Aš kaip visad registruojuosi su krūva knygų. Niekaip neišeina susitelkti ties viena ar bent dviem
Tai:
Jeff Lindsay "Darkly Dreaming Dexter" (Tamsios Dexterio svajonės)
Melissa Hill "Niekada nesakyk niekada"
Kami Garcia, Margaret Stohl "Šešiolika mėnulių"
Jean Potocki "Рукопись, найденная в Сарагосе" (jau į pabaigą)
Pastebėjau, kad aš jau senokai neberašiau atsiliepimų. Kažkaip nebeišeina susikaupti.
Sam Savage "Firminas"
Patiko. Savotiška knyga, nes pagrindinis herojus - žiurkė, bet su gana gilia potekste. Savo siužetu ir turiniu labai priminė
John Steinbeck "Konservų gatvė". Tiesa, tik šios istorijos pabaiga labai jau liūdna. Vis tik žiurkė yra labai sužmoginama, beproto daug skaitanti ir inteligentiška, bet dėl savo prigimties turi gyventi labai 'purviną' gyvenimą. Mano nuomone verta dėmesio.
Nicolas Barreau "Mano gyvenimo moteris"
Visai smagi. Labai tinkama poilsiui ir atostogoms. Romantiška istorija, bet su labai tradicine ir nuspėjama pabaiga. Kadangi viskas prasidėjo visai smagiai tikėjausi ir netikėtos pabaigos, deja, negavau. Knyga tiktų labai neblogam romantinės komedijos scenarijui.
Tim Bowler "Upės sūnus"
Labai patiko. Atrodytų labai paprastas siužetas, bet paliečianti gana sudėtingas tiek emociškai, tiek sava prasme temas. Verčianti susimąstyti.
Per Olov Enquist "Išguitas angelas"
Esu dėkinga Klopedijai, kad atkreipė mano dėmesį į šią knygą. Savotiška, daugialypė, bet man labai patiko. Skaitėsi gana lengvai ir įdomiai.
Shoko Tendo "Jakudzos mėnulis. Gangsterio dukters atsiminimai"
Labai nuvylė mane. Tikėjausi nors truputi geresnės ar bent jau įdomesnės knygos. Pasakojimas apie besaikį savęs švaistymą visokiems niekalams. Bet kažkodėl manęs nei pašiurpino, nei palietė ši istorija. Atvirkščiai skaitydama labai nuobodžiavau.
Papildyta:
QUOTE(katilina @ 2011 06 12, 16:18)
Agne, nuotrauka tai
.
Aš skaitau "labai labai nuostabią" knygą-
Tryliktąją pasaką. Žodžiai kabutėse- tai nuomonė, kurią buvau apie šią knygą susidariusi. Deja, perskaičiusi 200 puslapių, vis dar laukiu, kada tas nuostabumas pasirodys. Nežinau kodėl, bet nelabai ji man limpa, niekaip ta istorija neįtraukia.
Na bet dar daug skaitymo, tai vilties neprarandu.
Man ši knyga patiko. Didelio woow nebuvo, bet ji man buvo labai "prie širdies" stiliumi, istorija ir dėstymu. Labai patinka tokios "angliškos' knygos. Gal dėl to ir Morton knygos labai patinka.