Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

Sveiki, gal kam reiktu nauju Jodi Picoult knygu - “Nykstantys pavidalai” ir „Devyniolika minučių“. 4u.gif Per AZ.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 18, 19:13)
Gera ta Vienuolio knyga. Net labai gera smile.gif Nors pastebėjau tokį dėsningumą, kad dauguma man gerų knygų visgi būna liūdnos unsure.gif
Papildyta:

Ar skaitei Ožeskienės "Marta" ar Mnišek "Pragaras"?Jau ten kas per liūdnumas...Po kelis kartus skaičius
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 06 18, 17:45)
O kokio žanro mėgėja esi?

Detektyvų, nuotykių, šiaip grožinės literatūros. Dramų nelabai mėgstu, tuo labiau ir cirkas ne prie širdies.
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 06 18, 18:20)
Ar skaitei Ožeskienės "Marta" ar Mnišek "Pragaras"?Jau ten kas per liūdnumas...Po kelis kartus skaičius

Neskaičiau nė vienos. Bet juk liūdnumas tikrai nėra kriterijus man renkantis knygą biggrin.gif , tiesiog pastebėjau tokią tendencijąir tiek. O
O Mnišek tai čia ta pati, kur "Raupsuotąją" parašė?
Atsakyti
Priminkit ryt meet'o detales smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 06 18, 19:26)
Priminkit ryt meet'o detales  smile.gif

RYTOJ 13,00 VAL PC EUROPA PRIE FONTANĖLIO smile.gif

P.S. Tiesa, berods, pas tave dar mano Baricco "Emausas"? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 06 18, 21:34)
RYTOJ 13,00 VAL PC EUROPA PRIE FONTANĖLIO smile.gif
P.S. Tiesa, berods, pas tave dar mano Baricco "Emausas"? g.gif

Taip, pas mane wink.gif ryt atnešiu 4u.gif
Atsakyti
Labai trumpai apie paskutines perskaitytas knygas.

Carlos Maria Dominguez "Popierinis namas". Mažutė knygelė, vienam vakarui, ne daugiau. Šįkart labiau patiko forma, o ne turinys. Lotynų Amerikos rašytojai su savo savitu stiliumi, sodria, spalvinga kalba bei aistringumu mano silpnybė wub.gif, taigi mėgavausi ir šį kartą. Apie knygas gal buvo ir mažiau, nei aš tikėjausi. Beje, pasirodė, kad siužeto vingiai savo keistumu lyg ir primena Amelie Nothomb knygas (iš serijos "Keista kolekcija").

Maksas Frišas "Homo faber". Prieš imdama ją į rankas, įsivaizdavau, kad bus sunkoka knyga, bet pasirodė, kad visgi ne. Va tokia klasika man visai patinka smile.gif , pasakojimo stilius priimtinas. Knyga rami, lėta, verčianti susimąstyti. Man ji kažkuo priminė Kamiu g.gif (tačiau Kamiu skaičiau tik "Svetimą", tai lyginti gal ir pernelyg drąsu g.gif ).

Marta Tikkanen "Raudonkepuraitė". Labai patiko. Nors sunku kažką parašyt apie šią knygą, reikia ją skaityti biggrin.gif O nuspręst, gali ji patikti ar ne, manau galima gan greit -tiesiog pavarčius ją ir paskaitinėjus citatas. Tai savita knyga, su savitu stiliumi, netgi savita skyryba (nepasibaigęs sakinys vienoje pastraipoje dažnai peršoka į kitą pastraipą). Ir man rodos, kad šiai knygai apibūdinti labai tiktų vienas žodis "gaivališka". Būtent tokia man pasirodė pagrindinė veikėja -Raudonkepuraitė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 18 birželio 2011 - 21:01
Sveikos 4u.gif
Gal kas skaitėt Mari Higgins Clark "Pasiimk mano širdį" ? Patiko, nepatiko ? smile.gif
supratau, kad detektyvai - mano žanras biggrin.gif tad šiandien nusipirkau T. Gerritsen "Chirurgas" ir "Pameistrys", o kokia yra trečia šios trilogijos dalis? "Kaulų sodas"? g.gif
Labai norėjau, bet deja neradau nei Vagoj, nei Baltose lankose "Užsimerk atsimerk"..
Atsakyti
QUOTE(Ebru @ 2011 06 18, 23:24)
supratau, kad detektyvai - mano žanras biggrin.gif tad šiandien nusipirkau T. Gerritsen "Chirurgas" ir "Pameistrys", o kokia yra trečia šios trilogijos dalis? "Kaulų sodas"? g.gif

Jei neklystu, "Dingusios". "Kaulu sodas" visai is kito operos.
Atsakyti
QUOTE(Ebru @ 2011 06 18, 22:24)
Sveikos  4u.gif
Gal kas skaitėt Mari Higgins Clark "Pasiimk mano širdį" ? Patiko, nepatiko ? smile.gif
Labai norėjau, bet deja neradau nei Vagoj, nei Baltose lankose "Užsimerk atsimerk"..

Oi ne, "Kaulų sodas" visai iš kitos operos schmoll.gif Ir į "Chirurgą" bei visas kitas tos serijos knygas net ir nepanaši. Beje "Kaulų sodas" man (o ir ne tik man) labai patiko, rekomenduoju.
"Užsimerk, atsimerk" ar ji tik ne šiek tiek anksčiau išleista? Spėju, kad jos gali jau net nebebūti prekyboje. Bet nesu tikra. Pagoglink ir pamatysi, kaip iš tiesų.

O aš kuo toliau tuo labiau įsitikinu, kad detektyvai visai ne mano žanras (su labai labai labai retomis išimtimis). Eilinį kartą nusivylus kokiu detektyvu man net kyla retorinis klausimas, kokiu gi tikslu kitos skaito šio žanro knygas g.gif Jausdamos malonumą narplioti mįsles ar yra dar kažkokių kitokių priežasčių mastau.gif Mano dūšiai peno jie tikrai neduoda (nebent apart detektyvinės linijos tose knygose yra dar kažkas daugiau).
Atsakyti
QUOTE(Ebru @ 2011 06 18, 23:24)
Sveikos  4u.gif

tai ne trilogija, visų pirma smile.gif tai pačiai serijai priklauso Nusidėjėlė ir Dvynės
Atsakyti