Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

Aha, mynte, junkis drasiai. Ka megsti skaityti? bigsmile.gif

Skaitau S. Mam Prarastos nekaltybes kelias. Na, tikrai apie siaubinga, sukreciancia patirti... verysad.gif
Pacituosiu S. Mam ispudzius, is Kambodzos atvykus i Prancuzija (kelioneje ji pirma karta pamate lektuva, metro, eskalatoriu, vonia su putomis, dangoraizius ir t.t.) - jie man pasirode taiklus:

Buvau girdejus, kad Paryzius - pats graziausias miestas pasaulyje, bet man taip neatrodo. Ten beveik nebuvo zalumos, o miestas atrode uzterstas ir negyvas, gruste prigrustas pastatu. Niekur nebuvo erdves. Manes nesujaudino netgi garsusis Eifelio bokstas - jis panesejo i kruva senos gelezies ir ne is tolo neprilygo Angkor Vato puikumui ir didybei. Labiausiai stebino zmoniu elgesys su sunimis. Cia sunys smirinejo restoranuose ir gyveno butuose, o kambodzieciu sunys gyvena lauke - pas mus jie laikomi nesvariais gyvunais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 18 birželio 2011 - 12:27
Labas 4u.gif

QUOTE(Myntė @ 2011 06 17, 22:26)
sveikos,gal priimsit mane i savo buri  4u.gif

Klausiau audio knyga sita laaabai patiko  thumbup.gif  wub.gif

Jeigu "Apelsinai" patiko, priimsim biggrin.gif lotuliukas.gif Juokauju biggrin.gif , sveika prisijungusi 4u.gif

QUOTE(Pajauta @ 2011 06 17, 23:29)
Niu gundau, gundau.Žinok ten ir paveiksliukų yra. smile.gif

Tai kad man paveiksliukai nelabai aktualu lotuliukas.gif

QUOTE(Masako @ 2011 06 18, 09:23)
Vessta, mums su Ingenu be Maurier ir Simonaitytes dar patiko Valymas, 13 pasaka, Bridzita Dzouns, Mazmoziu dievas, Stambulo pavainike, kas ten dar? biggrin.gif Beje, patikimo laipsnis ne visada, kiek pamenu, buvo vienodas biggrin.gif

Aha, daugiau prisiminei biggrin.gif
Va tos paryškintos man labai patiko. Masako, kiek pamenu, patiko mažiau, susižavėjimo šūksnių lyg ir negirdėjau. Kaip jau minėjai, patikimo laipsnis visgi irgi labai skiriasi drinks_cheers.gif

QUOTE(Masako @ 2011 06 18, 09:54)
tai cia tokie mazuciai salycio taskai biggrin.gif , o dazniausiai jei jai labai patiko, tai man visai nesiskaite, jei mane be galo suzavejo, Ingenui - nuobodu ir t.t. laugh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
dar viena gera:

Vienam is maziu pasakiau: "Taip smarkiai nesokinek. Kai senoji ponia gris, tikrai neapsidziaugs." Pasakiau tai visiskai nenoredama jos izeisti. Kambodzoje i visas pagyvenusias moteris mes kreipiames yeh - tai pagarbus kreipinys. Bet Europoje niekas nenori pripazinti realybes, privalai apsimetineti, kad zmones nera seni, net jei jie isties garbaus amziaus.. Kai mano anyta grizo namo, mazuju monstriuku mama jai pasake, kad pavadinau ja "sena", ir mano anyta isiuto. Ji man trenke ir uzrakino kambaryje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 18 birželio 2011 - 12:39
QUOTE(Masako @ 2011 06 18, 12:25)
Aha, mynte, junkis drasiai. Ka megsti skaityti? bigsmile.gif

Skaitau S. Mam Prarastos nekaltybes kelias. Na, tikrai apie siaubinga, sukreciancia patirti... verysad.gif
Pacituosiu S. Mam ispudzius, is Kambodzos atvykus i Prancuzija (kelioneje ji pirma karta pamate lektuva, metro, eskalatoriu, vonia su putomis, dangoraizius ir t.t.) - jie man pasirode taiklus:

Buvau girdejus, kad Paryzius - pats graziausias miestas pasaulyje, bet man taip neatrodo. Ten beveik nebuvo zalumos, o miestas atrode uzterstas ir negyvas, gruste prigrustas pastatu. Niekur nebuvo erdves. Manes nesujaudino netgi garsusis Eifelio bokstas - jis panesejo i kruva senos gelezies ir ne is tolo neprilygo Angkor Vato puikumui ir didybei. Labiausiai stebino zmoniu elgesys su sunimis. Cia sunys smirinejo restoranuose ir gyveno butuose, o kambodzieciu sunys gyvena lauke - pas mus jie laikomi nesvariais gyvunais.

