Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

Labas smile.gif

Šiandien manau baigsiu „Gėlių kraują“. Nuostabi knyga wub.gif Net gaila, kad taip greitai suskaičiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2011 06 19, 22:43)
siandien buvau knygyne- isleidau nemazai pinigeliu ir nusipirkau tukstantis sauliu skaiscu (tikiuosi pateisins mano lukescius), parduota (gana idomus rasymo stilius) bei smirnos burtininikes (is jos tikiuosi labai daug)

Pirmoji tai vienareiksmiskai pateisins, antroji ant klaustuko, nors susivalge greit. Trecioji ta pleiskanotoji? Neskaiciau dar. tongue.gif
QUOTE(luiziana @ 2011 06 20, 00:26)
Ar LT del to,kad susirgai galima prarasti darbo vieta?  blink.gif

Nezinau, kaip Dorifores atveju, bet imant bendrai - tikrai galima.
Atsakyti
_Only_ su praįjusiu tave gimtadieniu 4u.gif Kaip sakoma geriau pasveikinti vėliau nei niekada 4u.gif Linkiu kuo geriausių ir įdomiausių skaitinių
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fatimaallaa: 20 birželio 2011 - 12:45
QUOTE(Masako @ 2011 06 20, 09:48)
Man tai antipatiskas virselis - tikrai nepaviliotu pasidometi knygos turiniu unsure.gif

o mane paviliojo,o dar kai perskaičiau gerą atsiliepimą,tai ir nusipirkau smile.gif

Skaitau Heather Gudenkauf "Kalbanti tyla" - labai patinka.Kažkuo man lyg primena Jodi Picoult stilių g.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 06 20, 13:34)
Labas  smile.gif

Šiandien manau baigsiu „Gėlių kraują“. Nuostabi knyga  wub.gif Net gaila, kad taip greitai suskaičiau  doh.gif

Skaičiau "Gėlių kraują", tikrai labai gera. Apskritai iš visų kas skaitė - tik teigiami atsiliepimai.
Dabar skaitau Jefrey Archer "Prigimties belaisvis". Sunku nuo jos atsitraukti. Nuo pat pradžių intriguojanti. Man šis rašytojas naujas, anksčiau nesu jo knygų skaičiusi, bet dabar kai pradėjau "Prigimties belaisvį", dar nebaigus skaityti nusipirkau dar vieną J. Archer knygą wub.gif
Atsakyti
Ar LT del to,kad susirgai galima praarsti darbo vieta?  blink.gif

Visko būna rolleyes.gif
Ypač tokiam darbe, kai dirbi vienas ir nelabai kam yra tavęs pakeisti, tai kaži ar lauks, jei ilgai sirgsi... Kad va ir mano atveju, susirgčiau, vietoj manęs galėtų dirbti nebent direktorius, daugiau nebūtų kam...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 20 birželio 2011 - 13:11
Ar LT del to,kad susirgai galima praarsti darbo vieta?  blink.gif
Tiesiogiai dėl nedarbingumo niekas atleisti negali. Bet!..
Priklauso nuo to, kokia darbo sutartis. Jei D.S. neterminuota ir jei atleidžia, darbdavį galima paduoti teisman, išsireikalauti atstatyti į darbą ir prisiteisti negautą atlyginimą bei moralinę žalą.
Jei D.S. terminuota, jos tiesiog nebepratęs; jei žmogus neseniai dirba ir jei numatytas bandomasis laikotarpis, jam pasibaigus - "atia..."
O šiaip tai reikia skaityti Darbo kodeksą. mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif

QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 06 20, 12:34)
Labas  smile.gif

Šiandien manau baigsiu „Gėlių kraują“. Nuostabi knyga  wub.gif Net gaila, kad taip greitai suskaičiau  doh.gif

Gera knyga rolleyes.gif

---

Šiandien nutariau daugiau nebesikankinti ir nebeskaityti "Vargo kalno" doh.gif Labai sunkiai ir po kelis psl. įveikiau 200psl., bet žiūriu, kad niekas nesikeičia schmoll.gif "Dievo namai" patiko, o šita lyg iš kitos operos unsure.gif
Labai nemėgstu palikti neperskaitytų knygų, bet su šita knyga gaunasi tikra kankynė schmoll.gif

Einu į suknyga.lt, sukursiu graužtukų lentyną, ta proga įdėsiu ten "Vargo kalną" biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Šiandien keletą knygučių nusipirkau:
user posted image 50% nuolaida buvo maximoj, tai susigundžiau blush2.gif

user posted image Meilės romanų labai mažai skaitau pastaruoju metu, tad šita manau puikiai tiks atostogoms smile.gif

user posted image
šitą pasiėmiau iš bibliotekos tos lentynos, kur neša nereikalingas knygas. Paskaitinėjau gan gerų atsiliepimų apie ją smile.gif

O dabar skaitau C. MucCollough "Timas". Kol kas patinka wink.gif
Atsakyti
Ingenai, jei Dazyta vuali tebeturi, маn pataupyk!!!!

Ir gal ta Mazaja angle g.gif Kaip manai, patiktu ji man?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 20 birželio 2011 - 14:33
Ką tik gavau SMS, kad birželio 20-24d., BALTŲ LANKŲ knygyne (Kaune) visoms knygoms (išskyrus vadovėlius, pratybas, prenumeratas) 20% nuolaida bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, vis užsuku paskaitinėti ko prplepėjote, smalsu be galo, o laiko praktiškai nerasta. Mažoji viską pasiima, dabar dar ir sirguliuoja, o berniukai taip savo duoklės laukia kasdien. labai laukiu savo atostogų kaime (lėksiu po Joninių), va ten turėčiau atsigauti smile.gif
Ačiū už temukę, labai gražu 4u.gif
QUOTE(Dorifore @ 2011 06 19, 22:18)
Ačiū merginos už rūpestį, ypač linamog, kuri pasisiūlė nuvešt po darbo į ligoninę, bet paskui atvyko tėvai. Buvot teisios, užspaustas kaklo nervas, todėl ranka atsisakė darbuotis, norėjo guldyt į ligoninę, bet atsisakiau, niekas už mane ryt nepadirbs. Išgėriau vaistų, jei negerės, tada ir gulsiuos. O šiandien einu ilsėtis anksčiau, paskaitysiu knygą pagaliau. Šiuo metu su savim vežiojuos "Kaip romanas" knygą. Patinka, reikia net pieštuko geroms citatoms pasibraukt  ax.gif

Papasakokit daugiau apie mytą, nebus nuotraukų?  bigsmile.gif

Sveikatėlės tamstai 4u.gif
QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 06 20, 13:34)
Labas  smile.gif

Puiki knyga thumbup.gif senokai ją skaičiau, bet atsimenu lyg neseniai būčiau skaičiusi.

Diskutavote apie įvairius žanrus, kuriuos renkatės norėdamos kažką rasti, surasti ar išgyventi. Pritariu daugeliui pasisakiusių, jog reikia mainyti stiliukus, nes gali užsikirsti skaitymo rats biggrin.gif . Nemažai skaičiau detektyvų, po to perėjau prie dramų, na o dabar sėdžiu su "Peliuku Luku" lotuliukas.gif

Greų akimurkų su knyga visoms 4u.gif

Caralaite su tortadieniu spaudžiu dešinę tamstai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Only su praėjusiu gimtadieniu 4u.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti