Įkraunama...
Įkraunama...

Gydytojai, kurie negydo

QUOTE(Monce0j @ 2011 10 07, 14:52)
Ir dar vienas pastebėjimas, ne mano, bet draugės, auginančios jau trečią vaikutį, tik prasidėjus kosuliui duodant brontex, o ne homeopatinius vaistukus, kosulys praeina labai greitai ir be karkimų, švokštimų ar dusulių, juolab be bronhitų ar plaučių uždegimo - pačios neišbandyta, bet sakiau reikės pamėginti mirksiukas.gif galbūt mes per ilgai užsižaidžiam su tais žoleliniais ir natūraliais preparatais g.gif




brontex ne panacėja wink.gif bet mums pvz nieko kito nebelieka, nes pasirodo su tai žoliniais ir prisižaizdavom, nes alergiška daugkam iš jų doh.gif
Atsakyti
T'Nova istorija, isgyvenimai , tikrai baisu ir labai pazistama.. tai isgyvena turbut visos rupestingos mamos .

Bet deje kaip rase Stikliukas -
QUOTE
Ligos, sukėlėjai mutuoja, nebeatitinka elementariausių aprašymų

Gydytojai nera visagaliai, o daugelis mamyciu yra labai jautrios ir jei joms pasakytu - na nezinom kas yra jusu vaikeliuj, bet nera kritine busena ir negalim skirti vaistu nuo nezinia ko .. juk butu jums sokas , panika .. to daryti jie negali ir tik stebedami , aiskindamiesi liga, jos eiga gali rasti priezasti - kaip tai mums butu baisu turim bandyti pasitiketi jais ir viltis..
Jei yra nepasitikejimas medikais, kaip viena mamyte rase - reikia pacioms pradeti dometis medicina ir tapti savo vaiko gydytojos pagalbinkem..
Turim suprasti virusas negydomas , tik jo sukeltos komplikacijos - numatyti gydytoja kaip vaiko organizmas sureguos i virusa ir kokia liga issivystis neimanoma, o antibijotikai ligoms gydyti skirtingi.. Vaiko tampymas po ligonines ir poliklinikas sukelia dar kitas vaikuj ligas , dasideda psichologines ligos..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sanita: 08 spalio 2011 - 10:49
kosmaras,skaiciau ilgai ir niekaip nesuprantu kodel ne vienas gyd. jums nediagnozuoja kokios ligos g.gif zinoma jums ir jusu vaikuciams stiprybes bei sveikateles mirksiukas.gif kai kuriais momentais rasete apie ta gyvuneli gyvenanti krutineje, tai pas mano dukryte taip buna, kai laiku neisgydom sloga, o ji eina zemyn ir prasau jau bronchitas. kadangi labai daznai jis kartojosi,mums diagnozavo astma ir dabar kai tik isgirstu ta svokstima iskarto pas pulmonologe i antakalni R. ji paskiria mums vaistukus, kol kas gydymas padejo.
Atsakyti
laba,as suprantu situacija nes tikrai gydytoju aplaiduma ir mums teko patirti pora kartu.praeitais metais po anginos pasiliko kosulys,kosejome virs menesio,bet kiek ejome pas savo daktare,paklausius jis vis sakydavo kad tikrai plauciai svarus,ir issikoses.paskui jau ir blogeti lyg pradejo ir temperatura po biski ir sloga lyg vel atsirado,ir pagaliau gal 6 savaites atsirgus ir isgerus buteliukus sirupu nuo kosulio dave siuntima pagaliau pas pulmonologe,kuri paklausius iskart pasake kad yra karkalu vienam plauty daug ir dideliu,ka rentgenas ir patvirtino.nors ir isgerem klacida,bet pasveikom ir praejo kosuliai.
siemet vel tas pats.isejom i darzeli 5 dienas prasidejo sloga kosulys po keliu dienu,bet dregnas viskas gerai.gydomes homeopatija,juk organizmas sustiprejes po vasaros,nuo praeito vasario nesirgome.gydomes 2 savaites kosulys blogeja koseja naktim diena ryte daug ir stipriai,isgeriam ospamoksa,nieko ypatingai nuo jo negereja.pati paprasau siuntimo pas pulmonologe kuri pernai mum rado ta plauciu uzdegima.3 savaites kosulio jau.bet pulmonologe irgi nieko neranda si karta rentgenuoti nesiryztam sako jei negeres ar blogiau bus ateikit tada.israso 4d gerti ventolina ir aerius,gal alergija.nuo ju jokiu pokyciu.bet mum ir sloga nepraejus jau daugiau kaip menuo.vedu pas privatu lor,nes vel eiti siuntimo pas savo pediatre neturiu nei laiko nei noro.o privatus loras mum sako sinusitas+alergine sloga.du buteliai klacido.siaubu siaubas.ir geriam jau siandien ketvirta diena,bet sloga beveęik praejo,koseja mazai bet uzkimimas atsirado.nu gal preis.
sakau jau turiu pamoka:jei liga uzsitese daugiau nei 2 sav tai nera normalu,paciai eit ieskot priezasciu per visus daktarus ir viskas.nes tie daktarai ar jie nebesistengia ar jie nebegirdi tu plauciu as nezinau.bet jei nesi tikras neismanai nezinai siusk pas specialistus,konsultuokis.tai ne numeta likimo valiai,plauciai matai valosi.
Atsakyti
Mus Karoliniskiu poliklinika dagyde iki apstrukcines pneumonijos. Pradzioj gyde homeopatija, paskui pradejo serti non stop antibiotikais, rentgeno nedare sake ner ko vaiko sviest be reikalo, israsinedavo antibiotikus po 40 Lt kurie pasirodo mum turejo buti kompensuoti, kraujo tyrimu irgi atsisakydavo daryt - ner ko badyt sake, nuejau i kita poliklinika ir ta pacia diena atsidurem ligoninej. Pareikalavus kortele persiust, kazkur pradingo - itariu kad pabijojo pasekmiu...Neejau, nesibariau, gyvenimas bumerangas- viskas blogis jai su dviguba jega atgal gris...Negaliu pavadinti aplaidumu musu atveji, realiai tai nusikaltimas.
Atsakyti
Pritariu mamytes , medicinos prieziura kosmariska , bet kas bus dar toliau – ko dar tiketis?
Poliklinikos taupo pinigus , nebeatlieka reikiamu tyrimu, keicia gydymo taktika speliojimo budu nustatyti liga.
Daug gydytoju dirba sakyciau ne savo vietoj.. jei ateini su vaikuciu echoskopijai ir vaikui pradejus verkti pasako grieztu tonu: arba nuraminat arba einat lauk (menesi laukus eileje butino echoskopijos tyrimo) atsakymas – paraso: vaikas buvo neramus .. Na taip mano vaikas jautrus ir gydytojai neprieina prie jo bendraudami tokiu tonu.. bet pasekoje ko – prasiskele lupyte ir ja reikejo siuti .. vietoj to, kad nuskausmintu ar duotu kokia tai vaikui narkoze pagal jo amziu .. ji laike sesiese ir siuvo lupyte – va pasekme paniska baime daktaru.
Aplaidumas daktaru jau baisu ir matyti .. Daug cia galima butu pasakoti , jei vaikas nukrites susitraumavo pirsteli , pirstas susilenke ir nebegalejo istiesti, baisus kliksmas, asaru begales –o ligonineje pasake, sena liga jus tik nepastebejot (mama 3m prause vaika, rengia, glosto rankeles ir nemato kaip visa laika atrodo pirstelis? Diskusija buvo beviltiska) , o tie visi apibrozdinimai tare gydytojas, tai niekis praeis .. Uzrase po men. operacija, atejus laikui ir matant kaip visa men vaikas kankinasi kreipiausi i rekomenduota skyriaus vedeja, operacija daro abu vedejas ir gydytojas .. vedejas is operacines iseina piktas, svelniai kazka man pasako ir nueina.. skaitau israsa diagnoze nutrukus sausgysle .. ir prierasas mama pries menesi pastebejo, kad vaikas neistiese pirstelio .. tuo metu buvau visa susikaupus vaikelio gyjimui , veliau bandziau rasti kortele pasidometi – tai kas ir kaip cia , kortele dingus ..
Beda dar manyciau didele tai , kad gydytojai mumis mamomis nepasitiki, galvoja – mamos jautrios ir i viska ziuri perdetai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sanita: 14 spalio 2011 - 08:29
cia irgi baisi beda,kad nebera pediatru o tik seimos gudutojai.seseles irgi belekokios.mum eme rugseji krauja jauna sesele.nu galvoju nieko gero nebus,ir ka aisku manoji klyke ta nepaima nieko,pradejo vaika gasdint, kad ateis daktaras durs i rura,as pakraupau.tyrimam kraujo reikalingiausiem aisku neuzteko,tik bendram tyrimui.aisku vaikas kaltas, kad neramus,ka bepridesi..jo, ir kad mamos mes viska per daug sureiksminam tai cia irgi kaip tendencija jau.bet kol nesirgom tai ir nesilankem pas tuos daktarus,bet juk matai savo vaika kasdien pazisti,ir jei jis koseja ryte,o ne diena pagrinde,ir atejes pas daktara sveikas atrodo tai kodel as turiu irodinet kad tikrai kosti.as nemanau kad bent viena atsirastu mama kuri irodinetu kas sveikas vaikas serga.tai va.
Atsakyti
Na, kiekviena karta kyla klausimas, kada tie visagaliai su baltais chalatais nustos uzsiimineti genocidu musu vaiku atzvilgiu, gal kai kantri tauta, nustos kompleksuoti ir uzvers gerb Sveikatos ministerija skundais, zinoma jiems visikai dzin, nes tie patys itakingi balti chalatai su giliom kisenem sedi ten kaip "patarejai" musu skundus nagrineti ir priimti sprendima. bet kazkokia iseitis turi buti, nes kuo toliau, tuo baisiau...
Atsakyti
QUOTE(linoze @ 2011 10 14, 09:39)
cia irgi baisi beda,kad nebera pediatru o tik seimos gudutojai.seseles irgi belekokios.