Kažkaip sudomino knyga..reiks įtraukti į sąrašą 4u.gif
Atsakyti
sveikos.

pradėjau Ivanauskaitės ,,Miegančių drugelių tvirtovę".

QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 06 17, 20:35)
O štai kokias naujienas užmačiau smile.gif

Carlos Ruiz Zafon "The Midnight Palace" (Vidurnakčio pilis)
http://www.waterston...dition/8580820/

Jau lauksiu kada pasirodys minkštais viršeliais, kad būtų galima ieškotis nusipirkti smile.gif

įdomu, kada išvers į lietuvių kalbą biggrin.gif (jeigu išvers).

QUOTE(Myntė @ 2011 06 17, 23:26)
sveikos,gal priimsit mane i savo buri  4u.gif

sveika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 06 18, 10:40)
caralaite, o tu i meeta ateisi?

Nežinau biggrin.gif. Norėčiau, bet tarsi ir privalėčiau būt užsiėmus kuo kitu tokią dieną biggrin.gif. Jei ką ta knygos nenešk, kad veltui netempt.
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2011 06 18, 12:44)
sveikos.

pradėjau Ivanauskaitės ,,Miegančių drugelių tvirtovę".

O aš vakar pabaigiau jos "Pragaro sodus". Kuo arčiau į galą, tuo labiau įtraukė bigsmile.gif Paskui jau nebegalėjau atsiplėšt smile.gif O dar suintrigavo ir tai, kai gavau patvirtinimą, kad vieno iš personažų prototipas tikrai Atsuktuvas - N. Pečiūra. Pabaigusi knygą nesėmingai bandžiau atsiminti jo grupės pavadinimą doh.gif , teko paguglinti (pasirodo "Už Tėvynę"). O laikmetis, apie kurį rašoma knygoje 1989-90 m. Va šitą Ivanauskaitės knygą galėčiau rekomenduoti, ypač tiems, kurie tuo laikmečiu išgyveno paauglystę (kaip aš) ar jaunystę.
Atsakyti
QUOTE(Siberica @ 2011 06 18, 13:39)
Kažkaip sudomino knyga..reiks įtraukti į sąrašą 4u.gif

greit skaitoma laisvalaikio knyga, aisku, tema tai klaiki.. unsure.gif 4u.gif

caralaite, ok. o kuo turi but uzsiemus? bigsmile.gif
AS tai turbut ilgai nebusiu, nes daug visokiu reikalu del namo, dar, ko gero, su vaiku teks buti, tai tuolab ilgai nepribendrausi unsure.gif Bet ateisiu butinai, nes labai noriu Fati knygas grazinti doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

Šiąnakt pabaigiau Frédéric Beigbeder „14,99 €“. Iš anotacijos ir girdėtų atsiliepimų tikėjausi kažkokio vau, bet kaip ir nieko tokio nebuvo... Kadangi tenka padirbėt pas tėtį firmoje su visokiom reklamom ir panašiai, tai didžiąją dalį „paslapčių“ žinojau. Pati knyga pasirodė vidutinė, bet rašymo stilius užkabino - reiks pasieškot kitų autoriaus knygų. Gal parekomenduosit kokią? ax.gif

O dabar skaitysiu Anitos Amirrezvani „Gėlių kraują“. Jau perskaičiau vieną skyrių - labai jauki pasirodė bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AgnĖ.**: 18 birželio 2011 - 13:11
QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 18, 13:55)
O aš vakar pabaigiau jos "Pragaro sodus".

tiesa, prieš išnešdama knygą apie Jurgą, paieškojau, bet neradau, kur buvo kalbėta apie daugiau prototipų, randamų Ivanauskaitės knygose. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 06 16, 23:39)
caralaite, grubokai jus cia.

Sveikos drinks_cheers.gif Nu bet teisingai sako.. 4u.gif mano planuose siandien damust Moteru kupe.. ir nzn ka toliau imt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 06 18, 13:25)
Aha, mynte, junkis drasiai.

4u.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 18, 13:35)
Labas 4u.gif
Jeigu "Apelsinai" patiko, priimsim biggrin.gif  lotuliukas.gif  Juokauju biggrin.gif , sveika prisijungusi 4u.gif

4u.gif

QUOTE(laTulipe @ 2011 06 18, 13:44)

4u.gif
Aciu visoms. Siandien pradesiu skaityti Peter Hoeg "Tylioji mergaite"
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myntė: 18 birželio 2011 - 13:49