Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

Sveikos, aš jau UK. Čia faina smile.gif Kai turėsiu pastovų internetą tikrai dalyvausiu visose diskusijose tai nemeskit iš sąrašų.
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 06 16, 13:16)
laba 4u.gif

kas bus dar meete? Ingenas, Fati, Vessta.... g.gif

Gal kas noretu, paneles, man kokia knyga paskolinti? blush2.gif  lotuliukas.gif

Si kart gal ir as ateisiu su vaiku trumpam,reikia biggrin.gif Jus 11 val renkates?Apie 12.30 dar busit turbut?

Is manes galima tik detektyvu pasiskolinti ir siaip lengvu,be ypatingu pretenziju,knygu biggrin.gif S.Brown.S.Larsson,T.Gerritsen.T.Ustinova,A.Marinina,P.James ir pan biggrin.gif ai,dar turi abi C.R.Zafon knygas,E.Walz naujausia.A.Imhof abi knygas biggrin.gif
Atsakyti
laba.

QUOTE(katilina @ 2011 06 15, 20:58)
Šiuo metu skaitau Kevin Brooks "Luką". Manau, kad ji blogai baigsis, tai nelabai norisi skaityti, tokia biškį slegianti knyga, pilna vienas už kitą bjauresnių veikėjų.

man ši knyga viena iš labiausiai įstrigusių ir labiausiai patikusių wub.gif Luko man labai gaila buvo, pamenu, dar ilgai galvojau apie šią knygą ir negalėjau atsigauti.. verysad.gif

O aš ateinu su perskaityta:

Ernestas Hemingvėjus ,,Senis ir jūra”

Nesumeluosiu sakydama, kad daug kas šią knygą kelia į aukštumas, ne vienam ši knyga- pati geriausia, mylimiausia ir t.t. Taigi, buvo įdomu perskaityti ir sužinoti, kas joje tokio? Nors pats siužetas, nepasakyčiau, kad labai traukė.

Pradžioje knyga skaitėsi neįdomiai, jau buvau nusiteikusi, kad iki pat pabaigos nieko įdomesnio ir nenutiks. Įdomumas prasidėjo tuomet, kai paslaptingoji žuvis pateko į spąstus- prarijo kabliuką. Tiesa, vos tai nutiko, ėmiau spėlioti apie galimą pabaigą- visgi neatspėjau. biggrin.gif

Man ši knyga- tai parodymas, kaip stipriai galima siekti savo svajonės, savo tikslo, savo gyvenimo prasmės. Santjagui gyvenimo tikslas buvo pagauti didelę žuvį. Jis tuo tikėjo, sunkiai dirbo ir galiausiai tai pasiekė. Kiek galima atiduoti, kiek galima iškęsti, kad pasiektum tai, ko labiausiai trokšti? Ir kaip nepasiduoti, kaip išsaugoti tai, apie ką ilgai svajojai ir galiausiai gavai, kai, rodos, viskas aplinkui trukdo…

Knyga, kurią turi perskaityti kiekvienas.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 06 14, 22:20)
Ne ne, nu kaip jau mes be taves, klegesy. tongue.gif

Sveikos drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai taaaaaaaaip taaaaaaaaaip kur jau be manes.. flirt.gif sita gi nu jauciu visa esybe, kad skaitymo protrukis arteja nenumaldomai.. bunda knygius manyje.. ant eiliu patrauke, mazu kas ne taip širdyje.. g.gif lotuliukas.gif pasiilgau tu dienu, kai nieko neveikdama visa diena skaitydavau.. verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(marakeš @ 2011 06 15, 14:42)
Skaitau Šantaramą, baisiai patinka ir baisiai nepatogu ją tampytis.

Da biski neatsilikus nuo naujoviu, tai matiau sita knyga.. ale ir kaina, eina svilpt doh.gif bet ir dydis.. doh.gif pardavinesi gal? 4u.gif onrs bendriau tokia sunkybe atsiust, tai turbut ir nemazai kainuotu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2011 06 16, 13:15)
Sveikos, aš jau UK. Čia faina smile.gif Kai turėsiu pastovų internetą tikrai dalyvausiu visose diskusijose tai nemeskit iš sąrašų.

kaip fainai rolleyes.gif aš ir laukiu kada išvyksiu ax.gif
sėkmės tau ten wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ebru @ 2011 06 16, 15:52)
kaip fainai rolleyes.gif  aš ir laukiu kada išvyksiu ax.gif
sėkmės tau ten wink.gif

Visi tik isvaziuoja.. mum irgi buvo mintis kelt sparnus.. bet vis dar mastom.. ner taip lengva visak palikt unsure.gif
Atsakyti
Gegyte, sekmes tau ten 4u.gif

Creed, mes renkames 13 val., ar as ka nors praleidau unsure.gif Dziugu, kad pagaliau atradai laiko susipazint su mum 4u.gif As tai pabusiu nagla ir noreciau is taves kokia Ustinovos knygute pasiskolint blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 06 16, 11:16)
Gal kas noretu, paneles, man kokia knyga paskolinti? blush2.gif  lotuliukas.gif

Sakyk ko norėtum biggrin.gif

QUOTE(Creed @ 2011 06 16, 12:58)
Si kart gal ir as ateisiu su vaiku trumpam,reikia biggrin.gif Jus 11 val renkates?Apie 12.30 dar busit turbut?

mes renkamės 13 val prie fontano Europos PC.

Na šį kartą ir man teks imti su savimi savo mažąją ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2011 06 16, 16:30)
Gegyte, sekmes tau ten 4u.gif

Creed, mes renkames 13 val., ar as ka nors praleidau unsure.gif Dziugu, kad pagaliau atradai laiko susipazint su mum  4u.gif As tai pabusiu nagla ir noreciau is taves kokia Ustinovos knygute pasiskolint blush2.gif

Jei 13 tai tikrai spesiu thumbup.gif O kokios nori ? Turiu visas 3 lietuviskai isleistas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 06 16, 15:45)

mes renkamės 13 val prie fontano Europos PC.

Marakes,o tu dalyvausi? Tau Creed atnestu mano knygeles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Creed @ 2011 06 16, 15:50)
Jei 13 tai tikrai spesiu thumbup.gif O kokios nori ? Turiu visas 3 lietuviskai isleistas rolleyes.gif

tu jau savo nuoziura isrink, jei patiks, tai veliau ir kitu noresiu paskaityt blush2.gif

Ka man kam atnest, pas mane knygos irgi, kaip Creed sako, be pretenziju biggrin.gif
Atsakyti
Aš kažkaip planuoju įsigyt Šantaramą,bet kaina ten oj.. sad.gif o ten paveiksliukų yra? beja gal kuri patartų kokią knygą apie vaikų auklėjimą,bet kad būtų maždaug nuo 1m.? pvz.kaip pažaboti vaiko isterijas ir pan. smile.gif
Atsakyti