Sveikos,
gal zinote situ bateliu dydzio kokio reiketu,
jei LT-39, USA kt prek. zenklu 9.
Ar ir batu J. Crew dydziai taip labai
priklauso nuo tam tikro modelio?
http://www.jcrew.com...D=1307701328153
QUOTE(Arelija @ 2011 06 13, 14:14)
Sveikos,
Kaip tik gavau pries kelias dienas balerinas Deviu 39-39,5 EUR, tiko 9 dydis.
O anksciau buvau parsisiuntusi 9 dydzio sandaliukus, tai buvo visu dydziu per mazi
Kad jau cia taip tylu ramu, nuolaidu nera, niekas nekalba Temai praskaidrinti keliu savo savaitgalini ir darbini Jcrew apreda
Flecked Calista cami (2) sita bliuska tai vienas is labiausiai vykusiu pirkiniu jcrew, nuo to laiko kai gavau-neislendu maciau kazkas tokia isparduotuveje pardavineja, tik niekas neperka O bereikalo...
Darla ruffle cami (2), Factory studded cardigan (S), Wool Lolli pant (0)
Flecked Calista cami (2) sita bliuska tai vienas is labiausiai vykusiu pirkiniu jcrew, nuo to laiko kai gavau-neislendu maciau kazkas tokia isparduotuveje pardavineja, tik niekas neperka O bereikalo...
Darla ruffle cami (2), Factory studded cardigan (S), Wool Lolli pant (0)
Grazu
QUOTE(savita1 @ 2011 06 13, 15:50)
Kad jau cia taip tylu ramu, nuolaidu nera, niekas nekalba Temai praskaidrinti keliu savo savaitgalini ir darbini Jcrew apreda
Niu labai jau dailus derinukai
o kelnytes sitos tai isviso nerealios, ta violetine spalvyte tokia nepigi labai atrodo
Savita, labai grazu
O kaip tos l.a.m.b. basutes ar patogios ? Ar gali ilgai pavaiksciot? Man jos labai grazios , bet kazkaip kulno pabijojau ir neemiau.
O kaip tos l.a.m.b. basutes ar patogios ? Ar gali ilgai pavaiksciot? Man jos labai grazios , bet kazkaip kulno pabijojau ir neemiau.
QUOTE(SaiMita @ 2011 06 13, 15:59)
Savita, toobula tik man antram derinuke graziau be megztukelio
Be megstuko dar biski vesu ryte buvo
Maciau Chloja pardavineja berods Flecked Calista cami , bet kad didinta parasyta labai grazi palaidine
QUOTE(wife @ 2011 06 13, 16:03)
Maciau Chloja pardavineja berods Flecked Calista cami , bet kad didinta parasyta labai grazi palaidine
Nezinau kas pardavineja, bet pamenu kad 2 dydis, tai cia toks kaip pas mane. Man galetu su 93cm ir kokiu vienu cm laisviau buti per krutine, siaip sakyciau idealu 90-91cm.
Tai padidinta ji skaitosi ar ne ?
Na va iskarto temele gyvesne pasidare
Na va iskarto temele gyvesne pasidare
QUOTE(wife @ 2011 06 13, 16:07)
Ziurek pagal ismatavimus, man tokia kaip ir visos jcrew silkines bliuskos, nes perku dazniausiai 2-4, sios 2 kaip ir gerai, tai gal i didesne kiek puse Ji tokia laisvai krentanti, plati ties liemeniu, neiliemenuota, gal del to darosi ispudis kad didinta.
Papildyta:
QUOTE(fggh @ 2011 06 13, 16:02)
Savita, labai grazu
Ne, nepatogios Nedideliems atstumams vaikscioti arba tik graziai sedeti