Įkraunama...
Įkraunama...

Paskolos mokėjimo metodai

Gal čia aš kažka ne taip suprantu.. Tiesiog pagalvojau, kad jei infliacija pas mus būtų labai didelė, tai ji galėtų viršyti mokamą palūkanų normą, o jei kartu su infliacija augs ir atlyginimas (kaip pagal rinkos dėsnius ir turėtų būti), tai asmuo iš to, kad didesnius mokėjimus nusikels vėlesniam laikui tik išloš.
Kas anksčiau yra paskolas būstui paėmę dabar moka ~400Lt per mėnesį, įsivaizduokit kokio dydžio nuostolis buvo 400Lt šeimai prieš 7 metus ir dabar doh.gif
Atsakyti
Nu va, siandien pasirasem sutarti su VB ir jau rytoj bankas perves pradini inasa.
Kaip jau anksciau rasiau, mokejimo metodas aniuteto, suma 248000, marza 0.65,
laikotarpis 35m doh.gif . Skaitau, kad visai normaliai.
Atsakyti
QUOTE(Zdaniukas @ 2006 03 15, 23:28)
Nu va, siandien pasirasem sutarti su VB ir jau rytoj bankas perves pradini inasa.
Kaip jau anksciau rasiau, mokejimo metodas aniuteto, suma 248000, marza 0.65,
laikotarpis 35m  doh.gif  . Skaitau, kad visai normaliai.

Nu jo. Girdejau kad bankai kartelini susitarima ir neduoti maziau nei 0.8. Bet ziuriu gauna zmones ir 0.6 marzas ir nieko.
Atsakyti
tai kad nezinau---mes kai emem, marza ir panasi buvo g.gif
man asmeniskai jau tie 25 daaaaaug...o chia net 35 metams.... doh.gif
Zdaniuk- o jus buta perkat????? kiek kambr?
Atsakyti
Mes irgi imsim paskolą 35 metams. Iš tikrųjų koks skirtumas 25 ar 35, jei turėsi iš ko atiduoti, tai galėsi sugrąžinti ir anksčiau. Na va aš paskaičiavau, kad galėtume ir per 10 metų atiduoti, bet kam čia plėšytis.
Atsakyti
QUOTE(Agninga @ 2006 03 16, 11:30)
Mes irgi imsim paskolą 35 metams. Iš tikrųjų koks skirtumas 25 ar 35, jei turėsi iš ko atiduoti, tai galėsi sugrąžinti ir anksčiau. Na va aš paskaičiavau, kad galėtume ir per 10 metų atiduoti, bet kam čia plėšytis.

o ko per 10 negali??? ten po to tooookios permokos gi gaunas..... desimtis tookstanchiu permoki doh.gif doh.gif
nu jei mes galetumem- tai nors per 15 susimoketumem..... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tetis2005 @ 2006 03 16, 09:23)
Nu jo. Girdejau kad bankai kartelini susitarima ir neduoti maziau nei 0.8. Bet ziuriu gauna zmones ir 0.6 marzas ir nieko.

Tai va ir musu paraiska buvo paduota su 0,65 marza o,patvirtino 0,7 g.gif ,bet cia buvo pries savaite,dabar bus dar sunkiau issidereti mazesne marza.
Atsakyti
QUOTE(Agninga @ 2006 03 16, 12:30)

Aš manau, kad ateityje uždirbsiu daugiau.
O galų gale ir pagyventi norisi, pakeliauti.
Atsakyti
QUOTE(pumis @ 2006 03 16, 13:50)
Tai va ir musu paraiska buvo paduota su 0,65 marza o,patvirtino 0,7 g.gif ,bet cia buvo pries savaite,dabar bus dar sunkiau issidereti mazesne marza.

Mums irgi visi bankai siūlo tik 0.7 marža, tik vienas 0.6 . Tačiau, kai patvirtins, tada pažiūrėsim.
Atsakyti
Hansa banke imu paskola, niekas per prievartą nesiūlo anuiteto, o dar net pataria imti linijinį, čia gal nuo darbuotojo priklauso, šiaip mano paskolos dydžiui, tik 100 litų įmoka skiriasi mėnesiui, o palūkų, tai tikrai mažiau priauga

Papildyta:
Na čia žiūriu kitų maržos žemos, mano 0,8 bus, jei viską patvirtins g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agninga @ 2006 03 16, 14:41)
Aš manau, kad ateityje uždirbsiu daugiau.
O galų gale ir pagyventi norisi, pakeliauti.

o tuom tikra????? ar tik manai???
nu sorry- bet as nezinau kas po metu bus--tad kas bus po 10/15...- garantijos net nera--- g.gif
Atsakyti
Aš esu realistė, bet kartu ir optimistė. Jei pradėsi mąstyti: neaišku, kas bus po metų, kitų; gal gyvenimas gerės, gal blogės- nieko gero nebus. Paskola yra visais atvejais rizika, jei dvejoji- nerizikuok. Jei rizikuosi- gali išlošti arba pralošti.
Juk negalvoji, kad rytoj mirsi ?
Atsakyti