Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

Caraite su tortadieniu 4u.gif

user posted image
Atsakyti
caralaite- su Gimimo diena 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 19, 10:43)
Patikslinu, knygą "Kvepalai" nežinau kokiam žanrui priskirti, aš jos nė neskaičiusi. Na bet kad ne detektyvui tai tikrai.

Kad ne tikrai biggrin.gif Čia kaip aš sakydavau, oj kaip nemėgstu fantastikos ir detektyvų, perskaičiau "Kvepalus" , atsiverčiu pradžią pažiūrėt koks žanras parašytas, ogi - fantastinis detektyvas lotuliukas.gif

caralaite , su knygadieniu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 19 birželio 2011 - 12:06
Oi, didelis ačiū jums visoms už sveikinimus smile.gif
Gimtadienio proga leisiu sau DAUG paskaityti wink.gif
Atsakyti
laba.

QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 18, 23:38)
O aš kuo toliau tuo labiau įsitikinu, kad detektyvai visai ne mano žanras (su labai labai labai retomis išimtimis). Eilinį kartą nusivylus kokiu detektyvu man net kyla retorinis klausimas, kokiu gi tikslu kitos skaito šio žanro knygas g.gif  Jausdamos malonumą narplioti mįsles ar yra dar kažkokių kitokių priežasčių  mastau.gif  Mano dūšiai peno jie tikrai neduoda (nebent apart  detektyvinės linijos tose knygose  yra dar kažkas daugiau).

pati detektyvais nelabai žaviuosi, tačiau tikrai esu perskaičiusi ne vieną, kuris man labai patiko. Bet net ir įvairūs detektyviniai filmai, serialai man nelabai prie širdies. rolleyes.gif
Pritarčiau, kad detektyvų mėgėjos tikriausiai jaučia malonumą narplioti mįsles, spėlioti, kas žudikas, na ir pagaliau, jas tos knygos įtraukia, jos jaučia malonumą skaitydamos detektyvus, taip kaip mes jaučiame malonumą skaitydamos mums patinkančio žanro knygas smile.gif

caralaite, su gimtadieniu happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
O tu caraitė ar karalaitė? biggrin.gif Žiūriu fati parašė caraitė, aš irgi iš pradžių taip parašiau, paskui galvoju ne toks gi titulas pas tave biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos cool.gif Ar naudojatės kuri nors skaitykle? Man jos tokios simpatiškos, bet nežinau ar vertėtų pirkti g.gif Kokia jūsų nuomonė apie jas? Žadat įtraukti jas į pirkinių sąrašą? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shiaudine: 19 birželio 2011 - 13:10
Labas,

Caralaite, su Gimimo diena. 4u.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 18, 22:38)
O aš kuo toliau tuo labiau įsitikinu, kad detektyvai visai ne mano žanras (su labai labai labai retomis išimtimis). Eilinį kartą nusivylus kokiu detektyvu man net kyla retorinis klausimas, kokiu gi tikslu kitos skaito šio žanro knygas g.gif 

Kodėl skaitau detektyvus? Man tai geras detektyvas visiškai nėra prastesnis už kito žanro grožines knygas. Juk ir detektyvai tampa klasika, traukiami į visokius skaitytinus sąrašus, geriausių knygų serijas ir pan. Vienintelis tikslas, kodėl skaitau grožinę literatūrą, o taip pat ir detektyvus, - tai mano pomėgis, malonus laiko praleidimas, ir naudos čia jokios neieškau...
Retai kada spėlioju, kas ten ką nužudė, bet gi sutikit, geras jausmas, kaip jau įsitikini, kad žudikas tikrai tas, o vėliau paaiškėja, kad jis tikrai nenužudė....
Na, kas tikrai iš pirmų puslapių atspėja detektyvo pabaigą, pasirenka ne tuos detektyvus, arba turėtų pačios pradėti juos rašyti... smile.gif.

Iš tikrųjų, ilgą laiką detektyvų neskaičiau, gal tik vieną kitą, bet paskutiniu metu turiu labai didelį norą atrasti kokių gerų detektyvų, pasiilgau.

Dabar žadu išbandyti John Katzenbach detektyvus.
Papildyta:
QUOTE(shiaudine @ 2011 06 19, 13:09)
Sveikos  cool.gif Ar naudojatės kuri nors skaitykle? Man jos tokios simpatiškos, bet nežinau ar vertėtų pirkti  g.gif Kokia jūsų nuomonė apie jas? Žadat įtraukti jas į pirkinių sąrašą?  biggrin.gif

Turiu jau iPodą, jau atsibodo, dulka stalčiuje.
Ir tų skaityklių klausimu esu dar didesnė konservatorė. Na, gal po 10 metų. Kol kas tai tik už popierines knygas. Kodėl turėčiau mokėti tokius pinigus, kaip knygos bibliotekoje nemokamos? Na, gal kada nors, kai į darbą teks važinėti po 2 valandas pirmyn ir atgal. Arba tuomet, jei nebeliks nei vienos bibliotekos. Šiuo metu nežinau, kur reikėtų tiek ilgai keliauti, kad negalėčiau, esant reikalui, prigriebti knygos.
Beje, geriausias skaitymas - vakarais, jaukiai namie, kaip jau visos dienos problemos užbaigtos, o ne kur kratančioje transporto priemonėje.
Man tai kol kas reklama / mada / pinigų švaistymas.
Atsakyti
Nepakenciu isvis didelio skaitymo per kompiuteri ,nerviskai mane veike doh.gif ne man tai schmoll.gif o megstu audio knygas thumbup.gif siandien darza ravedama pradejau klausyti V.Raciskas Slepete tokia vaiska gan , bet aij ravint sueis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shiaudine @ 2011 06 19, 13:09)
Sveikos  cool.gif Ar naudojatės kuri nors skaitykle? Man jos tokios simpatiškos, bet nežinau ar vertėtų pirkti  g.gif Kokia jūsų nuomonė apie jas? Žadat įtraukti jas į pirkinių sąrašą?  biggrin.gif

aš esu seniau bandžius skaityt Ipod'e, bet man labai nepatogu buvo. net nežadėjau užsikabinti už to, tik šiaip išbandžiau smile.gif o kaip Skaitanti sakė, manau, kad tai mada ir tikrai nepirkčiau net jei ir labai pigu būtų, nes jokie kompiuteriai, išmaniosios technologijos nepakeis popierinių knygų smile.gif

Caralaite, su gimimo dienele birthday.gif happybday.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

As jau po meeto namie biggrin.gif malonu buvo su Jumis susipazinti 4u.gif Truputi jau paskaiciau Lars Kepler "Hipnotizuotojas" bigsmile: speju,laukia nemigo naktis,nors ir rusiskai,bet skaitosi gerai thumbup.gif

Beje,gal duosit ir man albumelio slaptazodzius blush2.gif meete jau dalyvavau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Creed: 19 birželio 2011 - 15:27
QUOTE(Myntė @ 2011 06 19, 16:16)
Nepakenciu isvis didelio skaitymo per kompiuteri ,nerviskai mane veike  doh.gif  ne man tai  schmoll.gif  o megstu audio knygas  thumbup.gif siandien darza ravedama pradejau klausyti V.Raciskas Slepete tokia vaiska gan , bet aij ravint sueis  thumbup.gif

Aš irgi mėgstu ravėdama klausytis audio knygų drinks_cheers.gif Ir paskutinė klausyta buvo Račicko "Šlepetė" biggrin.gif
Atsakyti