Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 20, 17:36)
Pažiūrėjau anotaciją, tai  ne tęsinys. Jeigu pakliūtų į rankas, gal ir ją perskaityčiau smile.gif 
O "Anglės" tęsinio noriu labiau, nes tikrai patiko.

Na va, subalamūtinau žmones smile.gif. Tikrai, "Prancūziškas bučinys" nėra tęsinys, bet manau bus labai panašu (dar pati nepaskaičiau, tik "susiveikiau":D). Tęsinio jei nori, tai teks jos blog'ą skaityt smile.gif Kiek pamenu, ten gyvenimas vietoj nestovi, yra ir naujas vyras, ir naujas vaikas biggrin.gif
Atsakyti
caralaite ir Only su gimtadieniais 4u.gif

user posted image

Atsakyti
Only ir as sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 06 20, 13:43)
_Only_ su praįjusiu tave gimtadieniu  4u.gif  Kaip sakoma geriau pasveikinti vėliau nei niekada  4u.gif Linkiu kuo geriausių ir įdomiausių skaitinių
user posted image

QUOTE(Nerinha @ 2011 06 20, 15:40)
Only su praėjusiu gimtadieniu  4u.gif  drinks_cheers.gif  4u.gif

QUOTE(Vessta @ 2011 06 20, 18:19)
caralaite ir Only su gimtadieniais 4u.gif
user posted image

QUOTE(Myntė @ 2011 06 20, 18:32)
Only ir as sveikinu  4u.gif

Dėkui, mielosios knygės, už sveikinimus wub.gif group.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 20, 15:51)
Tai gali būt mirksiukas.gif Bet kadangi aš  vistiek nesu detektyvų mėgėja smile.gif , tai gal nieko ir neprarasiu tiesiog neskaitydama Sandros Brown.

Vat man dabar iškilo toks klausimas, kiek pamenu tu sakei tau patinka trileriai, tai kaip tu skirstai knygas į detektyvus ir trilerius. Juk jų esmė praktiškai ta pati. g.gif

Šiaip mano supratimu mūsų laikais labai nedaug parašoma tikrų detektyvų. Dėl to manau tie terminai pas mus kiek maišomi. Dėl to visos knygos yra paprasčiausiai priskiriamos Crime (kriminalas, nusikaltimas) kategorijai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 20, 16:36)
Pažiūrėjau anotaciją, tai  ne tęsinys. Jeigu pakliūtų į rankas, gal ir ją perskaityčiau smile.gif 
O "Anglės" tęsinio noriu labiau, nes tikrai patiko.
Papildyta:
Vienas ir man buvo pakliuvęs į rankas (ir perskaičiau). Įvertinau lygiai vienetuku biggrin.gif  doh.gif  Nuo to laiko į Sandrą Brown skersai žiūriu biggrin.gif  cool.gif  Girdėjau, kad jos detektyvai visai kas kita (daugiau šios autorės nieko nesu skaičiusi), na bet man matyt jau išsivystė išankstinė atmetimo reakcija biggrin.gif

Vis masciau kokia idomia lengva ir ne kriminaline knyga issitraukti,tai va jauciu sugundet su Mazaja angle,imsiu ja i ligonine su savim biggrin.gif

O Sanros Brown trileriai visai nieko,bet greit pabosta,jei neskaitysi tikrai nieko neprarasi wink.gif Bet meiles romanu jos tai tikrai niekam nerekomenduoju schmoll.gif

Only
,su praejusiu user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luiziana: 20 birželio 2011 - 19:26
Vėl paploninau piniginę doh.gif

Rytoj pasiimsiu Tess Gerritsen „Nusidėjėlę“, dar kažkada šią savaitę „Dvynes“, ir rytoj planuoju eit į knygyną; susidariau sąrašėlį su 10 knygų, pagrinde blevyzgos doh.gif Mama su manim nebekalbės ir padarys va taip gun_bandana.gif biggrin.gif
Atsakyti
_Only_ , su gimtadieniu!
user posted image

QUOTE(caralaite @ 2011 06 20, 17:05)
Na va, subalamūtinau žmones smile.gif. Tikrai, "Prancūziškas bučinys" nėra tęsinys, bet manau bus labai panašu (dar pati nepaskaičiau, tik "susiveikiau":D). Tęsinio jei nori, tai teks jos blog'ą skaityt smile.gif Kiek pamenu, ten gyvenimas vietoj nestovi, yra ir naujas vyras, ir naujas vaikas biggrin.gif

Neskaitau nei angliškai, nei prancūziškai biggrin.gif (nežinau, kokia kalba ji tą blogą rašo g.gif , gal anglų?), tai ir to blogo neskaitysiu.

QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 06 20, 17:42)
Vat man dabar iškilo toks klausimas, kiek pamenu tu sakei tau patinka trileriai, tai kaip tu skirstai knygas į detektyvus ir trilerius. Juk jų esmė praktiškai ta pati.  g.gif

Šiaip mano supratimu mūsų laikais labai nedaug parašoma tikrų detektyvų. Dėl to manau tie terminai pas mus kiek maišomi. Dėl to visos knygos yra paprasčiausiai priskiriamos Crime (kriminalas, nusikaltimas) kategorijai smile.gif

Nenumanau, kada galėjau sakyt, kad trileriai man labai patinka g.gif, gal maišai su kuo nors kitu. Taip, aš juos kartais skaitau, bet tai irgi nėra mano mėgstamiausias žanras. Visgi daugiausia turbūt skaitau romanų mastau.gif
O šiaip aš , kaip čia jau ir buvo kažkieno paminėta, irgi labiau renkuosi konkrečią knygą, o ne žanrą. Man labiau svarbi knygos tema, siužetas. Teigiu, kad nelabai mėgstu detektyvų todėl, kad man nelabai patinka kriminalistinių tyrimų eiga. Analogiškai nelabai patinka ir veiksmai fronto linijose, todėl nepuolu skaityti knygų apie karą. Bet kita vertus, jei kažkas anotacijoje ar atsiliepimuose apie konkrečią knygą sudomino, tai ir bandau tą knygą skaityt. Kartais pataikau, kartais ne smile.gif
Atsakyti
Baigta sesija wub.gif wub.gif wub.gif Ryt važiuoju Preilon wub.gif wub.gif biggrin.gif

Ir pasiemu "Sielonešę" ir "Vikingo duktė"

Ir Only su Calralaite su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2011 06 20, 20:24)

Only
,su praejusiu user posted image

QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 20, 21:33)
_Only_ , su gimtadieniu!
user posted image

QUOTE(Tibė @ 2011 06 20, 21:48)
Ir Only su Calralaite su gimtadieniu  4u.gif  4u.gif  mirksiukas.gif

Dėkui labai wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2011 06 20, 21:48)
Baigta sesija  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Ryt važiuoju Preilon  wub.gif  wub.gif  biggrin.gif

Kiek laiko būsi? Gal susitiksim netyčia? biggrin.gif Aš ketvirtadienį irgi iškeliauju į Preilą wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 21 birželio 2011 - 07:21
Sveikos 4u.gif Noriu ir aš į Preilą wub.gif

Gal kuri norėtų dovanų Valgyk.Melskis.Mylėk kietais viršeliais? ax.gif prioritetas vilnietėms, bet jei norinčių neatsiras, tada atsiųsiu paštu smile.gif
Atsakyti