Labas
Šiandien manau baigsiu Gėlių kraują. Nuostabi knyga Net gaila, kad taip greitai suskaičiau
QUOTE(_buterfly_ @ 2011 06 19, 22:43)
siandien buvau knygyne- isleidau nemazai pinigeliu ir nusipirkau tukstantis sauliu skaiscu (tikiuosi pateisins mano lukescius), parduota (gana idomus rasymo stilius) bei smirnos burtininikes (is jos tikiuosi labai daug)
Pirmoji tai vienareiksmiskai pateisins, antroji ant klaustuko, nors susivalge greit. Trecioji ta pleiskanotoji? Neskaiciau dar.
QUOTE(luiziana @ 2011 06 20, 00:26)
Ar LT del to,kad susirgai galima prarasti darbo vieta?
Nezinau, kaip Dorifores atveju, bet imant bendrai - tikrai galima.
_Only_ su praįjusiu tave gimtadieniu Kaip sakoma geriau pasveikinti vėliau nei niekada Linkiu kuo geriausių ir įdomiausių skaitinių
QUOTE(Masako @ 2011 06 20, 09:48)
Man tai antipatiskas virselis - tikrai nepaviliotu pasidometi knygos turiniu
o mane paviliojo,o dar kai perskaičiau gerą atsiliepimą,tai ir nusipirkau
Skaitau Heather Gudenkauf "Kalbanti tyla" - labai patinka.Kažkuo man lyg primena Jodi Picoult stilių
QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 06 20, 13:34)
Labas
Šiandien manau baigsiu Gėlių kraują. Nuostabi knyga Net gaila, kad taip greitai suskaičiau
Skaičiau "Gėlių kraują", tikrai labai gera. Apskritai iš visų kas skaitė - tik teigiami atsiliepimai.
Dabar skaitau Jefrey Archer "Prigimties belaisvis". Sunku nuo jos atsitraukti. Nuo pat pradžių intriguojanti. Man šis rašytojas naujas, anksčiau nesu jo knygų skaičiusi, bet dabar kai pradėjau "Prigimties belaisvį", dar nebaigus skaityti nusipirkau dar vieną J. Archer knygą
Ar LT del to,kad susirgai galima praarsti darbo vieta?
Visko būna
Ypač tokiam darbe, kai dirbi vienas ir nelabai kam yra tavęs pakeisti, tai kaži ar lauks, jei ilgai sirgsi... Kad va ir mano atveju, susirgčiau, vietoj manęs galėtų dirbti nebent direktorius, daugiau nebūtų kam...
Ar LT del to,kad susirgai galima praarsti darbo vieta?
Tiesiogiai dėl nedarbingumo niekas atleisti negali. Bet!..Priklauso nuo to, kokia darbo sutartis. Jei D.S. neterminuota ir jei atleidžia, darbdavį galima paduoti teisman, išsireikalauti atstatyti į darbą ir prisiteisti negautą atlyginimą bei moralinę žalą.
Jei D.S. terminuota, jos tiesiog nebepratęs; jei žmogus neseniai dirba ir jei numatytas bandomasis laikotarpis, jam pasibaigus - "atia..."
O šiaip tai reikia skaityti Darbo kodeksą.
