Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

laba.

skaitau Miegančių drugelių tvirtovę, kol kas neypatinga ji man ,bet dar tik 100 psl perskaičiau, tai viskas gali pasikeisti radikaliai. biggrin.gif

Dorifore, sveik 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 06 19, 21:43)
Ir tau neatsibosta? Man meilės romanai panašu į saldumynus- karts nuo karto visai nieko, bet jei pastoviai- nuo to saldumo ir supykinti gali.
Tiesą sakant, negalėčiau visąlaik skaityti tik vienos temos ar žanro knygas, man būtina įvairovė. Net ir detektyvai, kuriuos labai mėgstu, ilgiau paskaičius įgrįsta.

QUOTE(Pajauta @ 2011 06 19, 22:06)
Sveika, sveika pražuvėle.  smile.gif
A kur atskaita g.gif
jei desertais maitiniesi, tai prašom pasigirti ką tokio "saldaus valgėt". Be to vien "desertais" maitintis nesveika. smile.gif kartais reikia pakeisti racioną,kartais nepakenkia ir sunkesnis "maistas",kaip pav.  "lašinukai", kurie gerai irgi nuslysta  ypač žiemą. smile.gif ,bet ilgiau išlieka skonis.

Paskutinė perskaityta 2009 m. rudens duetas - Keistas sandėris. Nupirkta meilė
Tai aš pastoviai "saldumynų" ir nekemšu, beskaitydama tokio tipo knygas tame tarpe paskaitau ir ką nors prasmingo - kokias pamokančias mintis, citatas. O taip tai dar mėgstu nuotykių literatūrą, detektyvus. Kaip kada.

Ką rimtesnio pasiūlytumėt paskaityti? Ar yra iš Obuolio leidyklos knygų, kas būtų verta dėmesio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 20 birželio 2011 - 15:16
QUOTE(Mona187 @ 2011 06 20, 16:11)
Ar yra iš Obuolio leidyklos knygų, kas būtų verta dėmesio?
Šagrenės oda.
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2011 06 20, 16:41)

Jau turiu. Pirkau knygų mugėje. Vienintelė knyga, kuri pasirodė verta dėmesio iš visų ten buvusių.

O daugiau kaip ir nieko negalėtumėt rekomenduoti?
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 06 20, 15:30)
Ir gal ta Mazaja angle g.gif Kaip manai, patiktu ji man?

Šitą aš turiu, jei nori galiu duot paskaityt. Ir net jos tęsinį turiu, jei kartais labai patiktų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2011 06 20, 16:07)
laba.

skaitau Miegančių drugelių tvirtovę, kol kas neypatinga ji man ,bet dar tik 100 psl perskaičiau, tai viskas gali pasikeisti radikaliai.  biggrin.gif

Pradžia ir man sunkiau skaitėsi smile.gif paskui pats įdomumas prasidėjo... Ir draugei taip pat, norėjo mesti, nes pradžia nepatiko, bet paskai įsiskaitė cool.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

QUOTE(Masako @ 2011 06 20, 14:30)
Ingenai, jei Dazyta vuali tebeturi, маn pataupyk!!!!

Ir gal ta Mazaja angle g.gif Kaip manai, patiktu ji man?

Gerai, "Vualį" atidėsiu drinks_cheers.gif
O "Mažąją anglę" gal tada skolinkis iš caralaitės, jei skolina mirksiukas.gif
Tikrai nenumanau, ar tau patiktų g.gif

QUOTE(caralaite @ 2011 06 20, 16:01)
Šitą aš turiu, jei nori galiu duot paskaityt. Ir net jos tęsinį turiu, jei kartais labai patiktų biggrin.gif

Net ir nežinojau, kad "Mažoji anglė" turi tęsinį g.gif O jis į lietuvių k. išverstas? Jei taip, kaip vadinasi? Visai norėčiau paskaityt, vasarai pats tas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2011 06 20, 14:01)
Tiesiogiai dėl nedarbingumo niekas atleisti negali. Bet!..
Priklauso nuo to, kokia darbo sutartis. Jei D.S. neterminuota ir jei atleidžia, darbdavį galima paduoti teisman, išsireikalauti atstatyti į darbą ir prisiteisti negautą atlyginimą bei moralinę žalą.
Jei D.S. terminuota, jos tiesiog nebepratęs; jei žmogus neseniai dirba ir jei numatytas bandomasis laikotarpis, jam pasibaigus - "atia..." 
O šiaip tai reikia skaityti Darbo kodeksąmirksiukas.gif

verysad.gif liudni istatymai...

