Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

Caralaite, su gimimo diena!

user posted image
Atsakyti
Beje, pamiršau pasigirt savo naujausiais pirkiniais thumbup.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image

Labai jau norėjau šių knygų, net nežinau nuo kurios pradėt g.gif Ir turiu dar blogų naujienų verysad.gif Kažkas atsitiko mano rankai, nujaučiu nervų uždegimą, su kiekviena diena vis sunkiau valdau kairę ranką cry.gif Net šakutės su ja nenulaikau, sagos neužsegu. Ir svarbiausia, kad negaliu siūti savo knygelių, nes adatos neperveriu verysad.gif Ot gražiausiai bus, jeigu nebegalėsiu užsiimti knygų gaminimu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 19 birželio 2011 - 15:55
QUOTE(Dorifore @ 2011 06 19, 15:54)
Kažkas atsitiko mano rankai, nujaučiu nervų uždegimą, su kiekviena diena vis sunkiau valdau kairę ranką  cry.gif Net šakutės su ja nenulaikau, sagos neužsegu. Ir svarbiausia, kad negaliu siūti savo knygelių, nes adatos neperveriu  verysad.gif Ot gražiausiai bus, jeigu nebegalėsiu užsiimti knygų gaminimu  doh.gif

aš kai prieš kokius 5 metus patyriau traumą ir tada nenujaučiau pasekmių tad nenuėjau pas gydytoją, ir man dabar kiekvienais metais užeina riešo skausmas doh.gif tooks siaubingas, kad negaliu nieko nulaikyt, pasukt net negaliu, o kai susiruošiau du kartus nueit pas gydytoją, pirmą kartą praėjo skaudėt prieš dieną ir nebėjau, o kitą kartą pamečiau siuntimą. sakau nelemta man nueit parodyt rankos lotuliukas.gif
pastarąjį kartą pavasarį skaudėjo, tai tepiau fastum geliu ir elastinį bintą rišau ir praėjo per keletą dienų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ebru: 19 birželio 2011 - 16:25
Ebru, fastum gel man nepadės, ne tame problema, man ranka kaip suparalyžuota ir beveik nebevaldau, net spausdinu dabar su viena ranka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 06 19, 17:27)
Ebru, fastum gel man nepadės, ne tame problema, man ranka kaip suparalyžuota ir beveik nebevaldau, net spausdinu dabar su viena ranka  doh.gif

rolleyes.gif eik pas gydytojus, nes kažkaip nefainai skamba rolleyes.gif
Atsakyti
Darkart ačiū visoms, kurios sveikino ir caraitę, ir karalaitę, ir princesę ant žirnio biggrin.gif Jūs nuostabios!

O aš šiandien persiskaičiau "Šantaramo". Kalėjimo epizodai nelabai gimtadienine nuotaika dvelkia, ką ir besakyt... Reikės gal kokią kitą knygą išlupt iš lentynos šiam vakarui smile.gif
Atsakyti

QUOTE(Dorifore @ 2011 06 19, 16:42)
Aš irgi mėgstu ravėdama klausytis audio knygų  drinks_cheers.gif Ir paskutinė klausyta buvo Račicko "Šlepetė"  biggrin.gif

thumbup.gif ir kaip ji tau? as tik pradejau ax.gif

QUOTE(Dorifore @ 2011 06 19, 16:54)
Ir turiu dar blogų naujienų  verysad.gif Kažkas atsitiko mano rankai, nujaučiu nervų uždegimą, su kiekviena diena vis sunkiau valdau kairę ranką  cry.gif Net šakutės su ja nenulaikau, sagos neužsegu. Ir svarbiausia, kad negaliu siūti savo knygelių, nes adatos neperveriu  verysad.gif Ot gražiausiai bus, jeigu nebegalėsiu užsiimti knygų gaminimu  doh.gif

man panasiai buvo ,skausmas nerealus rankos buvo ,nieko su ja negalejau daryti ,ejau pas gydytojus ,buvo nervo uzdegimas doh.gif ir jau dabar metai daugiau ,kaip praeje laiko iki siol ta ranka likusi tokia silpna,pavyzdziui jeigu reikia pilna puoda vandens panesti vos islaikau ji doh.gif
Atsakyti
Na aš irgi jau po myto smile.gif