Drįsiu nesutikti, nes mano kelyje buvo labai daug netikusių pediatrų o dabar turim labai puikią šeimos gydytoją. Ką patarsiu mamytėms-ogi bėkit nuo tų didelių poliklinikų, kuo toliau, eikit į mažesnes šeimos, rinkitės pagal rekomendacijas daktares, žinokit poliklinikose tos gerosios dažnai jau nebedirba dėl nesveikų krūvių. DAbar kai einam tai visas vizito laikas skiriamas vaikui o ne popieriams, gaunam visą net ir pačią naujausią info, sesytė net baisųjį skiepą suleidžia be cyptelėjimo. Žiūrėsim kaip kraują ims mažei bet manau susidoros, nes net spinduliuoja gerumu žmogus.
Truputis poliklinikos-pati būdama 33 sužinojau kad mano kraujas minusinis, o vyras-ne II grupė o I... jam 47 buvo... va taip daromi tyrimai ten, nu negaliu pasitikėt tokia įstaiga ir nors tu ką. Už viską plius primoki, kraujo paėmimai, eilutės paskubinimai (tuščiam koridoriuj) ir tt. Veiksmas Kaune, neminėsiu mažosios klinikos nereklamuosiu nes daugelis draugių ir artimųjų išėję į mažas privačias. Jei ta mažoji sudariusi sutartis su ligonių kasom tai gydymas jums nekainiuos o sutaupysit nervų ir sveikatos.
Temos autorei noriu pasakyti, dinkit iš visų senų sodybų, kur gali būti ir būtinai yra pelėsių, grybelių ir kitokios velniavos. Labai panašu kad vaikučiai serga dėl jų.
Atsakyti
sveikateles jums visiem, ir dar pasidalinsiu ir as savo prisiminimais is ligonines, kai gulejom maziukui mano bronchita nustate ir itare plauciu uzdegima, bet nuostabiausia buvo tai, kad gydytoja vaiko klausesi nepakelus ne vieno rubelio ir procedura uztruko gal net visas 3 sekundes, pasakykit jus man cia as atsilikus nuo pasaulio ar taip tikrai buna?
Atsakyti
QUOTE(Shianakt @ 2011 12 08, 00:07)
sveikateles jums visiem, ir dar pasidalinsiu ir as savo prisiminimais is ligonines, kai gulejom maziukui mano bronchita nustate ir itare plauciu uzdegima, bet nuostabiausia buvo tai, kad gydytoja vaiko klausesi nepakelus ne vieno rubelio ir procedura uztruko gal net visas 3 sekundes, pasakykit jus man cia as atsilikus nuo pasaulio ar taip tikrai buna?


Begt nuo tokiu gydytoju ir kuo toliau
Atsakyti
Zinot, skaiciau ir niekas nestebino... verysad.gif juk cia Lietuva ir pas mus tai yra norma. Sako, kai kuriose vakaru Europos salyse taip pat yra bedu su sveikatos sistema...Skaitant apie ta gyvuneli gyvenanti, tikrai kyla minciu del astmos, bandyciau patikrinti sia versija. O siaip, juk pas mus yra iprasta , kad medikui reikia duoti vokeli, na nusistovejus sistema tokia. Rimtesniam reikalui esant be vokelio as nedristu eiti. Tada ir demesio daugiau buna gal ir ausys atidziau klauso ir t.t. g.gif ir dar - pas poliklinikines gydytojas einu tik del pazymu, jei kazkas rimciau , ieskau dar vienos nuomones.
Atsakyti