musu bankas AB SEB Vilniaus bankas. klientams, kurie to praso, jie tikrai netaiko mokescio uz grazinima pries termina. na, gal nuo vadybininko priklauso, nesu tikra. bendravom su Europos filialu.
iki paimdami paskola domejome Hansabanke apie prieslaikini grazinima. tai sake, kad mokestis be kalbu bus, jei paskolos sutartis sudaroma po gruozdio 14 (praejusiu metu).
laiku, manau, paememe paskola, nes bankai paskutiniu metu tikrai marzas sukele.
[QUOTE][quote=pumis,2006 03 13, 14:11]
Sveiki visi
Mes siuo metu derinam klausimus susijusius su paskola,hansa banke primygtinai siulo anuiteta
as noriu issimoketi linijiniu metodu,bet vadybininke pasake,kad tik imant dar didesne suma taikomas linijinis(mes imam 400 000)
skaitau ,kad nemazai ir taip,kaip suprasti?Anuitetu permoka daug didesne gaunasi,tiesa mes imam ir remontui,tiksliau irgi primygtinai siulo imti dabar,nors galima apsispresti kai pastatys buta 
[/quote]
o jus su kitais bankais nederinot nes istiesu didele paskola ir jie prie jusu taikytis turetu, vilniaus ar nord Lb normaliau sneka, zinau kad hansa neperseniausiai pradejo teikti busto paskolas tai gal del to dar taip sneka, taip kad jiem patogiau butu.
Sveiki visi

[/quote]
o jus su kitais bankais nederinot nes istiesu didele paskola ir jie prie jusu taikytis turetu, vilniaus ar nord Lb normaliau sneka, zinau kad hansa neperseniausiai pradejo teikti busto paskolas tai gal del to dar taip sneka, taip kad jiem patogiau butu.
QUOTE(Adrijana @ 2006 04 19, 22:30)
Linijiniu būdu, reiks pačioje pradžioje daugiau mokėti. Na pvz. vietoj 1100 , apie 1500. Anuiteto būdu gal ir patogiau mokėti, nes visą laiką mokestis tas pats.
QUOTE(Adrijana @ 2006 04 19, 22:30)

NORD LB tokių nesamonių nesako !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Papildyta:
aš neimčiau paskolos SAMPO IR SEB , ten daug pavojų apie kuriuos iš [radžių nesako, o po to būna liudna. Hansabankas nors pripažista kad bus mokestis už gražinimą anksčiau o šitie slapukauja
QUOTE(zanetka @ 2006 04 20, 12:15)
aš neimčiau paskolos SAMPO IR SEB , ten daug pavojų apie kuriuos iš [radžių nesako, o po to būna liudna. Hansabankas nors pripažista kad bus mokestis už gražinimą anksčiau o šitie slapukauja
Apie kokius nutylėtus pavojus kalbi?

VB bent jau man labai suktai šnekėjo, ateini žmogus gi jau pasidomėjęs viskuo, aš klausiu konkrečiai, kokia marža - sako 1,8
iškart pasakiau kad baigiam juokus, jei kalba neina apie 0,8 nėra ko šnekėti, tada pradėjo normaliai šnekėt, bet vistiek kažką "spaudžia" jie
Hansoj, gavo 0,75 marža, tai labai gerai tokiai sumai (100000Lt), su priešlaikiniu grąžinimu pasakė taip - 1k į metus gražinant ne daugiau nei 30proc paskolos sumos mokesčio nėra, jei antrą karta grąžini jau yra, taip pat yra jei daugiau nei 30 proc gražini.

Hansoj, gavo 0,75 marža, tai labai gerai tokiai sumai (100000Lt), su priešlaikiniu grąžinimu pasakė taip - 1k į metus gražinant ne daugiau nei 30proc paskolos sumos mokesčio nėra, jei antrą karta grąžini jau yra, taip pat yra jei daugiau nei 30 proc gražini.
QUOTE(Zhiema @ 2006 04 26, 08:55)
VB bent jau man labai suktai šnekėjo, ateini žmogus gi jau pasidomėjęs viskuo, aš klausiu konkrečiai, kokia marža - sako 1,8
iškart pasakiau kad baigiam juokus, jei kalba neina apie 0,8 nėra ko šnekėti, tada pradėjo normaliai šnekėt, bet vistiek kažką "spaudžia" jie

1.8

patarkit prasau, kas esat su tuo susidure - jei noresiu kredita grazint anksciau laiko, koki labiau apsimoka imt kredito grazinimo buda?

QUOTE(Zhiema @ 2006 04 26, 09:55)
kai mes su hansa kalbejom irgi sake 1k. per metus be mokesciu gali grazinti tik dl proc nesu tikra. vienu zodziu sitas sakinys mano manymu teisingas.
o del snektu tai manau kad nuo darbuotoju priklauso ka ir kaip jie siulo. be to, jie patys neapsprendzia kokias salygas tau taikyti ir kokias marzas. sprendziasi auksciau.
Protingi žmonės, patarkit. Mes ruošiamės imti paskolą ir pirkti iš tėvų butą, kad galėtume įrengti namą. Planuojam imti apie 200000. 20000 mums kompensuos valstybė (lengvatinė paskola jaunoms šeimoms). Namo įrengimui reikės apie 100000. Likusį 100000 planuojame greitai grąžinti bankui. Tai mums labiau apsimokėtų anuiteto būdas, nes iš pradžių bus mažesnė įmoka?