Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

Caralaite, ok, noresiu is taves Mazaja angle skolintis bigsmile.gif 4u.gif thumbup.gif

Only, su praejusiu 4u.gif

kirse, ko dabar dovanu. Parduok gi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 06 21, 11:09)
kirse, ko dabar dovanu. Parduok gi blush2.gif

Ai norisi padovanoti iš geros širdies blush2.gif hihihi.gif
Gal kam nors ši knyga patiks labiau nei man g.gif
Atsakyti
QUOTE(kiršė @ 2011 06 21, 10:11)
Ai norisi padovanoti iš geros širdies  blush2.gif  hihihi.gif
Gal kam nors ši knyga patiks labiau nei man  g.gif

gera sirdis tikrai 4u.gif Manau, tuoj norinciu atsiras biggrin.gif Tai nepatiko visai? perskaitei?

Ingenai, o tu Liovensioldus perskaitei, maciau pardavineji? Ar nusprendei neskaityt? biggrin.gif

O as su didziuliu susidomejimu skaitau Alvtegen Geda, siandien tikrai pabaigsiu. Kazkaip isivaizdavau, kad si autore - vokiete, bet pasirodo, svede bigsmile.gif Taigi dar viena puiki skandinavu rasytoja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 21 birželio 2011 - 09:16
QUOTE(Masako @ 2011 06 21, 11:14)
gera sirdis tikrai 4u.gif  Manau, tuoj norinciu atsiras biggrin.gif Tai nepatiko visai? perskaitei?

Man nelabai patiko, tikėjausi kažko tokio iš to knygos, o nieko panašaus negavau verysad.gif Gal tiesiog ne mano knyga ir tiek.
Skaičiau jau seniai, paskui buvau paskolinusi ilgam ir galvojau jau sėkmingai jos atsikračiusi, bet vakar netikėtai buvo sugrąžinta pražuvėlė ax.gif Ir kažkaip nerandu aš jai vietos savo lentynose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kiršė @ 2011 06 21, 10:17)
Man nelabai patiko, tikėjausi kažko tokio iš to knygos, o nieko panašaus negavau  verysad.gif  Gal tiesiog ne mano knyga ir tiek.
Skaičiau jau seniai, paskui buvau paskolinusi ilgam ir galvojau jau sėkmingai jos atsikračiusi, bet vakar netikėtai buvo sugrąžinta pražuvėlė  ax.gif  Ir kažkaip nerandu aš jai vietos savo lentynose  ax.gif

Gerai, kad as kadaise ja skaitydama nieko nezinojau ir nesitikejau - visai skaniai suskaiciau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kiršė @ 2011 06 21, 08:42)
Sveikos  4u.gif  Noriu ir aš į Preilą  wub.gif

Bet orą kokį prastą žada verysad.gif verysad.gif
QUOTE(kiršė @ 2011 06 21, 10:17)
Man nelabai patiko, tikėjausi kažko tokio iš to knygos, o nieko panašaus negavau  verysad.gif  Gal tiesiog ne mano knyga ir tiek.

Mane ji irgi truputį nuvylė smile.gif
Filmas skaniau susižiūrėjo smile.gif

Masako, dirbi? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 21 birželio 2011 - 09:44
kirše, aš galiu paimt. kol kas tik tęsinį skaičiau
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 06 21, 10:46)
kirše, aš galiu paimt. kol kas tik tęsinį skaičiau

O koks tęsinys? Ta prasme kaip vadinasi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 06 21, 10:44)
Masako, dirbi?  bigsmile.gif

jep biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2011 06 21, 10:48)
O koks tęsinys? Ta prasme kaip vadinasi? biggrin.gif

Pasižadėję.

Bet as ta knyga net nelabai tesiniu pavadinciau - visai kitokio pobudzio kurinys - autore pati ji net ivardijo kaip "negrozine literatura". Apie santuokos institucija placiai ir issamiai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 21 birželio 2011 - 09:53
O ką pasakytumėt apie Kristos Volf "Perskeltas dangus". Kokio čia žanro/pobūdžio knyga?
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 06 21, 10:52)
jep biggrin.gif
Papildyta:

Pasižadėję.

Bet as ta knyga net nelabai tesiniu pavadinciau - visai kitokio pobudzio kurinys - autore pati ji net ivardijo kaip "negrozine literatura". Apie santuokos institucija placiai ir issamiai biggrin.gif

Parašyk man kokį laišką FB biggrin.gif
Ai žinau tą knygą, varčiau kažkada, nepasakyčiau ir aš, kad ten tęsinys... smile.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

QUOTE(Masako @ 2011 06 21, 09:14)
Ingenai, o tu Liovensioldus perskaitei, maciau pardavineji? Ar nusprendei neskaityt? biggrin.gif

Pradėjau skaityt, bet... tingiu blush2.gif Per lėta man ji, ne tokio tipo knygų man dabar norisi unsure.gif Nors buvau aptikusi ir įdomią vietą (kai vyras su žmona ėjo atseit žiedo patikrinti, bet paskui patys jį pavogė biggrin.gif ).

QUOTE(aistuliaa @ 2011 06 21, 09:44)
Bet orą kokį prastą žada  verysad.gif  verysad.gif

Mano šeima kaip tik dabar Nidoje. Tai sekmadienį buvo geras oras, tik vanduo šaltokas. O vakar oras suprastėjo, pasidarė labai vėjuota.
Atsakyti