QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 18, 22:38)
Oi ne, "Kaulų sodas" visai iš kitos operos Ir į "Chirurgą" bei visas kitas tos serijos knygas net ir nepanaši. Beje "Kaulų sodas" man (o ir ne tik man) labai patiko, rekomenduoju.
"Užsimerk, atsimerk" ar ji tik ne šiek tiek anksčiau išleista? Spėju, kad jos gali jau net nebebūti prekyboje. Bet nesu tikra. Pagoglink ir pamatysi, kaip iš tiesų.
O aš kuo toliau tuo labiau įsitikinu, kad detektyvai visai ne mano žanras (su labai labai labai retomis išimtimis). Eilinį kartą nusivylus kokiu detektyvu man net kyla retorinis klausimas, kokiu gi tikslu kitos skaito šio žanro knygas Jausdamos malonumą narplioti mįsles ar yra dar kažkokių kitokių priežasčių Mano dūšiai peno jie tikrai neduoda (nebent apart detektyvinės linijos tose knygose yra dar kažkas daugiau).
"Užsimerk, atsimerk" ar ji tik ne šiek tiek anksčiau išleista? Spėju, kad jos gali jau net nebebūti prekyboje. Bet nesu tikra. Pagoglink ir pamatysi, kaip iš tiesų.
O aš kuo toliau tuo labiau įsitikinu, kad detektyvai visai ne mano žanras (su labai labai labai retomis išimtimis). Eilinį kartą nusivylus kokiu detektyvu man net kyla retorinis klausimas, kokiu gi tikslu kitos skaito šio žanro knygas Jausdamos malonumą narplioti mįsles ar yra dar kažkokių kitokių priežasčių Mano dūšiai peno jie tikrai neduoda (nebent apart detektyvinės linijos tose knygose yra dar kažkas daugiau).
aš ir taip nujaučiu, kad nebėra prekyboje, nes kiek internete, parduotuvėse ir knygynuose teko žiūrėti, tai nebėra. bandysiu pirkti iš ko nors jau naudotą.
Man patinka detektyvai, gal dėl to, kad nuo vaikystės detektyviniai filmai labai patiko. Patinka man, kai reikia paspėliot, galvą pasukt skaitant Ir kitokio žanro patinka žinoma, ne tik detektyvai.
QUOTE(marakeš @ 2011 06 18, 22:42)
tai ne trilogija, visų pirma tai pačiai serijai priklauso Nusidėjėlė ir Dvynės
dėkui, žinosiu dabar