Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(_night_ @ 2011 06 17, 11:00)
Knyga labai gera 4u.gif

O aš maximoje radau numylėtieji kaulai, 50 proc. nuolaida. Girdėta, bet skaičius nesu, nežinau, reikia man jos, nereikia... Gal kas skaitėt? Verta dėmesio?

apie šitą nuomonė man irgi būtų įdomi smile.gif
o kiek prieš tai ji kainavo?
Atsakyti
QUOTE(Ebru @ 2011 06 17, 12:10)
apie šitą nuomonė man irgi būtų įdomi smile.gif
o kiek prieš tai ji kainavo?

Apie 23 Lt., tai su nuolaida knygutė būtų 11 su centais gal...smile.gif Bet ji ten tokia prie visokių, mano nuomone, niekalų padėta, tai sudvejojau, gal ir šita nieko gero blush2.gif Mačiau, dar nemažai yra, tai jei ką, vėliau užbėgsiu, nusipirksiu, reikia kokių atsiliepimų paskaityt biggrin.gif

Beje, šiandien gavau Granausko duburį, o siuntė iš Prancūzijos laugh.gif LT knygynuose neradau, iš bibliotekos nenorėjau, nes man jos asmeniškai reikia, tai ką darysi. Greitai parėjo, šią sav. išsiuntė ir jau turiu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _night_: 17 birželio 2011 - 11:24
Sveikos,

Labai skubiai ieškau Suados "Sudeginta gyva" knygos.
Gal turite kas pasiūlyti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(caralaite @ 2011 06 17, 07:22)
Tikrai? Aš sakyčiau kad grubaus ten nieko nėra. Bet jei laikytis principo, kad nieks nieko nekritikuoja, visi tyliai žiūri, tada, aišku, pažeidžiau forumo etiketą.

marakeš  mirksiukas.gif , imk ir tu paguodos bokalą, tiesiog  drinks_cheers.gif

Laba,

Kritikuoti galima mandagiai 4u.gif

Šiandien mūsų vietiniam laikraštyje buvo kultūros, literatūros priedas, pasirodo jis net nežinau, kokį kartą per mėnesį, tai šiandien - šventė. Labai įdomiai apie eilėraščius, kūrybą rašo, nes vyko eilėraščių mėgėjų konkursas, aptarti rezultatai.
Gaila, Mona jau kuris laikas nedalyvauja forume, jai būtų tikrai įdomu paskaityti vertinimo komisijos minčių.

Atsakyti
QUOTE(_night_ @ 2011 06 17, 12:00)
O aš maximoje radau numylėtieji kaulai, 50 proc. nuolaida. Girdėta, bet skaičius nesu, nežinau, reikia man jos, nereikia... Gal kas skaitėt? Verta dėmesio?

Skaičiau. Pats "sugalvojimas" ir pradžia labai efektingi, užbaigti taip lygiai, deja, nepavyko.
Paskui skaitant Picoult "Mano sesers globėją" kartais kildavo panašus jausmas kaip ir skaitant "... kaulus". Tas pats įvairiapusiškas emocijų, poelgių, motyvų nagrinėjimas.
Tai tokio tipo knyga - labai jausminga, einanti prie tavęs labai arti. Jei tokių nesibaidai - tada verta dėmesio.
Žiūrėjau ir filmą "Numylėtieji kaulai", bet jame pusė prasmės kažkur "prapuolusi", likęs tik neaiškus mistikos ir trilerio elementų kratinys.
Atsakyti
QUOTE(_night_ @ 2011 06 17, 12:00)
Knyga labai gera 4u.gif

Mano atsiliepimas mirksiukas.gif Šiaip, knyga grynai atsipalaidavimui, bent jau aš, kažkokios super prasmės neįžvelgiau. Bet už pusę kainos, manau, verta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(caralaite @ 2011 06 17, 08:22)
Bet jei laikytis principo, kad nieks nieko nekritikuoja, visi tyliai žiūri, tada, aišku, pažeidžiau forumo etiketą.

Kritikuoti ir padaryti pastebejima galima visada, bet mandagiau. Cia mano nuomone.
QUOTE(Masako @ 2011 06 17, 09:31)
tai kad normaliai pasake.  smile.gif Filmu temoj  net uz minimalu spoilinima pagatavi sudraskyt ir iskeikt visaip kaip, nesvarbu, zinai ar nezinai tos taisykles  smile.gif

Jo, ta pastebejau.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal žinote kokią vietą Vilniuje, kur galima parduoti knygas? Kai kurios praktiškai naujos, kelis kartus perverstos, o internetu pardavinėt užtruktų ir laiko, ir pats siuntimas dar atsieitų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(caralaite @ 2011 06 17, 13:37)
Skaičiau...

QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 06 17, 14:04)

Labai labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mercredi @ 2011 06 17, 14:23)
Sveikos  4u.gif
Gal žinote kokią vietą Vilniuje, kur galima parduoti knygas? Kai kurios praktiškai naujos, kelis kartus perverstos, o internetu pardavinėt užtruktų ir laiko, ir pats siuntimas dar atsieitų smile.gif

galima pas mane i knygyna atnest 4u.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 06 17, 14:24)
galima pas mane i knygyna atnest 4u.gif  laugh.gif

Turit omeny savų knygų lentyną, ar nuosavą knygyną turit? biggrin.gif Kaip sau, tai vargu ar sudomintų, daugumoj tokias vaikiškas-paaugliškas parduot norėčiau, lentynose jau ir rimtos knygos nebetelpa, ką apie tas jau kalbėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mercredi @ 2011 06 17, 14:30)
Turit omeny savų knygų lentyną, ar nuosavą knygyną turit? biggrin.gif Kaip sau, tai vargu ar sudomintų, daugumoj tokias vaikiškas-paaugliškas parduot norėčiau, lentynose jau ir rimtos knygos nebetelpa, ką apie tas jau kalbėt smile.gif

knygyne dirbu 4u.gif parasysiu az mirksiukas.gif
Atsakyti