Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 24 tema

Sveikos,

gal zinote situ bateliu dydzio kokio reiketu,
jei LT-39, USA kt prek. zenklu 9.
Ar ir batu J. Crew dydziai taip labai
priklauso nuo tam tikro modelio?
http://www.jcrew.com...D=1307701328153
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arelija: 13 birželio 2011 - 13:14
QUOTE(Arelija @ 2011 06 13, 14:14)
Sveikos,

gal zinote situ bateliu dydzio kokio reiketu,
jei LT-39, USA kt prek. zenklu 9.
Ar ir batu J. Crew dydziai taip labai
priklauso nuo tam tikro modelio?
http://www.jcrew.com...D=1307701328153

Kaip tik gavau pries kelias dienas balerinas ax.gif Deviu 39-39,5 EUR, tiko 9 dydis.
user posted image
O anksciau buvau parsisiuntusi 9 dydzio sandaliukus, tai buvo visu dydziu per mazi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gyte66: 13 birželio 2011 - 13:56
Kad jau cia taip tylu ramu, nuolaidu nera, niekas nekalba biggrin.gif Temai praskaidrinti keliu savo savaitgalini ir darbini Jcrew apreda smile.gif
user posted image
Flecked Calista cami (2) sita bliuska tai vienas is labiausiai vykusiu pirkiniu jcrew, nuo to laiko kai gavau-neislendu wub.gif maciau kazkas tokia isparduotuveje pardavineja, tik niekas neperka unsure.gif O bereikalo...

user posted image
Darla ruffle cami (2), Factory studded cardigan (S), Wool Lolli pant (0)
Atsakyti
Grazu wub.gif
Atsakyti
Savita, toobula 4u.gif tik man antram derinuke graziau be megztukelio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 06 13, 15:50)
Kad jau cia taip tylu ramu, nuolaidu nera, niekas nekalba biggrin.gif Temai praskaidrinti keliu savo savaitgalini ir darbini Jcrew apreda smile.gif

Niu labai jau dailus derinukai wub.gif
o kelnytes sitos tai isviso nerealios, ta violetine spalvyte wub.gif tokia nepigi labai atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
Savita, labai grazu wub.gif
O kaip tos l.a.m.b. basutes ar patogios 4u.gif ? Ar gali ilgai pavaiksciot? Man jos labai grazios wub.gif , bet kazkaip kulno pabijojau ir neemiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fggh: 13 birželio 2011 - 15:04
QUOTE(SaiMita @ 2011 06 13, 15:59)
Savita, toobula  4u.gif  tik man antram derinuke graziau be megztukelio  ax.gif

Be megstuko dar biski vesu ryte buvo ax.gif
Atsakyti
Maciau Chloja pardavineja berods Flecked Calista cami , bet kad didinta parasyta doh.gif labai grazi palaidine wub.gif
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2011 06 13, 16:03)
Maciau Chloja pardavineja berods Flecked Calista cami , bet kad didinta parasyta doh.gif labai grazi palaidine wub.gif

Nezinau kas pardavineja, bet pamenu kad 2 dydis, tai cia toks kaip pas mane. Man galetu su 93cm ir kokiu vienu cm laisviau buti per krutine, siaip sakyciau idealu 90-91cm.
Atsakyti
Tai padidinta ji skaitosi ar ne ? smile.gif
Na va iskarto temele gyvesne pasidare biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wife: 13 birželio 2011 - 15:08
QUOTE(wife @ 2011 06 13, 16:07)
Tai padidinta ji skaitosi ar ne ? smile.gif
Na va iskarto temele gyvesne pasidare biggrin.gif

Ziurek pagal ismatavimus, man tokia kaip ir visos jcrew silkines bliuskos, nes perku dazniausiai 2-4, sios 2 kaip ir gerai, tai gal i didesne kiek puse g.gif Ji tokia laisvai krentanti, plati ties liemeniu, neiliemenuota, gal del to darosi ispudis kad didinta.
Papildyta:
QUOTE(fggh @ 2011 06 13, 16:02)
Savita, labai grazu  wub.gif
O kaip tos l.a.m.b. basutes ar patogios  4u.gif ? Ar gali ilgai pavaiksciot? Man jos labai grazios  wub.gif , bet kazkaip kulno pabijojau ir neemiau.

Ne, nepatogios schmoll.gif Nedideliems atstumams vaikscioti arba tik graziai sedeti biggrin.gif
Atsakyti