Pritariu mamytes , medicinos prieziura kosmariska , bet kas bus dar toliau ko dar tiketis?
Poliklinikos taupo pinigus , nebeatlieka reikiamu tyrimu, keicia gydymo taktika speliojimo budu nustatyti liga.
Daug gydytoju dirba sakyciau ne savo vietoj.. jei ateini su vaikuciu echoskopijai ir vaikui pradejus verkti pasako grieztu tonu: arba nuraminat arba einat lauk (menesi laukus eileje butino echoskopijos tyrimo) atsakymas paraso: vaikas buvo neramus .. Na taip mano vaikas jautrus ir gydytojai neprieina prie jo bendraudami tokiu tonu.. bet pasekoje ko prasiskele lupyte ir ja reikejo siuti .. vietoj to, kad nuskausmintu ar duotu kokia tai vaikui narkoze pagal jo amziu .. ji laike sesiese ir siuvo lupyte va pasekme paniska baime daktaru.
Aplaidumas daktaru jau baisu ir matyti .. Daug cia galima butu pasakoti , jei vaikas nukrites susitraumavo pirsteli , pirstas susilenke ir nebegalejo istiesti, baisus kliksmas, asaru begales o ligonineje pasake, sena liga jus tik nepastebejot (mama 3m prause vaika, rengia, glosto rankeles ir nemato kaip visa laika atrodo pirstelis? Diskusija buvo beviltiska) , o tie visi apibrozdinimai tare gydytojas, tai niekis praeis .. Uzrase po men. operacija, atejus laikui ir matant kaip visa men vaikas kankinasi kreipiausi i rekomenduota skyriaus vedeja, operacija daro abu vedejas ir gydytojas .. vedejas is operacines iseina piktas, svelniai kazka man pasako ir nueina.. skaitau israsa diagnoze nutrukus sausgysle .. ir prierasas mama pries menesi pastebejo, kad vaikas neistiese pirstelio .. tuo metu buvau visa susikaupus vaikelio gyjimui , veliau bandziau rasti kortele pasidometi tai kas ir kaip cia , kortele dingus ..
Beda dar manyciau didele tai , kad gydytojai mumis mamomis nepasitiki, galvoja mamos jautrios ir i viska ziuri perdetai.
Laimė - tai gera sveikata ir bloga atmintis. Ingrid Bergman