Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

Yra knygų, kurios tik paragautinos,
yra tokių, kurias geriausia praryti,
ir tik nedaugelį – sukramtyti ir suvirškinti.
~ F. Bekonas

user posted image

Mūsų gimtadieniai

Papugele – sausio 31 d.

Aguonytė – vasario 9 d.
laTulipe – vasario 24 d.

Fatimaallaa – kovo 24 d.
amber123 - kovo 25 d.
Nerinha – kovo 26 d.
Tibė - kovo 28 d.

Argija - balandžio 15 d.
aistuliaa – balandžio 28 d.

Vessta – gegužės 15 d.

Dorifore – birželio 3 d.
_Only_ – birželio 19 d.

Biancca – liepos 1 d.
Jovituteee – liepos 1 d.
Skiautelė – liepos 2 d.
casolin – liepos 23 d.
eliss – liepos 24 d.
shiaudine – liepos 25 d.

Gegytė – rugpjūčio 19 d.
Ingėnas – rugpjūčio 24 d.
sphinx – rugpjūčio 28 d.

Taškė. – rugsėjo 14 d.
Pukis_miau – rugsėjo 19 d.
ceburashka – rugsėjo 23 d.

linamog – spalio 2 d.
Mona187 – spalio 18 d.
*IsaDora* – spalio 26 d.
AgnĖ.** – spalio 31 d.

ewe1ina – lapkričio 13 d.
Stikliukas – lapkričio 21 d.
Sielos Sparnai - lapkričio 29 d.

daite – gruodžio 24 d.
adžani – gruodžio 26 d.

user posted image

Mūsų nuostabusis tinklaraštis
Atsakyti
laba naujoje temoje 4u.gif

balionas Agnei už temą 4u.gif

Registruojuosi su dviem knygomis:
J. Saramago ,,Evangelija pagal Jėzų Kristų"
J. Picoult ,,Kita širdis".

QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 06 12, 14:59)
Ech, pirmoji mano pažintis su Remarque  rolleyes.gif Gaila, kad viską, ką jo turiu jau perskaičiau... Kaip ir katilina, būtinai rekomenduoju „Kelią atgal“, o jei patiks, ir kitas Remarque knygas  smile.gif

mano tai nebe pirmoji pažintis su juo. Esu skaičiusi Remarque ,,Trys draugai" ir ,,Juodasis obeliskas". Remarque man labai patinka wub.gif
Atsakyti
Labas naujoje temoje! bigsmile.gif Autorei 4u.gif

Registruojuosi su Shafak "Stambulo pavainike". Visai neblogas skaitymėlis. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū Agnei už naujus namus 4u.gif

Registruojuosi su J.Picoult "Namų taisyklės" smile.gif
Atsakyti
Agne, nuotrauka tai thumbup.gif .

Aš skaitau "labai labai nuostabią" knygą- Tryliktąją pasaką. Žodžiai kabutėse- tai nuomonė, kurią buvau apie šią knygą susidariusi. Deja, perskaičiusi 200 puslapių, vis dar laukiu, kada tas nuostabumas pasirodys. Nežinau kodėl, bet nelabai ji man limpa, niekaip ta istorija neįtraukia. g.gif Na bet dar daug skaitymo, tai vilties neprarandu.
Atsakyti

Sveikos mirksiukas.gif

Nauji namai pasakiški wub.gif Nuotraukos nuostabios wub.gif Ačiū jų kūrėjai 4u.gif

Registruojos. Vėl be knygos. Baisuma unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 06 12, 18:18)
Agne, nuotrauka tai  thumbup.gif .

Aš skaitau "labai labai nuostabią" knygą- Tryliktąją pasaką. Žodžiai kabutėse- tai nuomonė, kurią buvau apie šią knygą susidariusi.  Deja, perskaičiusi 200 puslapių, vis dar laukiu, kada tas nuostabumas pasirodys. Nežinau kodėl, bet nelabai ji man limpa, niekaip ta istorija neįtraukia.  g.gif  Na bet dar daug skaitymo, tai vilties neprarandu.

kaip idomu, kad visiems vis kitaip su ta grozine literatura bigsmile.gif Man si knyga tokia sava nuo pat pradziu buvo bigsmile.gif (KAIP "SKANIAI" APRASOMA TA PAGR. VEIKEJOS KASDIENYBE, DARBAS KNYGYNE, MEGAVIMASIS SKAITYMU SU KAKAVOS PUODELIU, JAUKIAI isitaisius ir t.t. biggrin.gif O veliau dar tos visos paslaptys etc. bigsmile.gif (netycia caps, atsiprasau doh.gif ) Aisku, tuo paciu suvokiau ir suvokiu, kad dideles menines vertes neturi, bet kartais norisi juk ir tokiu biggrin.gif
Tai va kazkaip mastau, kad jei is karto neitrauke, tai jau ir neprilips... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 12 birželio 2011 - 17:30
AgnĖ.**, ačiū už naują gražią temą 4u.gif
Registruojuosi joje su Eric Walz "Žvaigždžių medžiotoja" bei kartkartėmis paskaitoma Jurgos Ivanauskaitės"Pragaro sodai". O dukrai prieš miegą skaitau Nikolajaus Nosovo "Nežiniuko ir jo draugų nuotykiai" smile.gif (ir pasijaučiu grįžusi į vaikystę biggrin.gif ).

QUOTE(katilina @ 2011 06 12, 17:18)
Aš skaitau "labai labai nuostabią" knygą- Tryliktąją pasaką. Žodžiai kabutėse- tai nuomonė, kurią buvau apie šią knygą susidariusi.  Deja, perskaičiusi 200 puslapių, vis dar laukiu, kada tas nuostabumas pasirodys. Nežinau kodėl, bet nelabai ji man limpa, niekaip ta istorija neįtraukia.  g.gif  Na bet dar daug skaitymo, tai vilties neprarandu.

