turim Sampo, esam patenkinti, emem pries 3 metus, kai marzos mazejo visoj lietuvoj-sumazino ir mums. Daabar turim 0,7 ir imsim dar ant to pacio buto, kad nusipirkti sodyba:)
svarbiausia manau pasirenkant mokejimo metoda- tik dabartine situacija-gali moketi daugiau ar maziau ta menesine imoka. Bet kuriuo momentu juk galima pakeist.
Aisku linijinis turi daugiau pliusu:)
Ir kai imat paskola-imkit Maksimaliam terminui-kiek duoda bankas, jei galesit-grazinsint anksciau-tik nuo to jums geriau.
sekmes
Nesuprantu ar marza pakilo ar Hansa mane mulkina
Šiandien 120tūkst. maržą pasiūlė 1,1-1,4
tai reiškia geriausiu atveju 1,1. o mes dar skaitomės lojalūs klientai

pakilo, kiek pastebejau.
as kadangi tik dbr pradejau dometis paskolom,tai man idomu fiksuotos tai kokios yra?
Hansa mums siulo marza 0,8.
QUOTE(IdeaFixe @ 2006 10 24, 15:13)
as kadangi tik dbr pradejau dometis paskolom,tai man idomu fiksuotos tai kokios yra?
Fiksuotos yra didesnės, bet užtai pastoviai tokias ir mokėtumėte sutartą laikotarpį. Pvz SEB'e fiksuojamos 5 metams.
Aš šiandien buvau SEB'e, sakė, kad duotų paskola abiems būdais. Tai dabar galvoju, kad linijinis geriau, bet kiek daug reikės iš pradžių mokėti. O dar juk butą reikės įsirenginėti
Marža 0,8... Ką manot?
p.s. visai žalia šituose reikaluose

Marža 0,8... Ką manot?

QUOTE(eda9 @ 2006 10 31, 12:37)
Aš šiandien buvau SEB'e, sakė, kad duotų paskola abiems būdais. Tai dabar galvoju, kad linijinis geriau, bet kiek daug reikės iš pradžių mokėti. O dar juk butą reikės įsirenginėti
Marža 0,8... Ką manot?

Marža 0,8... Ką manot?

Tai marzos mazesnes ir nerasi.Sunku pasakyt,kuris budas gersnis atiduot paskola,nes vienur sako taip,kitur kitaip.Nenuspesi kas bus ateity ir kas islos tame
sveiki, as sumasciau palepe pirkti, turiu senamiesti buta, bet teorskai as niekur nedirbu, o faktiskai tik speju suktis, vadinasi as esu mokus asmuo. blogiausia tai, kad bankai paraso pazymejimo is darbovietes. ka man daryti as noriu pasiimti 200000lt, mano buto verte 600000lt, gal kuriam nors banke isieina pasiimti paskola su maza marza, ir atiduoti pinigus[visa suma], per metus be jokiu baudu. gal kas gali patarti kur man kreiptis, kokiu dokumentu is vis reikia bankui jei nori pasiimti paskola, ir kiek laiko reikia but pradirbus, kad galetum pasiimti paskola. aciu is anksto
Sveiki.... va, ka tik gryzau is banko... Buvau Hanse, parasiau prasyma paskolai. Imsiu 70 000. Man, provincialei, gana ir tiek
kadangi dirbanti valdytoja neblogai pazystamas asmuo, tai kaip "gerai draugei" pasiule geriau imti linijini metoda, bet dabar taip skauda sirdele- o vdrug apsove
beje, siuo metu Hansoj policininkams duoda 1 proc. mazesne marza...kadangi sutartis nusimato tik po 2 menesiu panasiai (nu kai jau viskas bus baigta), tai apie marzas nekalbejom...bet kaip supratau reikia prasyti 0,8 proc., ane?
Jetau, jetau kaip baugu su tom paskolom....

aliooo.... nu nors kas nors ir ka nors pasakykit... kad shirdele aprimtu arba kad nerimauti pradeciau... o dabar tylu kaip pragare naujokui pasirodzius...