QUOTE(Dorifore @ 2011 06 19, 12:05)
Kad ne tikrai  biggrin.gif Čia kaip aš sakydavau, oj kaip nemėgstu fantastikos ir detektyvų, perskaičiau "Kvepalus" , atsiverčiu pradžią pažiūrėt koks žanras parašytas, ogi - fantastinis detektyvas  lotuliukas.gif

Na gerai, reiškia, suklydau biggrin.gif blush2.gif

QUOTE(Creed @ 2011 06 19, 15:25)
Beje,gal duosit ir man albumelio slaptazodzius blush2.gif meete jau dalyvavau biggrin.gif

Tuoj atsiųsiu mirksiukas.gif

QUOTE(Dorifore @ 2011 06 19, 15:54)
Ir turiu dar blogų naujienų  verysad.gif Kažkas atsitiko mano rankai, nujaučiu nervų uždegimą, su kiekviena diena vis sunkiau valdau kairę ranką  cry.gif Net šakutės su ja nenulaikau, sagos neužsegu. Ir svarbiausia, kad negaliu siūti savo knygelių, nes adatos neperveriu  verysad.gif Ot gražiausiai bus, jeigu nebegalėsiu užsiimti knygų gaminimu  doh.gif

Tu nejuokauk unsure.gif , šiaušk nelaukdama pas gydytoją.
Atsakyti
QUOTE(Creed @ 2011 06 19, 14:25)
Sveikos 4u.gif

As jau po meeto namie biggrin.gif malonu buvo su Jumis susipazinti 4u.gif Truputi jau paskaiciau Lars Kepler "Hipnotizuotojas"  bigsmile: speju,laukia nemigo naktis,nors ir rusiskai,bet skaitosi gerai thumbup.gif

Nugi sakiau, kad nesunkiai skaitysis. Dabar jau laukiu tavo atsiliepimo biggrin.gif

QUOTE(Dorifore @ 2011 06 19, 14:54)
Beje, pamiršau pasigirt savo naujausiais pirkiniais  thumbup.gif 
user posted imageuser posted imageuser posted image
Labai jau norėjau šių knygų, net nežinau nuo kurios pradėt  g.gif Ir turiu dar blogų naujienų  verysad.gif Kažkas atsitiko mano rankai, nujaučiu nervų uždegimą, su kiekviena diena vis sunkiau valdau kairę ranką  cry.gif Net šakutės su ja nenulaikau, sagos neužsegu. Ir svarbiausia, kad negaliu siūti savo knygelių, nes adatos neperveriu  verysad.gif Ot gražiausiai bus, jeigu nebegalėsiu užsiimti knygų gaminimu  doh.gif

Geri pirkiniai thumbup.gif Skaičiau tik "firmina", tai ji man patiko.

