Įkraunama...
Įkraunama...

Paskolos mokėjimo metodai

QUOTE(joločka @ 2006 06 14, 20:41)
kaip manot ar geriau imti kintamas palūkanas,ar fiksuotas? g.gif

Ryškiai aš čia ne į temą bigsmile.gif
Bet jau radau ką reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zanetka @ 2006 04 20, 12:15)
bigsmile.gif  bigsmile.gif
NORD LB tokių nesamonių nesako !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Papildyta:
aš neimčiau paskolos SAMPO IR SEB , ten daug pavojų apie kuriuos iš [radžių nesako, o po to būna  liudna. Hansabankas nors pripažista kad bus mokestis už gražinimą anksčiau o šitie slapukauja

O mes turime pasiėmę paskolą iš SAMPO ir esame labai patenkinti , palūkanos nėra didelės tuo laiku bene pačios mažiausios buvo ,neskaitant NORD lB ir gražinti galime kada norime ,tik reikia prieš mėnesį pranešti ir suderinti sumas ,kad uodegos neliktų . Ėmėm Buto pirkimui eurais ir prieš 3m , beliko 7m. permokėsim tik apie 6000. Taip kad labai normalu .
Atsakyti
QUOTE(agle @ 2006 06 15, 19:37)
O mes turime pasiėmę paskolą iš SAMPO ir esame labai patenkinti , palūkanos nėra didelės tuo laiku bene pačios mažiausios buvo ,neskaitant NORD lB ir gražinti galime kada norime ,tik reikia prieš mėnesį pranešti ir suderinti sumas ,kad uodegos neliktų . Ėmėm Buto pirkimui eurais ir prieš 3m , beliko 7m. permokėsim tik apie 6000. Taip kad labai normalu .

na čia jums pasisekė bigsmile.gif
Atsakyti
kas žino, kokia marža yra šiandienai? Mums VB sakė, kada dabar net 1
Atsakyti
Laba diena,

Visada reikia detaliai skaityti sutarties sąlygas, kad nebūtų neaptartų, bet pasirašytų dalykų. Jūs turite teisę su sutarties teksto projektu susipažinti iš anksto. Tiesa, jei jūs to nereikalausite, jums tikrai to nepasiūlis. Žioplą ir bažnyčioje muša.
Anuitetas ar linijinis, pagal skaičiavimus (jei kas supranta, tai NPV) pigiau yra linijinis, bet deja šiandien pinigai mus labiau reikalingi nei rytoj. Be to, skaičiuojant NPV nėra įvertinami visi rekšmingi faktoriai, todėl manau, kad vistik anuitetas yra geriau, bet tai jūsų tesė rinktis.
Atsakyti
Siandien buvau Hansoj ir Nord'e, tai sake, kad marza 1.1, tai kiek dabar apskritai galima nusidereti?
Atsakyti
kredito sutartis del tam tikru priezasciu matau kiekviena diena, manau, kad deretis tikrai galima iki kokiu 0.6-0.7.
Papildyta:
bet dar manau, tai priklauso nuo sumos ir termino: kuo ilgesnis terminas ir kuo didesne suma, tuo mazesnes marzos galima tiketis - bankas paskaiciuoja, kad gaus tuos pacius pinigus kaip palukanas tik per ilgesni laika. tuomet reikia pasirupinti, kad sutartyje butu teise be baudos grazinti kredita / jo dali pries termina, ir gavus geras palukanas, kredita grazinti kiekviena menesi didesnemis dalimis, nei buvo sutarta, jei tik leidzia pajamos. ispejimas: kiekviena karta norint grazinti daugiau, nei buvo sutarta, reikia rasyti atskira prasyma.
Atsakyti
Nezinau ar cia rasau, taciau paskaitinejau ir man tai pasirode tinkamiausia vieta, sorry jei nepataikiau.

Kadangi dar tik ideju lygyje namo/buto pirkimas, noriu jusu nuomones, nes pati tik pradejau dometis.

Ar imanoma imti paskola Lietuvoj dirbant uzsienyje, ES - legaliai, su mokesciais ir visais draudimais??? doh.gif
Atsakyti
Na, dabar VB, NORD LB, HANZA apie 0,9-1, čia priklauso nežinia kuo ko smile.gif Nuo sumos, be abejo, reikia derėtis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Smailiukas @ 2006 09 18, 17:52)
Nezinau ar cia rasau, taciau paskaitinejau ir man tai pasirode tinkamiausia vieta, sorry jei nepataikiau.

Kadangi dar tik ideju lygyje namo/buto pirkimas, noriu jusu nuomones, nes pati tik pradejau dometis.

Ar imanoma imti paskola Lietuvoj dirbant uzsienyje, ES - legaliai, su mokesciais ir visais draudimais???  doh.gif

Pati paklausiau - pati ir atsakau - galima dirbant uzsienyje pasiimti paskola Lietuvoje!
Atsakyti
Paskolą paėmėm prieš tris metus ir mokam linijiniu būbu.Net nežinau ar gerai padarėm,bet susigundėm tuo , kad reikės mokėt vis mažiau.Pradėjom nuo 450,plius minus 5litais daugiau mažiau beveik du metus.Devyniem mėn. nukrito vidutiniškai iki420,o paskutinius 4 mėn vėl plius minus 450.Kolkas man nepanašu į tai , kad mes kažką sutaupysim pasirinkę būtent šį mokėjimo būdą.
beje iš anuitetinio mokėjimo galima pereit į linijinį,bent jau NORD/LB siūlė mūsų draugam.
Atsakyti
bet jei tu butum pasirinkus anuiteta, vis vien tau butu pakilus suma, nes viliboras kyla 4u.gif
Atsakyti