Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(marakeš @ 2011 06 19, 17:16)
skaitymas skaityklėje ir kompiuterio ekrane - visiškai skirtingi dalykai smile.gif skeptikės turėtų pabandyti smile.gif

tai jau tikrai, kad labai skiriasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 06 12, 17:31)
Yra knygų, kurios tik paragautinos,
yra tokių, kurias geriausia praryti,
ir tik nedaugelį – sukramtyti ir suvirškinti.
~ F. Bekonas

Atsiliepiant į šią žinutę - geriausiai man bent jau praryjamos knygos yra meilės romanai lengvi - kol skaitai, mėgaujiesi, o kai perskaitai - po kelių dienų jau nieko neprisimeni, tik tai, kad buvo skanu

Taigi tokiom knygom ir maitinuosi.
P.S. Tiesa, labas vakaras
Atsakyti
Caraite,su gimtadieniu wub.gif
Dorifore,sveik. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adžani: 19 birželio 2011 - 20:16
Dorifore, blink.gif sveikatos unsure.gif 4u.gif

Smagu buvo susitikti, man patinka, kad galiu su jumis vis laisviau jaustis 4u.gif

Labai liux, kad creed pagaliau atejo bigsmile.gif Faina kokia, ir sunelis - tikras saunuolis, netrukde mamai meetintis visai. Tikiuosi, ir ateity prisijungsi, creed smile.gif

O as labai laiminga, gavus visa kalna knygu clap.gif

Pradejau Alvtegen Geda - panasu, kad dabar jai labai tinkamas laikas, nes kaiiiiip patinka bigsmile.gif Negaliu atsiplest tiesiog - jau 80 psl. iveikiau ir noriu dar bigsmile.gif Pirmoji pazintis su sia autore, ir, manau, ne paskutine jos skaitoma knyga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 19 birželio 2011 - 20:20
Caralaite,dideliausi sveikinimai gimtadienio proga!!!

Šie jazminai tau smile.gif
user posted image

QUOTE(Dorifore @ 2011 06 19, 17:54)
Beje, pamiršau pasigirt savo naujausiais pirkiniais  thumbup.gif 
user posted imageuser posted imageuser posted image
Labai jau norėjau šių knygų, net nežinau nuo kurios pradėt  g.gif Ir turiu dar blogų naujienų  verysad.gif Kažkas atsitiko mano rankai, nujaučiu nervų uždegimą, su kiekviena diena vis sunkiau valdau kairę ranką  cry.gif Net šakutės su ja nenulaikau, sagos neužsegu. Ir svarbiausia, kad negaliu siūti savo knygelių, nes adatos neperveriu  verysad.gif Ot gražiausiai bus, jeigu nebegalėsiu užsiimti knygų gaminimu  doh.gif

Geri pirkiniai.Man Firminas patiko, įdomukaip tau patiks? g.gif
verysad.gif
Kaip tik skaitau Taunytės knyga "Ieškau tikro lietuvio".Gal pabandyk kokį masažą,arakupunktūrą. g.gif Šiaip tai ji joje rašo dar apie stuburą,kad kiekvienas stuburo slankstelis susijęs su kokiu nors organu.Gal pasislinko kos stuburo slankstelis ir užspaudė kokį nervą. g.gif Šiaip nedelsiant brauk pas gydytoją. verysad.gif Laikykis

QUOTE(linamog @ 2011 06 19, 20:27)
Dorifore jau priduota i tevu rankas, vaziuoja i ligonine.

Ačiū už info,lengviau pasidarė,nes sujaudino ir nuliūdino.Jei kontaktuojat perduok linkėjimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2011 06 19, 20:14)
Atsiliepiant į šią žinutę - geriausiai man bent jau praryjamos knygos yra meilės romanai lengvi - kol skaitai, mėgaujiesi, o kai perskaitai - po kelių dienų jau nieko neprisimeni, tik tai, kad buvo skanu

Ir tau neatsibosta? Man meilės romanai panašu į saldumynus- karts nuo karto visai nieko, bet jei pastoviai- nuo to saldumo ir supykinti gali.
Tiesą sakant, negalėčiau visąlaik skaityti tik vienos temos ar žanro knygas, man būtina įvairovė. Net ir detektyvai, kuriuos labai mėgstu, ilgiau paskaičius įgrįsta.