Man ši knyga patiko. Bet lūkesčių iki galo visgi nepateisino. Iš panašaus stiliaus knygų kur kas labiau patiko Kate Morton "Užmirštas sodas".
Manau, jei neįtraukė perskaičius 200 psl., mažai tikėtina, kad įtrauks vėliau.

Dar nukrypimas nuo temos, taigi parašysiu kita spalva biggrin.gif Šįkart apie filmus.
Prisiminiau vieną seną filmą, kuris man pačiai kažkada paliko labai didelį įspūdį, ir kurį norėčiau rekomenduoti. Manau, kad jis turėtų patikti tokių filmų kaip "Šokoladas", "Sidro namų taisyklės", "Mergina su perlo auskaru", "Šilkas", "Dažytas vualis" ir pan. gerbėjoms.
Tai Bernardo Bertolucci 1996m. režisuotas filmas "Pavogtas grožis" (Stealing Beauty) su Liv Tyler viename iš pagrindinių vaidmenų.
http://www.obuolys.l...tas-grozis.html
Pati irgi paieškosiu jo parsisiųsti, noriu pažiūrėti dar kartą.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 12, 18:45)
Dar nukrypimas nuo temos, taigi parašysiu kita spalva biggrin.gif Šįkart apie filmus.
Prisiminiau vieną seną filmą, kuris man pačiai kažkada paliko labai didelį įspūdį, ir kurį norėčiau rekomenduoti. Manau, kad jis turėtų patikti tokių filmų kaip "Šokoladas", "Sidro namų taisyklės", "Mergina su perlo auskaru", "Šilkas", "Dažytas vualis" ir pan. gerbėjoms.
Tai  Bernardo Bertolucci  1996m. režisuotas filmas "Pavogtas grožis" (Stealing Beauty) su Liv Tyler viename iš pagrindinių vaidmenų.
http://www.obuolys.l...tas-grozis.html
Pati irgi paieškosiu jo parsisiųsti, noriu pažiūrėti dar kartą.

Perskaičiau kai ką, ką pažymėjai, jau siunčiuosi šitą filmą... vien iš aprašymo ir to, kur vyks veiksmas, spėju, kad l. patiks thumbup.gif
Dar reikės pasidomėti "Dažytu vualiu" ax.gif
Laba diena 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _night_: 12 birželio 2011 - 17:57
QUOTE(laTulipe @ 2011 06 12, 12:27)
Erich Maria Remarque ,,Vakarų fronte nieko naujo”

man ši knyga labai patiko smile.gif

QUOTE(luiziana @ 2011 06 12, 12:41)
labai pritariu  drinks_cheers.gif ,sutaupytu laika tu,kuriem neidomu plepalai,ir ateina ieskotis tik info apie knygas,plepalu svetaine ir knygu klubas faceboke visai nieko ideja,kas nores tas ir jungsis. Dabar tik esam kai kurios viena kita i draugus asmeninius prisiemusios,bet tai asmeniniai profiliai,isties ne visad ir norisi,kad juos sektu ne labai gerai pazystami ir neartimi zmones,tad knygem susikurti atskirai butu gera ideja.As viena diena jau buvau sumasciusi pratrinti keleta knygiu is draugu,nes vistiek nebendraujam,nesam gerai pazystamos,nenoriu tureti daug prisiemusi,tad nepykit,jei ka panaikinsiu,noriu pasilikti tik tuos,su kuriais pabendrauju smile.gif Kurkit nauja knygiu profili  4u.gif

iš tiesų,sutinku,norėčiau,kad kalbos vyktų daugiau apie knygas,o ne apie asmeninius dalykus.Dauguma esate pažįstamos realiai ir man kažkaip atrodo,kad bendraujat tarpusavy rolleyes.gif Kai praskaitai pusę temos ar reik staltiesės ar ne,ar sumuštinių,ar pyragų,tai darosi juokinga doh.gif Žodžiu,nepykit,jei kam nepatiko mano nuomonė smile.gif O FB man irgi nepatinka,yra vadinamų draugų,su kuriais visai nebendraujam,o dėl skaičiaus man visai nereikia.Čia yra tinkama tema ,tik daugiau apie knygas smile.gif

Šiandien parsivežiau krūvą knygą,turbūt visą vasarą skaitysiu rolleyes.gif Keletą Balzako knygų, Forsaitų sagą,košmariškai dvi storas knygas rolleyes.gif
O registruojuos su Morrison "Mylima"

Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 06 12, 18:27)
kaip idomu, kad visiems vis kitaip su ta grozine literatura  bigsmile.gif Man si knyga tokia sava nuo pat pradziu buvo

Matai kaip, o aš skaitydama galvojau, kad Masako tai tokia knyga tikrai nepatiktų. Pasirodo, apsirikau. tongue.gif Apie knygas ir jų skaitymą gražiai parašyta, bet visa kita- man kažkoks dirbtinumas jaučiasi.

Ingėnai, pritariu dėl "Stealing beauty"- puikus filmas.
Atsakyti
QUOTE(_night_ @ 2011 06 12, 17:55)
Perskaičiau kai ką, ką pažymėjai, jau siunčiuosi šitą filmą... vien iš aprašymo ir to, kur vyks veiksmas, spėju, kad l. patiks thumbup.gif
Dar reikės pasidomėti "Dažytu vualiu" ax.gif
Laba diena 4u.gif

O pati deja to filmo nerandu iš kur parsisiųsti verysad.gif Iš kur tu jį siuntiesi? Gal parašyk į AŽ, kad neteršt temos.
Atsakyti