Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 24 tema

QUOTE(linamog @ 2011 06 10, 16:03)

Girkites, kas ka nuciupot?

As nieko imantraus, tik bling bling megztuka smile.gif Aciu uz nuoroda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2011 06 10, 14:23)
Kaip Factory lilac shower shift dress? padidinta ar ne?
http://www.jcrew.com...~~~~~/39297.jsp

O as visai jos nebrokyciau, tikrai ne kaip naktinukai,ir trikotazas ne skystas, bet aisku paprastute, i gatve kasdienai thumbup.gif ir gelytes tokios labai zavios silkines. as juoda buvau parsisiuntus, bet ji tiesaus modelio, tai man per liemeni S buvo labai laisva o ir per pazastis styrojo. Mano 89-68-97.per klubus buvo kaip tik. Arba idealu butu obuolio tipo merginai cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pgituke: 10 birželio 2011 - 16:09
QUOTE(Laputa @ 2011 06 10, 17:05)
As nieko imantraus, tik bling bling megztuka smile.gif Aciu uz nuoroda  mirksiukas.gif

I sveikata, as visgi vakaryksti sijona paemiau, taip istikimai manes lauke iki siandien... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wish7 @ 2011 06 10, 17:48)
Sveikos mergaites, su nauja temuke 4u.gif

As iskarto su labai rimtu klausimu 4u.gif Pirkom megztuka Linen dip-dye V-neck pullover is vienos mamytes, niko kol kas neivardinsiu, kadangi musu seimai didelis jis buvo, pardaviau. Jo siules buvo kreivai susiutos ta tikrai maciau, bet pagalvojau jog toks modeliukas cia jo, nupirkusi is musu mamyte kaltina jog apgavau ja doh.gif tai kaip is tiesu yra, ar tos siules yra lygiai susiutos? Jei taip grazinsiu pinigelius ir teks aiskintis su mamyte is kurios pirkom, pirkau isparduotuveje, buvo parasytas naujas ir jokiu broku nepamineta blink.gif
http://www.jcrew.com...25936/25936.jsp

Vakar gavau šitą megztuką ir žiauriai juo patenkinta wub.gif wub.gif wub.gif
Žinoma, jau žinojau, kad jo siūlės bus įstrižai nusiūtos, ir ne tik šonuose, bet ir rankovėse biggrin.gif Taip kad tikrai čia ne brokas ir jie visi tokie... Man tai tikrai netrukdo tos įstrižos siūlės... Man rodos, kad ir daugiau yra megstukų su įstrižomis siūlėmis iš Jcrew g.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 06 10, 16:22)
I sveikata, as visgi vakaryksti sijona paemiau, taip istikimai manes lauke iki siandien... lotuliukas.gif

Bistro ta? Esu turejus, bet is jcrew, labai smagus jis.

QUOTE(Loren @ 2011 06 10, 16:25)
Man rodos, kad ir daugiau yra megstukų su įstrižomis siūlėmis iš Jcrew  g.gif

Turiu kitoki lininuka, tai irgi istrizai siules eina, butent tai patinka drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Loren @ 2011 06 10, 16:25)
Vakar gavau šitą megztuką ir žiauriai juo patenkinta  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Žinoma, jau žinojau, kad jo siūlės bus įstrižai nusiūtos, ir ne tik šonuose, bet ir rankovėse  biggrin.gif Taip kad tikrai čia ne brokas ir jie visi tokie... Man tai tikrai netrukdo tos įstrižos siūlės... Man rodos, kad ir daugiau yra megstukų su įstrižomis siūlėmis iš Jcrew  g.gif

sito dar istrizos siules
http://www.jcrew.com...34634/34634.jsp

Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2011 06 10, 16:22)

cha cha
biggrin.gif
gaila, paskutinem dienom manes niekas nelaukia - ieskau ieskau bergzdziai
Atsakyti
QUOTE(wish7 @ 2011 06 10, 16:48)

Aš kai gavau tai atstatyti-atlyginti su lygintuvu bandžiau doh.gif ,paskui sužinojau ,kad taip turi būti ir pradėjo patikti lotuliukas.gif Tai mamytei pasakykit,kad tikrai taip turi būti ir tegu ačiū jums sako už gražų megstuką ,o ne pyksta mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 10 birželio 2011 - 16:31
Aciu Jums mergaites, o man sako brokuota pardaviau doh.gif mums dydis netiko, as nesu sena zinove ir fane J.crew ir nebuvau paskaiciusi seniau jog megztukas taip siutas specialiai, bet gavusi as supratau jog toks yra o ne brokas smile.gif man jis irgi labai labai fainas, kaip noriu sau tokio smile.gif parasysiu,kad sita temuke paskaitytu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wish7: 10 birželio 2011 - 16:59
na pamaciau as tatema (beje, cia ta ale piktoji mamyte smile.gif ) negaliu tylet...

na jei toks modelis turi buti tai kodel internete radau tiesia megztuko foto? tai gal tik i LT tokie atkeliauja? beje jei jau modelis ale toks tai kodel manojo rankove viena visiskai tiesi,o kita sukta? krinta skirtingai,net rankoviu ilgiai skirias..negi esu kalta, kad nenoriu but apgauta? juk visi sandoriai cia sudaromi pasitikejimo pagrindu?

http://4.bp.blogspot...nendip-dyed.JPG

na nemanau,kad jis toks turi but nors tu ka,sazine neleidzia kitai parduot g.gif
Atsakyti
QUOTE(sanasa:) @ 2011 06 10, 18:38)
na pamaciau as tatema (beje, cia ta ale piktoji mamyte smile.gif  ) negaliu tylet...

na jei toks modelis turi buti tai kodel internete radau tiesia megztuko foto? tai gal tik i LT tokie atkeliauja? beje jei jau modelis ale toks tai kodel manojo rankove viena visiskai tiesi,o kita sukta? krinta skirtingai,net rankoviu ilgiai skirias..negi esu kalta, kad nenoriu but apgauta? juk visi sandoriai cia sudaromi pasitikejimo pagrindu?

http://4.bp.blogspot...nendip-dyed.JPG

na nemanau,kad jis toks turi but nors tu ka,sazine neleidzia kitai parduot g.gif

Susuktas visas tas megstukas +rankovės smile.gif O jau čia skonio reikalas patinka ar ne.Džinsus ne visos plėšytus irgi nešioja mirksiukas.gif Sakau,aš irgi nustebau,bet paskui pradėjo patikti ax.gif Nuotraukoje tikrai nesimato ,kad ''kreivas'' http://www.jcrew.com...D=1300709184492 ,bet yra kaip yra 4u.gif
O ilgiai rankovių taip atrodo,kad skiriasi-patempi ar pasuki kitaip ir susivienodija biggrin.gif Beje,gal žalsvą XS ar S dydžio gavot g.gif -neatsisakyčiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 10 birželio 2011 - 17:59
QUOTE(sanasa:) @ 2011 06 10, 17:38)

Sioje nuotraukoje irgi matosi kreiva siule gerai isiziurejus ax.gif Turejau ir as si megztuka.. man irgi nepatiko kreiva siule ir galvojau kad brokuotas jis. Ir taip pat gal buvo ne vienodo ilgio visas, na bet cia del to kad jis 100proc. lininis 4u.gif Dabar vel gaudau pirkti, nes prisireike... vistik noriu as jo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aiste P.: 10 birželio 2011 - 18:06
Va ka raso apie ta megztuka:

This easy-breezy sweater was crafted of an Italian linen yarn specially engineered to torque (a natural twist that results in a body-hugging fit unique to each piece)

taip kad toks ir turi buti
Atsakyti