Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(Siberica @ 2011 06 16, 17:51)
Aš kažkaip planuoju įsigyt Šantaramą,bet kaina ten oj.. sad.gif o ten paveiksliukų yra?

o tave tik knygos su paveiksliukais domina? deja, nėra smile.gif

luiziana, planuoju būti

kirše, jei Pajauta bus meete, tai Šantaramas pirmiausiai atiteks jai. jei nebus, tau. jei jūsų abiejų nebus, mesiu jį nuo tilto, kad tampyt nereiktų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 06 16, 23:44)
o tave tik knygos su paveiksliukais domina? deja, nėra smile.gif

luiziana, planuoju būti

kirše, jei Pajauta bus meete, tai Šantaramas pirmiausiai atiteks jai. jei nebus, tau. jei jūsų abiejų nebus, mesiu jį nuo tilto, kad tampyt nereiktų biggrin.gif

Aš tik paklausiau,na bet ir žiaurumas jusu...
Atsakyti
QUOTE(Siberica @ 2011 06 17, 06:30)
Aš tik paklausiau,na bet ir žiaurumas jusu...

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Cia tau balionciku, neimk i galva-o tu man toliau tuo labiau patinki 4u.gif
As tai merginos niekur nedingus-intensyviai skaitau-tikiuos dar neimetet is sarasu ax.gif blush2.gif bigsmile.gif Kai turesiu laiko daugiau, tai prisesiu surasysiu ka perskaiciau, gal dar koki atsiliepima sukurpsiu rolleyes.gif Tik tiek galiu iskart parasyti, kad Amerikos psichopatas liko grauztukas mano-tikrai gailiuosi, kad emiausi ja skaityt ir sugaisau laiko -vistik iveikiau 100 pslp- nu tokia jokia knyga apie nieka-ypac pradzia, o ten kur visi ziaurumai prasidejo-man jau blink.gif blink.gif per slykstu pasirode ax.gif Suprantu , as, aisku, rasytojo minti pavaizduoti beprasmybes pilna ir perdetos gausos , kvailu kasdieniniu ritualu pilna personazo gyvenima ir is to isplaukianti nora kazka ekstremalaus daryt, kad pajustum kad gyveni-bet pats pateikimas man kazkaip perdaug istestas, tiesiog erzinantis unsure.gif unsure.gif
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 06 16, 23:39)
caralaite, grubokai jus cia.

Tikrai? Aš sakyčiau kad grubaus ten nieko nėra. Bet jei laikytis principo, kad nieks nieko nekritikuoja, visi tyliai žiūri, tada, aišku, pažeidžiau forumo etiketą.

marakeš mirksiukas.gif , imk ir tu paguodos bokalą, tiesiog drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 06 17, 01:44)

aš meete nebūsiu verysad.gif važiuoju trumpų atostogų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 06 16, 23:39)
caralaite, grubokai jus cia.

tai kad normaliai pasake. smile.gif Filmu temoj net uz minimalu spoilinima pagatavi sudraskyt ir iskeikt visaip kaip, nesvarbu, zinai ar nezinai tos taisykles smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 17 birželio 2011 - 08:34
QUOTE(Masako @ 2011 06 17, 10:31)
tai kad normaliai pasake.  smile.gif Filmu temoj  net uz minimalu spoilinima pagatavi sudraskyt ir iskeikt visaip kaip, nesvarbu, zinai ar nezinai tos taisykles  smile.gif

laba diena, damos.

o kas cia yra - nera to langelio kur rasyt nieko necituojant galima... ar cia mano kompas kvanktelejo?

vel mytas? smile.gif smagu smile.gif
skaitau Dite - zmogaus kudikis. labai patinka. man isvis apie anu laiku kaima patinka, atsimenu, turejau tokia knygele Vargai vartus kilnoja, tai kelis kartus paauglystej skaiciau smile.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

QUOTE(Masako @ 2011 06 17, 08:31)
tai kad normaliai pasake.  smile.gif Filmu temoj  net uz minimalu spoilinima pagatavi sudraskyt ir iskeikt visaip kaip, nesvarbu, zinai ar nezinai tos taisykles  smile.gif

Aš irgi pritariu, kad nieko baisaus caralaite nepasakė. Tikrai yra daug žmonių, kurie tą knygą dar tik skaitys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 17 birželio 2011 - 09:56
Gal kas is skaiciusiuju Annes Brontes knyga "Agnese Grej" pakomentuotumet kaip knyga patiko ar ne?

Dar domina kokios nuomones apie Catherine Alliott knygas- "Eik po velniu mielasis", "Po velniu as tave myliu" ir " Man labai gaila mielasisi".

Isanksto bus dekui atsiliepusioms 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
vakar Norfoj mačiau, kad Dinos knyga 15 litu kainuoja. galvoju ar apsimoka pirkt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ebru @ 2011 06 17, 10:14)
Sveikos smile.gif
vakar Norfoj mačiau, kad Dinos knyga 15 litu kainuoja. galvoju ar apsimoka pirkt? g.gif

ziurint del ko tas galvojimas- ar verta ji 15lt. ar isvis verta ja isigyti,ar idomi,tai abiem atvejais galiu atsakyti,kad taip,verta 4u.gif Tik Wassmo knygose savitas stilius,niuri skandinaviska tematika,bet stipriai parasyta,idomiai,itraukianciai man patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ebru @ 2011 06 17, 11:14)
Sveikos smile.gif

Knyga labai gera 4u.gif

O aš maximoje radau numylėtieji kaulai, 50 proc. nuolaida. Girdėta, bet skaičius nesu, nežinau, reikia man jos, nereikia... Gal kas skaitėt? Verta dėmesio?
Atsakyti