Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(kiršė @ 2011 06 16, 08:43)
Vakar kaip tik nusipirkau Džeimsą Mirandą Baris už 5 lt  blink.gif  Kita skaityta autorės knyga "Haliucinuojantis Fucault" pasirodė labai stipri  ax.gif

Labas,

Aš irgi šiandien mugėje nusipirkau šitą, irgi už 5 Lt. smile.gif. Labai gražiai pardavėjas papasakojo ir parekomendavo. Lietuvos rašytojų sąjungos leidykla viena iš mano mėgstamiausių.
Beje, daugiau nieko ir nebuvo, nei "Šešėlių verpėjos", nei "Tryliktos pasakos", beje, tokia ten ir mugė buvo, mugytė, bet ir tokia Šiauliams jau įvykis.

Papildyta:
Ai, dar tiesa, rekomendavo gražią knygą vaikams, besimokantiems abėcėlę, tikrai labai patiko, tik kad niekas dabar tos abėcėlės nesimoko. Tikrai tokia dėmesio verta knygutė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skaitanti: 16 birželio 2011 - 17:02
QUOTE(Skaitanti @ 2011 06 16, 16:00)
Ai, dar tiesa, rekomendavo gražią knygą vaikams, besimokantiems abėcėlę, tikrai labai patiko, tik kad niekas dabar tos abėcėlės nesimoko. Tikrai tokia dėmesio verta knygutė

drinks_cheers.gif pritariu ir prisidedu pagyrimais. Puiki knygelė, mano mažajai labai patinka. Nors mes dar tik pirmąją raidę tepažįstam biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Gegytė @ 2011 06 16, 12:15)
Sveikos, aš jau UK. Čia faina smile.gif Kai turėsiu pastovų internetą tikrai dalyvausiu visose diskusijose tai nemeskit iš sąrašų.

Aš irgi jau pasiilgau namų.... rolleyes.gif

QUOTE(Ebru @ 2011 06 16, 13:52)
kaip fainai rolleyes.gif  aš ir laukiu kada išvyksiu ax.gif

O aš kažkodėl visiškai nelauki savo kelionės unsure.gif Kaip pagalvoju kaip man reiks keliauti vienai su visais lagaminais ir didžiąja nepasėda, net silpna darosi doh.gif

QUOTE(amber123 @ 2011 06 16, 13:55)
Visi tik isvaziuoja.. mum irgi buvo mintis kelt sparnus.. bet vis dar mastom.. ner taip lengva visak palikt  unsure.gif

Žinok labai lengva yra pakelt sparnus ir viską palikti, sunkiau yra prigyti kitur. O prigijus sugrįžti atgal ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 06 16, 18:16)
Žinok labai lengva yra pakelt sparnus ir viską palikti, sunkiau yra prigyti kitur. O prigijus sugrįžti atgal ax.gif

Drysciau gincytis.. 4u.gif cia turbut kaip kam biggrin.gif as prigyt, t.y prisitaikyt ir t.t galiu daug kur.. londone neprazuvau.. bet palikt viska: draugus, namus, tevus.. negaliu kol kas ilgam smile.gif man tas daug sunkiau.. dar gal ziurint kur vaziuojji uk, mazam miestelyje, kur visi susigyvena tikiu daug sunkiau prisitaikyt nei Londone.. man ten problemu nebuvo smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif tikiuosi dar neišmetėt iš sąrašų
Neperseniausiai grįžau iš senelių,sodo,ir kas svarbiausia susitvarkiau kompą,mat mažoji buvo išlupusi klaviatūrą doh.gif
pirmiausiai sveikinimai sukaktuvininkėms ,gimtadienius šventusioms,tai Doriforei ir Sofijai
Štai jums praėjusio gimtadienio proga braškės

user posted image

Dėl meeto , tai neprižadu, bet gali būti, kad ir aš atlėksiu gal net su mažąja trumpam.

Masako , o ką tau atnešti iš savų knyginių lobių?

Dabar skaitau net kelias knygas,tai F.Taunytės "Ieškau tikro lietuvio" ir T.Geritssen"Chirurgas",bei vos tik pradėta Balzako "Šagrenės oda"

kol nebuvau čia perskaičiau visai neblogų knygų :
Užkalnio "Kelionių istorijos",
Gao Xingjian "Dvasios kalnas",
Yolanda Scheuber "Olga",
Valerie Solanas "Vyrų išnaikinimo draugijos manifestas",
Rokas Subačius "Ties nežinomybės riba",
Andreas Staikos "Pavojingoji kulinarija",bet apie jas vėliau.

Gegyte, tau sėkmės.Mano dukra tai irgi planuoja kelt sparnus.Dabar ruošiasi IELS egzaminui.
Atsakyti
QUOTE(Siberica @ 2011 06 16, 08:26)
Sveikutės! skaitau puikią ir begalo šiltą knygą ISABEL ALLENDE "APIE MEILĘ IR ŠEŠĖLIUS" ,tai man pirmoji pažintis su rašytoja ir ji išties laabai gera.

