Registruojuosi su L. Tolstojaus Ana Karenina. Dabaiginėju pirmą tomą. Garantuotai tai bus ilgiausiai mano kada nors skaityta knyga.
Tikrai tikrai mėgstu skaityti klasiką, šią taip ilgai skaitau.... net nežinau, pirmiausiai todėl, kad rusiškai gal... paskui todėl, kad labai savotiški kai kurie veikėjų poelgiai... Turiu nuolat priminti sau, kada rašytas kūrinys. Ir dar, kartais pagalvoju, ar tai romanas apie Aną, ar apie Leviną... Na, dar laukia visas antras tomas, bus matyti.
Katilina, nuliūdinai dėl tos Tryliktos pasakos. Ją jau seniai noriu perskaityti, tikiuosi didelio vau, bet knygos kažkodėl nėra mūsų bibliotekoje. Tai vis gundausi kada nors pirkti, bet jei nepatiks... (o man dažnai taip būna - visiems patinka, o man ne...).
Ir dar, kartais pagalvoju, ar tai romanas apie Aną, ar apie Leviną...
Pavadinimo motyva ir man butu idomu suzinoti. Man rods, daug labiau tiktu koks abstraktesnis, o ne tiesiog zmogaus vardas, bet, kaip sakoma, is dainos zodziu neismesi
Katilina, nuliūdinai dėl tos Tryliktos pasakos. Ją jau seniai noriu perskaityti, tikiuosi didelio vau, bet knygos kažkodėl nėra mūsų bibliotekoje. Tai vis gundausi kada nors pirkti, bet jei nepatiks... (o man dažnai taip būna - visiems patinka, o man ne...).
Nepatiks- tai nepatiks, būna ir blogesnių dalykų. Be to, aš jos dar nebaigiau, gal perskaičiusi kitaip kalbėsiu. Man ir "Stambulo pavainikė" pirmus 150 puslapių nepatiko, o po to visai nieko buvo.
Nors, tiesa, aš irgi tikėjausi "didelio vau", bet nebemanau, kad jo sulauksiu. Pats rašymo stilius manęs nežavi, nebent ta praeities istorija labai nustebins (bent aš taip tikiuosi).
Nu siaip ir as is tu,kai daugumai patinka,man tada butinai nepatiks...bet buna isimciu,nemanau,kad verta nusiminti,juk nepaskaicius pati nesuzinosi ir niekieno nuomone neitikins,viska reikia paciam isbandyti,tad ieskokis ir toliau,gal rasi kur pigiau nusipirkti ir nekreipk demesio i neigiamus atsiliepimus...nebent 100% jusu su katilina skoniai atitinka
Ačiū už naują temą Registruojuos su vis dar skaitomais S.Brown "Nešvarus žaidimas" ir S.Kubelka "Ofelija mokosi plaukti" . nelabai randu laiko skaityti (o gal ir noro ), nes reikia ruoštis egzaminui o dėl tos grupės FB , tai aš turėjau omeny gal yra koks nors sukurtas tinklaraištis ar pan. kurį galima "palaikinti". na pavyzdžiui berots Skaitanti yra sukūrus puslapiuką FB "Aš skaitau". taip manau, kad Skaitanti sukūrė, nes tokia pat foto yra ir FB uždėta Tai aš turėjau omeny kažką panašaus. nesiūlau kurti, tik pasidomėjau, nes esu pakankamai nauja čia ir žalia ir daug ko nežinau o tų grupių ir nereikia, man asmeniškai FB jų jau per daug ir nespėju visur sudalyvauti ir per daug nepažystamų žmonių kaupias drauguose
o ką reikia daryt, ar kam prisiduot, kad niką ir gimimo datą rašytų sukuriant temą?
Kokia nuostabi tema Per mokslus nebėra laiko knygom bet pagaliau sesija išlaikyta aš jau ilgokai su C. McCullough "Užsimerk, atsimerk", nežinau ar patinka, kažkaip labai ištempta, pradžioj išvis buvo nuobodu skaityt, dabar laukiu, kad greičiau sužinot kas žudikas Ingėnai, bus labai idomi tavo nuomonė apie "Žvaigždžių medžiotoja", aš ja seniau skaičiau tai man labai patiko
Nu siaip ir as is tu,kai daugumai patinka,man tada butinai nepatiks...bet buna isimciu,nemanau,kad verta nusiminti,juk nepaskaicius pati nesuzinosi...
Žinoma, nepaskaičius nesužinosi.
Šiauliuose ketvirtadienį žada vykti stebuklas - knygų mugė. Tikiuosi gal smarkiai nelis (nes bus lauke, bulvare), tai žadu sulaužyti visus draudimus ir nusipirkti kokią knygą... Galbūt netgi tą "Tryliktą pasaką, jei bus.
QUOTE(Ebru @ 2011 06 12, 20:09)
na pavyzdžiui berots Skaitanti yra sukūrus puslapiuką FB "Aš skaitau".
mus ir nusipirkti kokią knygą... Galbūt netgi tą "Tryliktą pasaką, jei bus.
Na va, ne veltui daugelis nemėgsta to FB.
Kūriau aš, o mane vistiek su Dorifore ir su jos puslapiuku maišo.
Man skaitadieniai, registruojuosi su perskaitytom Herbjørg Wassmo Stiklinė pieno, Bret Easton Ellis ,,Amerikos psichopatas, Aleksandra Marinina Staugiantys vienatvės šunys. 1. Idomus destymo stilius, su lengvom psichodelikom. Herojes pokalbiu intarpai su amzinatilsi tevu neitikino ir atrode "pritempti", iskrentantys is konteksto. Abipuses simpatijos tema su perpirkusiuoju ja suteneriu - irgi neitikinanti. Nepatikesiu, kad tokia brutalia prievarta isgyvenusi mergina prisileistu vyra ir net pajustu malonuma, o jis irgi jai jaustu prielankuma, lepintu ir paraleliai toliau lieptu save pardavinet. Zodziu, romano tema skaudi, aktuali, pateikimas astrokas ir kabinantis, bet siuzeto vingiai banaloki. 2. Is anotacijos tikejausi kitokio siuzeto vystymosi, gal tiksliau - daugiau kazkokiu ivykiu, veiksmo. O viskas apsiriboja - apsirengiau taip, papietavom ten, susniauksciau kokso, pasityciojom is elgetos, susidrekinau veida ir nuejau gult. Rytojaus diena tas pats, egzotikai vakare nukankinau prostitute ir vel issivales tarpdancius nuejau gult. Perskaiciusi puse knygos pasigedau tu legendiniu kankinimo scenu, kuriu veliau visgi radau. Tikrai siurpios, jautresnems skaitovems nerekomenduoju sios knygos. Beje, man, kaip sopingo megejai, buvo idomus vardinami garsiu "brendu" pavadinimai, medziagu teksturos, buvo aktualu pasitikrinti savo supratima, kokia turi buti kokybiska preke. Pries skaitant sia knyga, buvau skaiciusi gan issamia jos rezencija blogio aspektu, as tokiu giliu klodu joje neizvelgiau, paraleliu su velniu, setonu neisvedziau. Kol kas mano supratimas - knyga jokia. 3. Marinina - sena mano simpatija, romanas patiko savo silta, jaukia atmosfera tarp rusu kriminalistu, destymas toks artimas mano dusiai. Detektyvine linija salyginai silpnoka, man buvo truputi per daug veikeju, sunku visus atsiminti. Tuo paciu minusu pasizymi ir Agatos Kristi detektyvai.