Laba diena
Gera knyga
---
Šiandien nutariau daugiau nebesikankinti ir nebeskaityti "Vargo kalno" Labai sunkiai ir po kelis psl. įveikiau 200psl., bet žiūriu, kad niekas nesikeičia "Dievo namai" patiko, o šita lyg iš kitos operos
Labai nemėgstu palikti neperskaitytų knygų, bet su šita knyga gaunasi tikra kankynė
Einu į suknyga.lt, sukursiu graužtukų lentyną, ta proga įdėsiu ten "Vargo kalną"
QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 06 20, 12:34)
Labas
Gera knyga
---
Šiandien nutariau daugiau nebesikankinti ir nebeskaityti "Vargo kalno" Labai sunkiai ir po kelis psl. įveikiau 200psl., bet žiūriu, kad niekas nesikeičia "Dievo namai" patiko, o šita lyg iš kitos operos
Labai nemėgstu palikti neperskaitytų knygų, bet su šita knyga gaunasi tikra kankynė
Einu į suknyga.lt, sukursiu graužtukų lentyną, ta proga įdėsiu ten "Vargo kalną"
Sveikos
Šiandien keletą knygučių nusipirkau:
50% nuolaida buvo maximoj, tai susigundžiau
Meilės romanų labai mažai skaitau pastaruoju metu, tad šita manau puikiai tiks atostogoms
šitą pasiėmiau iš bibliotekos tos lentynos, kur neša nereikalingas knygas. Paskaitinėjau gan gerų atsiliepimų apie ją
O dabar skaitau C. MucCollough "Timas". Kol kas patinka
Šiandien keletą knygučių nusipirkau:
50% nuolaida buvo maximoj, tai susigundžiau
Meilės romanų labai mažai skaitau pastaruoju metu, tad šita manau puikiai tiks atostogoms
šitą pasiėmiau iš bibliotekos tos lentynos, kur neša nereikalingas knygas. Paskaitinėjau gan gerų atsiliepimų apie ją
O dabar skaitau C. MucCollough "Timas". Kol kas patinka
Ingenai, jei Dazyta vuali tebeturi, маn pataupyk!!!!
Ir gal ta Mazaja angle Kaip manai, patiktu ji man?
Ir gal ta Mazaja angle Kaip manai, patiktu ji man?
Ką tik gavau SMS, kad birželio 20-24d., BALTŲ LANKŲ knygyne (Kaune) visoms knygoms (išskyrus vadovėlius, pratybas, prenumeratas) 20% nuolaida
Sveikos, vis užsuku paskaitinėti ko prplepėjote, smalsu be galo, o laiko praktiškai nerasta. Mažoji viską pasiima, dabar dar ir sirguliuoja, o berniukai taip savo duoklės laukia kasdien. labai laukiu savo atostogų kaime (lėksiu po Joninių), va ten turėčiau atsigauti
Ačiū už temukę, labai gražu
Sveikatėlės tamstai
Puiki knyga senokai ją skaičiau, bet atsimenu lyg neseniai būčiau skaičiusi.
Diskutavote apie įvairius žanrus, kuriuos renkatės norėdamos kažką rasti, surasti ar išgyventi. Pritariu daugeliui pasisakiusių, jog reikia mainyti stiliukus, nes gali užsikirsti skaitymo rats . Nemažai skaičiau detektyvų, po to perėjau prie dramų, na o dabar sėdžiu su "Peliuku Luku"
Greų akimurkų su knyga visoms
Caralaite su tortadieniu spaudžiu dešinę tamstai
Only su praėjusiu gimtadieniu
Ačiū už temukę, labai gražu
QUOTE(Dorifore @ 2011 06 19, 22:18)
Ačiū merginos už rūpestį, ypač linamog, kuri pasisiūlė nuvešt po darbo į ligoninę, bet paskui atvyko tėvai. Buvot teisios, užspaustas kaklo nervas, todėl ranka atsisakė darbuotis, norėjo guldyt į ligoninę, bet atsisakiau, niekas už mane ryt nepadirbs. Išgėriau vaistų, jei negerės, tada ir gulsiuos. O šiandien einu ilsėtis anksčiau, paskaitysiu knygą pagaliau. Šiuo metu su savim vežiojuos "Kaip romanas" knygą. Patinka, reikia net pieštuko geroms citatoms pasibraukt
Papasakokit daugiau apie mytą, nebus nuotraukų?
Papasakokit daugiau apie mytą, nebus nuotraukų?
Sveikatėlės tamstai
QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 06 20, 13:34)
Labas
Puiki knyga senokai ją skaičiau, bet atsimenu lyg neseniai būčiau skaičiusi.
Diskutavote apie įvairius žanrus, kuriuos renkatės norėdamos kažką rasti, surasti ar išgyventi. Pritariu daugeliui pasisakiusių, jog reikia mainyti stiliukus, nes gali užsikirsti skaitymo rats . Nemažai skaičiau detektyvų, po to perėjau prie dramų, na o dabar sėdžiu su "Peliuku Luku"
Greų akimurkų su knyga visoms
Caralaite su tortadieniu spaudžiu dešinę tamstai
Only su praėjusiu gimtadieniu