Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(Ebru @ 2011 06 17, 17:55)
Skaitau "Penki ketvirčiai apelsino", dar tik apie 60 psl. teperskaičiau, bet kol kas taip nuobodu, sunku skaityti, net netraukia schmoll.gif Gal ne mano skonio toks tarsi dienoraštis, net nežinau.. unsure.gif 
Manau nemažai kas iš jūsų skaitė, ar patiko?

neseniai kaip tik kalbėjom apie šią ir kitas J. Harris knygas mirksiukas.gif man ji, kai skaičiau, labai patiko. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2011 06 17, 09:11)
Gal kas is skaiciusiuju Annes Brontes knyga "Agnese Grej" pakomentuotumet kaip knyga patiko ar ne?

esu skaičiusi ją, bet jau labai seniai, bet ji man labai patiko. Bet kaip sako Katilina kai kam ji gali būti nuobodi. Nes teko girdėti ir tokių atsiliepimų.

QUOTE(Masako @ 2011 06 17, 15:02)
aha, nors tema slyksti ir baisi, bet Uzsimerk, atsimerk buvo grynas pavyzdys, kad man svarbiau ne kas rasoma, o kaip rasoma biggrin.gif Tiesiog labai patiko ir itrauke pats rasymo, pasakojimo stilius, buvo labai idomu bigsmile.gif

Merginos, labai aciu, kad taip geranoriskai visos siulotes kazka paskolinti wub.gif

galvoju, kad mielai pasiskolinciau koki gera trileri ar detektyva ax.gif  g.gif  Bet nelabai juose nusimanau, tai nelabai zinau, ko prasyt g.gif

dar visai noreciau siu knygu:
Alvtegen "Geda"
Wassmo Dinos trilogijos dvi paskutines dalis arba Toros trilogija
Abdolah "Mecetes namai"
Wallace "Jis sako taip"
Falcones "Juros katedra"
Colleen McCullough "Morgano kelias" arba "Angelelis"

blush2.gif

galėčiau paskolinti "Gėda", "Toros" trilogijos pirmąsias dvi knygas (nes trečia kol kas paskolinusi) ir "Jūros katedra" (berods ji jau grįžo pas mane.
Atsakyti
QUOTE(Siberica @ 2011 06 17, 15:53)
Caralaite normaliai mane įspėjo smile.gif nepulkit labai jos 4u.gif jau einu į pabaiga su Allende,jaučiu šen pabaigsiu,o ryt jamsiu Wassmo "Dinos knyga",įdomu kaip bus su šia knyga,nes TORA ne itin apžavėjo,bet ir nenuvylė,tokia per viduriuką. Stebiuosi kaip man Allende knyga patinka,juk ten nėra labai daug dialogų,bet vistiek patinka.

Allende kol kas skaičiau tik vieną knygą (Sala po vandenynu), Wassmo keturias. Tai tikrai negalėčiau teigti, kad Allende stilius panašus į Wassmo g.gif schmoll.gif Visgi viena yra Lotynų Amerikos atstovė (o to regiono literatūra labai išsiskiria savitu stiliumi, magišku realizmu, aistringumu, spalvingumu), o kita- skandinavų rašytoja (o tai vėlgi šį tą reiškia).

QUOTE(Masako @ 2011 06 17, 16:02)
aha, nors tema slyksti ir baisi, bet Uzsimerk, atsimerk buvo grynas pavyzdys, kad man svarbiau ne kas rasoma, o kaip rasoma biggrin.gif Tiesiog labai patiko ir itrauke pats rasymo, pasakojimo stilius, buvo labai idomu bigsmile.gif

Merginos, labai aciu, kad taip geranoriskai visos siulotes kazka paskolinti wub.gif

galvoju, kad mielai pasiskolinciau koki gera trileri ar detektyva ax.gif  g.gif  Bet nelabai juose nusimanau, tai nelabai zinau, ko prasyt g.gif

Alvtegen "Geda"
Abdolah "Mecetes namai"
Wallace "Jis sako taip"
Falcones "Juros katedra"

blush2.gif

Na kadangi manęs Uzsimerk, atsimerk visiškai neįtraukė schmoll.gif (priešingai "Miserere"), tai nepavyko to stiliaus gerumo pajusti smile.gif

Iš tavo norimų knygų nė vienos neturiu. Beje iškart galiu pasakyti, kad "Mečetės namai" labai labai abejoju, ar tau patiktų.

QUOTE(Masako @ 2011 06 17, 16:44)
Ingenai, ar ne tu ieskojai Stambulo pavaininkes - pardavineja, matei? bigsmile.gif

Man atrodo, būtent tai pardavėjai aš ją ir pardavusi kažkada ją esu biggrin.gif
O šiaip aktyviai neieškau, nebent keitimui ar labai gera kaina.

