QUOTE(amberiuke @ 2008 06 18, 14:37)
Įdomu, ar galima keisti banką ir persikelti paskolą į kitą banką, jei esam gavę paskolos lengvatą iš savivaldybės?
vat ir man idomu
turiu ir as bedu su Hansa. Turiu lengvatine paskola ir su ja daug daugiau problemu, nei su paprasta...ir daug didesne marza
Absurdas...valstybe tau suteikia lengvata, o bankas dvigubai daugiau is taves po to paima
jega! Noriu ir as i kita banka, tik Hanzoje mikena, kad reikia skambinti i savivaldybe ir klausti del to lengvatos...Gali buti, kad tau teks grazinti is savo kisenes kazkokia dali ar net visa lengvatos suma
tik nelabai supratau kam ir kodel...

vat ir man idomu

Amberiuke, man rodos, sutartyje turėtų būti apibrėžtas laikotarpis, kurį negalima daryti jokių pakeitimų (pvz., parduoti buto), kad nenuplauktų lengvata. Pas mus tas laikotarpis lygtai 5 metai

Srauni upe, mokant paskolą skirtingais būdais, galutinė atiduodama paskolos suma skiriasi (kuo didesnė paimtos paskolos suma, tuo ta galutinė suma ženkliau skiriasi). Dėl to skaičiuoklė ir rodo skirtingą galimą suteikti paskolos sumą (įvertinus jūsų pajamas ir kiek iš viso per tam tikrą laikotarpį turėsit atiduoti bankui mokėdami pasirinktuoju mokėjimo būdu). Nežinau, ar aiškiai čia parašiau, kažkaip sumaliau viską