QUOTE(Ebru @ 2011 06 20, 14:22)
Sveikos smile.gif
Šiandien keletą knygučių nusipirkau:
user posted image 50% nuolaida buvo maximoj, tai susigundžiau blush2.gif

Negirdeta dar,parasyk atsliepima mirksiukas.gif
O Sanros Brown meiles romanai tai man labai nepatiko,niekad nebeperku,tik detektyvine linija jos skaitau smile.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 20, 16:10)

Net ir nežinojau, kad "Mažoji anglė" turi tęsinį g.gif  O jis į lietuvių k. išverstas? Jei taip, kaip vadinasi? Visai norėčiau paskaityt, vasarai pats tas smile.gif

Tos pacios autores turiu dar knyga "Prancuziskas bucinys",bet cia manau ne tesinys,tiesiog atskira knyga wink.gif
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2011 06 20, 16:21)
Tos pacios autores turiu dar knyga "Prancuziskas bucinys",bet cia manau ne tesinys,tiesiog atskira knyga wink.gif

Pažiūrėjau anotaciją, tai ne tęsinys. Jeigu pakliūtų į rankas, gal ir ją perskaityčiau smile.gif
O "Anglės" tęsinio noriu labiau, nes tikrai patiko.
Papildyta:
O Sanros Brown meiles romanai tai man labai nepatiko,niekad nebeperku,tik detektyvine linija jos skaitau  smile.gif

Vienas ir man buvo pakliuvęs į rankas (ir perskaičiau). Įvertinau lygiai vienetuku biggrin.gif doh.gif Nuo to laiko į Sandrą Brown skersai žiūriu biggrin.gif cool.gif Girdėjau, kad jos detektyvai visai kas kita (daugiau šios autorės nieko nesu skaičiusi), na bet man matyt jau išsivystė išankstinė atmetimo reakcija biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 20 birželio 2011 - 16:37
QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 20, 17:36)
Vienas ir man buvo pakliuvęs į rankas (ir perskaičiau). Įvertinau lygiai vienetuku biggrin.gif  doh.gif  Nuo to laiko į Sandrą Brown skersai žiūriu biggrin.gif  cool.gif  Girdėjau, kad jos detektyvai visai kas kita (daugiau šios autorės nieko nesu skaičiusi), na bet man matyt jau išsivystė išankstinė atmetimo reakcija biggrin.gif

detektyvai tikrai neblogi mirksiukas.gif nors pati tik du skaičiau ,,Sveika, tamsa" ir ,,Pavydas" , bet abu ir patiko (pirmas kiek labiau) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2011 06 20, 16:45)
detektyvai tikrai neblogi  mirksiukas.gif nors pati tik du skaičiau ,,Sveika, tamsa" ir ,,Pavydas" , bet abu ir patiko (pirmas kiek labiau)  biggrin.gif

Tai gali būt mirksiukas.gif Bet kadangi aš vistiek nesu detektyvų mėgėja smile.gif , tai gal nieko ir neprarasiu tiesiog neskaitydama Sandros Brown.
Atsakyti
Negirdeta dar,parasyk atsliepima  mirksiukas.gif
O Sanros Brown meiles romanai tai man labai nepatiko,niekad nebeperku,tik detektyvine linija jos skaitau  smile.gif

ok, turbūt dar negreit skaitysiu, bet kai perskaitysiu, parašysiu wink.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 20, 16:36)
Vienas ir man buvo pakliuvęs į rankas (ir perskaičiau). Įvertinau lygiai vienetuku biggrin.gif  doh.gif  Nuo to laiko į Sandrą Brown skersai žiūriu biggrin.gif  cool.gif  Girdėjau, kad jos detektyvai visai kas kita (daugiau šios autorės nieko nesu skaičiusi), na bet man matyt jau išsivystė išankstinė atmetimo reakcija biggrin.gif

Jos dar tik vieną detektyvą skaičiau, tai patiko wink.gif o romaną bandysiu skaityt, daug ir nesitikiu, bet ir nenoriu sudėtingos ir storos knygos atostogoms, planuoju ją lėktuve perskaityt smile.gif
Atsakyti