QUOTE(_Only_ @ 2011 06 17, 16:46)
Tik norėjau pasakyti, kad knygų neapleidau, skaitau (nors ir trūksta šiam malonumui laiko  verysad.gif ), bet kad neužimčiau vietos, galite braukti mane iš sąrašų, bet jūsų temukę visada paskaitau  blush2.gif  4u.gif

Tai kad čia jokių didelių sąrašų juk nėra biggrin.gif Nebent tik gimtadienių sąrašas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 17 birželio 2011 - 17:30
QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 17, 18:19)
Allende kol kas skaičiau tik vieną knygą (Maorės prakeiksmas).

g.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 06 17, 17:24)

Oi, tik dabar pamačiau, kokią nesąmonę parašiau blush2.gif blush2.gif doh.gif
Iš tiesų turėjau omeny "Sala po vandenynu" blush2.gif , bet viena pagalvojau, kita parašiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 17 birželio 2011 - 17:29
QUOTE(Masako @ 2011 06 17, 16:02)

Abdolah "Mecetes namai"

blush2.gif

prmaja galiu atnest, jei po Ingeno komentaro noras nepraejo biggrin.gif

o sitos autores ,,Per daug zmogzudysciu" tik turiu. tai jei nori, isimesiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2011 06 17, 18:13)
prmaja galiu atnest, jei po Ingeno komentaro noras nepraejo biggrin.gif

Na bet kita vertus aš juk ne aiškiaregė biggrin.gif Pabandyti skaityt visąlaik galima smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 17 birželio 2011 - 19:08
QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 17, 19:06)
Na bet kita vertus aš juk  ne aiškiaregė  biggrin.gif  Pabandyti skaityt  visąlaik galima smile.gif

man, kazkaip idomu pasidare, biggrin.gif kazin ar yra knygu, kurios jum abiem patiktu g.gif
Atsakyti
O štai kokias naujienas užmačiau smile.gif

user posted image
Carlos Ruiz Zafon "The Midnight Palace" (Vidurnakčio pilis)
http://www.waterston...dition/8580820/

Jau lauksiu kada pasirodys minkštais viršeliais, kad būtų galima ieškotis nusipirkti smile.gif

O štai ir Oksanen "Valymas" anglų kalba
user posted image
http://www.waterston.../purge/8377887/

O pasirodo, kad daktarė Temperence Brennan turi dukterėčią biggrin.gif
user posted image
http://www.waterston...virals/7094332/

Ką gi pasibaigė knygos apie Harį Poterį, prasidėjo Lego konstruktoriai biggrin.gif
user posted image
http://www.waterston...potter/8251953/
Atsakyti
Sveikos smile.gif

QUOTE(Masako @ 2011 06 17, 18:02)
Alvtegen "Geda"
Abdolah "Mecetes namai"
Wallace "Jis sako taip"
Falcones "Juros katedra"

Šias turiu,sakyk katrų nori mirksiukas.gif
Alvtegen "Geda"
Wassmo Dinos trilogijos antrą dalį ,trečios neturiu,Toros trilogija
Abdolah "Mecetes namai"
Colleen McCullough "Angelelis"

Ingėnai gal tau atnešti be pupelių traktato ir Eco"Paslaptingoji karalienės Loanos liepsna".

Vessta,tau chirurgas neskubus?Dar nebaigsiu iki sekmadienio blush2.gif Pradžia tai jau suintrigavo.
Tau gal ką atnešti iš savų.Ar ne tau Kamiu "Svetimas" patiko?Gal jo kokią knygą? g.gif gal "Laiminga mirtis""Maras","Pirmasis žmogus,""Sizifo mitas"
Atsakyti
QUOTE(Pajauta @ 2011 06 17, 19:51)

Vessta,tau chirurgas  neskubus?Dar nebaigsiu iki sekmadienio blush2.gif Pradžia tai jau suintrigavo.
Tau  gal ką atnešti iš savų.Ar ne tau Kamiu "Svetimas" patiko?Gal jo kokią knygą? g.gif gal "Laiminga mirtis""Maras","Pirmasis žmogus,""Sizifo mitas"

nea, neskubu, jau visi aplinkiniai perskaite biggrin.gif

Kamiu vasara nenoriu, bet rudeni labai noresiu dar jo ka nors paskaityt.

O tau nieko neatnest?
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2011 06 17, 19:13)
man, kazkaip idomu pasidare, biggrin.gif  kazin ar yra knygu, kurios jum abiem patiktu g.gif

Dafnė diu Morjė, Simonaitytė biggrin.gif Pasukus galvą gal dar kokį vieną kitą rašytoją ar knygą prisiminčiau. Bet čia jau tik mažytės išimtys biggrin.gif

QUOTE(Pajauta @ 2011 06 17, 19:51)
Ingėnai gal tau atnešti be pupelių traktato ir Eco"Paslaptingoji karalienės Loanos liepsna".

Oi gundai tu mane biggrin.gif Bet gal kol kas sulaikysiu blush2.gif Visgi Eco knygoms skaityti reikia susikaupimo, o vasarą su juo prasčiau blush2.gif Paprašysiu ją paskolinti rudeniop, o dabar noriu skolintis tik Pupelių traktatą.
Atsakyti