaitydama galvojau,duok Dieve,kad taip butu tik knygose unsure.gif Sioje knygoje man i viena vieta susipyne ir Larsonas,ir Gerittsen,ir Nesbo...
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2011 06 21, 22:18)
Nu kaip nieks neatspejo,juk daugelis ta knyga skaite  g.gif  As tai nesu jos gerbeja,neskaiciau biggrin.gif bet uztat esu uzsislepusi zudike,atsargiai,toliau nuo manes  lotuliukas.gif

aš irgi negerbėja, net nelabai man jos knygų temos patinka, bandžiau skaityt, bet nelabai lipo ji man ax.gif
toli esu, nebaisu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2011 06 21, 22:55)
gal sita neuzilgo skaitytum? galvoju ir as ar pirkti ar ne...

As ja jau perskaiciau.Pasirode tokia ne standartine Brown..gal vien del to,kad pagrindine heroje kurcia
Atsakyti
QUOTE(Creed @ 2011 06 21, 21:20)
Sveikos 4u.gif

Pabaigiau Lars Kepler "Hipnotizuotojas" keista knyga,nelabai detektyviska,tai labiau psichologinis trileris.Idomi,ziauri ,daug beprotisku ir sunkiai suprantamu dalyku,ivykiai keiciasi labai greitai.Nors ir patiko,bet turiu as keleta "pretenziju"-vietomis ,kai kurie ivykiai atsiranda "is niekur" pasakoma kas,bet nepasakoma kodel,nezinau,gal cia paciam skaitytojui palikta pagalvoti kodel g.gif
Taigi,trumpai apie knyga (beje,po Lars Kepler pavarde slepiasi sutuoktiniu pora)Stokholme,sporto klube,randamas ziauriai nuzudytas vyras,policija nuvykusi pranesti jo seimai,randa,ja visa ispjauta,lieka gyvas tik sunus-berniukas paauglys.Policijos komisaras,noredamas suzinoti kas nutiko,papraso,kad zinomas ,bet del tam tikru priezasciu nepraktikuojantis hipnotizuotojas,uzhipnotizuotu berniuka ir padetu policijai.Va tada ir prasideda,ne....pagrindiniai romano herojai-policininkas,visada ir visur norintis ir bunantis teisus,gydytojas hipnotizuotojas-priklausantis nuo vaistu del praeities ivykiu,nesugebantis rasti bendros kalbos su zmona,jo zmona-pavargusi ir nelaiminga,nepasitikinti vyru,ju sunus berniukas sergantis reta sunkia liga.Romane daug paaugliu,ziauriu paaugliu,as skaitydama galvojau,duok Dieve,kad taip butu tik knygose unsure.gif Sioje knygoje man i viena vieta susipyne ir Larsonas,ir Gerittsen,ir Nesbo...

O tu žiūriu greit pavarei ją biggrin.gif O sakei, rusiškai sunkiai eisis skaityti biggrin.gif
Nugi noriu aš ją perskaityti, net ir su tais minusais, kuriuos tu suminėjai. Gal jie priduoda istorijai mistiškumo ir painumo.
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 06 21, 23:34)
O tu žiūriu greit pavarei ją biggrin.gif O sakei, rusiškai sunkiai eisis skaityti biggrin.gif
Nugi noriu aš ją perskaityti, net ir su tais minusais, kuriuos tu suminėjai. Gal jie priduoda istorijai mistiškumo ir painumo.

Man ir paciai keista biggrin.gif nu bet dbar jau vos ne viso ozon.ru asortimento noriu doh.gif lotuliukas.gif
Painumo,tai ten yra,mistikos -nelabai,nors man pabaiga tokia truputi "mistiskai nereali".
Dar perskaicius ta knyga galvoju,kad hipnoze pavojingas dalykas-neaisku ka ten toje kito zmogaus samoneje rasi,ir kaip visa tai atsiliepia pacio hipnotizuotojo gyvenimui g.gif
Atsakyti
Pabaigiau Herta Muller "Šiandien būčiau geriau savęs nepažinusi"
user posted image
Labai patiko. Po šitiek nenokių atsiliepimų apie jos pirmąją lietuviškai išleistą knygą (žadu ir ją skaityti artimiausiu metu), kiek bijojau net imtis jos. Bet nuo pirmųjų eilučių įtraukė.
Knyga parašyta vienu srautu, pasakojamuoju stiliumi, t.y. jokios tiesioginės kalbos. Pats siužetas šokinėja laike. Praeitis ir dabartis persipina į vieną pratisą atsiminimų srautą.
Sovietmetis. Didmiestis. Moteris važiuoja tramvajumi į tardymą, nes sumaniusi "nutekėti į Vakarus" ir pabėgus nuo sovietinės priespaudos ir kontroliavimo, atsiduoti laimei ir gyvenimui be rūpesčių, ji į siuvamų kostiumų užpakalines kišenes įdėjo po lapelį su savo telefonu ir adresu. Važiuojant ji stebi aplinkinius, stebi miestą, o lyg pro miglą pradeda smelktis prisiminimai, svajonės ir laimės troškimas. Gražiai vaizduojamas moters psichologinis portretas, jos santykiai su aplinkiniais ir artimaisiais. Realistiškai piešiamas praeito amžiaus paskutinis dešimtmetis su savo papilkėjusiais ir niūriais pastatais, piktais ir viskuo nepatenkintais žmonėmis, tuščiomis ir bespalvėmis vitrinomis, pilkais ir vienodais drabužiais, be saiko geriančiais vyrais, tave stebinčiais ir įskundžiančiais kaimynais bei bendradarbiais, bukais ir nesibaigiančiais tardymais policijos nuovadoje...
Pilkas, vienodas gyvenimas su šykščiomis laimės kruopelytėmis.
Atsakyti