O dėl savo rankos siūlyčiau kuo skubiau eiti pas gydytoją, nes man labai primena situaciją su mūsų kaimynę, tai pasirodo jai ranką atėmė, nes yra stuburo išvarža, kuri užspaudžia nervus. Taigi, dabar jos laukia gana rimta operacija.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Pabaigiau J.Picoult "Namų taisyklės". Labai labai patiko. Dabar net sunku dar surasti žodžių pakomentuoti smile.gif Mane labai kabino artima medicininė tematika, bet manau ir su ja nesusijusiems žmonėms būtų įdomu skaityti. Knygoj puikiai pavaizduota kaip kartais gyvenimas gali pasikeisti per akimirką, kokią reikšmę gyvenime turi atsitiktinumai, koks baisus dalykas yra nepagydoma, gyvenimą (ne tik sergančiojo) trikdanti liga unsure.gif
Visą laiką skaitant svarsčiau ar Džeikobas nužudė Džesę, ar ne. Ar gelėjo, ar ne. Iš pradžių atrodė, kad jis taip negalėtų, vėliau atrodė, kad gal ir galėjo, kad ir netyčia, kad ir nesuprasdamas unsure.gif Įtarinėjau ir jos vaikiną, ir spėliojau kas dar galėjo taip žiauriai pasielgti. O, kai gale paaiškėjo, kad tai tebuvo baisus atsitiktinumas, kad viskas tiesiog taip susidėliojo, net palengvėjo smile.gif
---
Dabar pradėjau skaityti T.Gerritsen "Dvynės", manau, kad patiks, nes jau vien per šiandien pusę perskaičiau bigsmile.gif Užkliuvo tik tai, kad labai daug paprastų elementarių gramatinių klaidų doh.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 18, 22:38)
Oi ne, "Kaulų sodas" visai iš kitos operos schmoll.gif Ir į "Chirurgą" bei visas kitas tos serijos knygas net ir nepanaši. Beje "Kaulų sodas" man (o ir ne tik man) labai patiko, rekomenduoju.
---
O aš kuo toliau tuo labiau įsitikinu, kad detektyvai visai ne mano žanras (su labai labai labai retomis išimtimis). Eilinį kartą nusivylus kokiu detektyvu man net kyla retorinis klausimas, kokiu gi tikslu kitos skaito šio žanro knygas g.gif  Jausdamos malonumą narplioti mįsles ar yra dar kažkokių kitokių priežasčių  mastau.gif  Mano dūšiai peno jie tikrai neduoda (nebent apart  detektyvinės linijos tose knygose  yra dar kažkas daugiau).

Man "Kaulų sodas" kaip tik pasirodė neįdomiausia Tess Gerritsen skaityta knyga (dabar jau būsiu skaičius visas, išskyrus "Dingusios"). Gal būtų buvus visai nieko, jei ne ta nusaldinta pabaiga, man jinai visą knygą sugadino doh.gif
---
O aš kuo toliau, tuo labiau įsitikinu, kad neturiu mėgiamo žanro. Turiu tik mėgiamas knygas. Seniau maniau, kad nemėgstu detektyvų, nemėgstu fantastinių knygų, bet ir tokių knygų yra labai labai įdomių, supratau, kad nereikia turėti išankstinių nusistatymų smile.gif
Atsakant į klausimą dėl ko būtent skaitau detektyvines knygas, atsakysiu irgi labai paprastai- dėl to, kad įdomu. Malonu ir spėlioti mįsles, ir šiaip pats skaitymas bet kokios įdomios knygos, asmeniškai man suteikia ir peno, ir malonumo smile.gif

QUOTE(Skaitanti @ 2011 06 19, 13:42)
Kodėl skaitau detektyvus? Man tai geras detektyvas visiškai nėra prastesnis už kito žanro grožines knygas. Juk ir detektyvai tampa klasika, traukiami į visokius skaitytinus sąrašus, geriausių knygų serijas ir pan. Vienintelis tikslas, kodėl skaitau grožinę literatūrą, o taip pat ir detektyvus, - tai mano pomėgis, malonus laiko praleidimas, ir naudos čia jokios neieškau...

Labai taikliai pasakyta drinks_cheers.gif

QUOTE(Ebru @ 2011 06 19, 15:23)
nes jokie kompiuteriai, išmaniosios technologijos nepakeis popierinių knygų

drinks_cheers.gif
Popierinę knygą skaitant jausmas visiškai kitoks wub.gif Dabar skaitau Užkalnio "Anglija. Apie tuos žmones ir jų šalį" kompiuteryje, ji tikrai įdomi, patinka, bet nėra tokio malonumo skaityti kaip popierinę ir viskas schmoll.gif
----------------------------------------------------------------------------------------------

caralaite, su Gimtadieniu!

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 19 birželio 2011 - 18:11
skaitymas skaityklėje ir kompiuterio ekrane - visiškai skirtingi dalykai smile.gif skeptikės turėtų pabandyti smile.gif

caralaite, drinks_cheers.gif į tavo sveikatą
Atsakyti
Dorifore jau priduota i tevu rankas, vaziuoja i ligonine.
Atsakyti