Kitos, žinok, dar geresnės. smile.gif
Keista, kad šią knygą pavadinai be galo šilta. Niekaip nesugalvočiau jos taip apibūdinti.
QUOTE(laTulipe @ 2011 06 16, 15:15)
*man ši knyga viena iš labiausiai įstrigusių ir labiausiai patikusių  wub.gif Luko man labai gaila buvo, pamenu, dar ilgai galvojau apie šią knygą ir negalėjau atsigauti.. verysad.gif
**Ernestas Hemingvėjus ,,Senis ir jūra”
Knyga, kurią turi perskaityti kiekvienas.

*Sakyk, o ten visa knyga ir bus apie tai, kaip baisiai žmonės su Luku elgiasi? Jei taip, tai nežinau, ar norėsiu toliau skaityti.
**Man "Senis ir jūra" nelabai patiko. Nors kai mokykloj jį išnagrinėjom, truputį nuomonė pasikeitė.

Vakar kuriam laikui padėjau į šalį "Luką", nes nebegalėjau prisiversti skaityti toliau, tai pasiėmiau Baltakio "Gimiau pačiu laiku". Iš pradžių lyg ir nelabai patiko, bet kai įsiskaičiau, visai įdomu pasidarė, pasižiūriu vienąkart į laikrodį- ogi jau pusė trijų, net nepastebėjau, kaip greit laikas prabėgo beskaitant.
Atsakyti
QUOTE(Pajauta @ 2011 06 16, 19:22)
Yolanda Scheuber "Olga",

va šita mane domina,kaip tau ji g.gif
Papildyta:
QUOTE(katilina @ 2011 06 16, 19:51)
Kitos, žinok, dar geresnės.  smile.gif
Keista, kad šią knygą pavadinai be galo šilta. Niekaip nesugalvočiau jos taip apibūdinti.

man irgi keista rolleyes.gif
katilina,o nesi mačiusi filmo?aš jo niekur nerandu
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 06 16, 19:51)
*Sakyk, o ten visa knyga ir bus apie tai, kaip baisiai žmonės su Luku elgiasi? Jei taip, tai nežinau, ar norėsiu toliau skaityti.

ten viskas tik blogyn eis. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 06 16, 20:01)
katilina,o nesi mačiusi filmo?aš jo niekur nerandu

Nemačiau, nors labai noriu. Bet irgi nerandu (bent jau ten, iš kur siunčiuosi, jo nėra, o kitur neieškojau).
QUOTE(laTulipe @ 2011 06 16, 20:03)
ten viskas tik blogyn eis.  verysad.gif

Tai vadinasi reiks kažkaip save priverst skaityti toliau. Vakar tai beveik fiziškai bloga nuo tos knygos pasidarė, labai man sunku apie tokius dalykus skaityti. Panašiai ir su "Mažmožių dievu" buvo -teko ilgą pertrauką daryti beskaitant. O tu jos dar nepradėjai?
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 06 16, 18:51)
Kitos, žinok, dar geresnės.  smile.gif

**Man "Senis ir jūra" nelabai patiko. Nors kai mokykloj jį išnagrinėjom, truputį nuomonė pasikeitė.

Vakar kuriam laikui padėjau į šalį "Luką", nes nebegalėjau prisiversti skaityti toliau, tai pasiėmiau Baltakio "Gimiau pačiu laiku". Iš pradžių lyg ir nelabai patiko, bet kai įsiskaičiau, visai įdomu pasidarė, pasižiūriu vienąkart į laikrodį- ogi jau pusė trijų, net nepastebėjau, kaip greit laikas prabėgo beskaitant.

Žinokit man išpradžių buvo šilta ,bet kol nepriėjau tų vietų kur žūsta Rosos leliukas,kai žiauriai pasielgiama su Evanchelina ir jau pamažu ima slėgti,bet vistiek labai patinka..=) o dėl filmo,tai mačiau kinozal.tv bet su rus subtitrais..
Atsakyti
QUOTE(Siberica @ 2011 06 16, 22:22)
Žinokit man išpradžių buvo šilta ,bet kol nepriėjau tų vietų kur žūsta Rosos leliukas,kai žiauriai pasielgiama su Evanchelina ir jau pamažu ima slėgti,bet vistiek labai patinka..=) o dėl filmo,tai mačiau kinozal.tv bet su rus subtitrais..

Jau pratinkis pageltonint tas vietas, kur išpasakoji svarbias siužeto detales. Ne visos norės žinot kas ten atsitinka vidury knygos jos net nepradėję skaityt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(caralaite @ 2011 06 16, 21:44)
Jau pratinkis pageltonint tas vietas, kur išpasakoji svarbias siužeto detales. Ne visos norės žinot kas ten atsitinka vidury knygos jos net nepradėję skaityt smile.gif

Atsiprašau labai blush2.gif tiesiog negaliu pageltonint,nes per mobilų rašinėju. Tikrai dar kartą jūsų atsiprašau.
Atsakyti
caralaite, grubokai jus cia.
Atsakyti