Pabaigiau Algimanto Baltakio "Gimiau pačiu laiku". Tai daug metų rašyti jo dienoraščiai, kuriuose ir kasdieninės gyvenimo smulkmenos, ir darbo reikalai, ir Lietuvos įvykiai. Vietomis buvo nuobodoka, o vietomis labai įdomu. Knygoje minima daugybė įvairių garsių Lietuvos (ir ne tik) žmonių, daugiausia, aišku, iš literatūrinių sluoksnių. Pats autorius man pasirodė visai simpatiškas, teisingas ir geras žmogus, pritariau nemažai jo minčių ir pamąstymų.

Jei kam įdomu- pačiais geriausiais žodžiais knygoje minimi M.Martinaitis, monsinjoras Vasiliauskas, V.Daujotytė ir ypač Justinas Marcinkevičius. O ne itin gerais- Baltušis, Landsbergis, V.Petkevičius, S.Parulskis, S.Geda (kalbant ne apie jų talentą, kuris neneigiamas, bet apie charakterį, asmenines savybes). smile.gif

Kadangi prie "Luko" dar negrįžau, pasiėmiau skaityti panašią į pirmąją knygą, tik šįkart ne apie lietuvius-"Vaikantis vėją".
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 19, 19:04)
Na aš irgi jau po myto smile.gif

taip ilgai sėdėjot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 06 19, 20:49)
taip ilgai sėdėjot? smile.gif

Ne visai. Net nepažiūrėjau, kelintą išėjom g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2011 06 19, 21:14)

P.S. Tiesa, labas vakaras

Sveika, sveika pražuvėle. smile.gif
A kur atskaita g.gif
jei desertais maitiniesi, tai prašom pasigirti ką tokio "saldaus valgėt". Be to vien "desertais" maitintis nesveika. smile.gif kartais reikia pakeisti racioną,kartais nepakenkia ir sunkesnis "maistas",kaip pav. "lašinukai", kurie gerai irgi nuslysta ypač žiemą. smile.gif ,bet ilgiau išlieka skonis.
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 06 19, 20:43)
Tiesą sakant, negalėčiau visąlaik skaityti tik vienos temos ar žanro knygas, man būtina įvairovė. Net ir detektyvai, kuriuos labai mėgstu, ilgiau paskaičius įgrįsta.

drinks_cheers.gif aš ir to pačio autoriaus knygų iš eilės neskaitau, padarau pertrauką ir tarp žanrų, ir tarp autorių, kad nepabostų ir nebūtų labai monotoniška smile.gif

Šiandien perskaičiau M.H.Clark "Pasiimk mano širdį". Nepatiko schmoll.gif Nebuvo nei intrigos, nei neįtraukė. Vos ne visą knygą užėmė teismai, advokatų parodymai. Iš pradžių buvo labai nuobodu, bet, kai advokatai pradėjo atskleisti detales kas, kaip ir kodėl visai įdomu buvo, bet tik tiek. O pabaiga doh.gif per staigiai buvo atskleistos visos kortos (atsirado vienoj vietoj abu žudikai prie jų abiejų būsimos aukos ir policija per daug greitai ir lengvai atsirado prie jų..)
Taip, kad dabar labai abejoju ar skaitysiu jos knyga "Nors tavo akys jos nemato".
Atsakyti
QUOTE(Pajauta @ 2011 06 19, 21:39)
Ačiū už info,lengviau pasidarė,nes sujaudino ir nuliūdino.Jei kontaktuojat perduok  linkėjimus  4u.gif

Kontaktuojam, perduosiu. 4u.gif
Atsakyti
Ačiū merginos už rūpestį, ypač linamog, kuri pasisiūlė nuvešt po darbo į ligoninę, bet paskui atvyko tėvai. Buvot teisios, užspaustas kaklo nervas, todėl ranka atsisakė darbuotis, norėjo guldyt į ligoninę, bet atsisakiau, niekas už mane ryt nepadirbs. Išgėriau vaistų, jei negerės, tada ir gulsiuos. O šiandien einu ilsėtis anksčiau, paskaitysiu knygą pagaliau. Šiuo metu su savim vežiojuos "Kaip romanas" knygą. Patinka, reikia net pieštuko geroms citatoms pasibraukt ax.gif

Papasakokit daugiau apie mytą, nebus nuotraukų? bigsmile.gif
Atsakyti