Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

va merginos kurios nežinau ar iš kauno ar iš kur,gal jus pasakysit...

maggie
zirze
loretoidas
frederica ( bet tu man rodos atvarysi į meetą į vilnių ane? ax.gif )
alexo
hazelnut
dziustik
sokejuke 86
nieliuke

tiesiog žinočiau kiek siųsti į kauną? g.gif

O dabar merginos kurios vilnietės 4u.gif Ar galit sekmadienį susitikti ,na ta prasme darom meetą ,a?
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 10, 16:26)

O dabar merginos kurios vilnietės  4u.gif Ar galit sekmadienį susitikti ,na ta prasme darom meetą ,a? [/b]

o atliekamo reflektoriaus neturit? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 06 10, 17:34)
o atliekamo reflektoriaus neturit? smile.gif

na atliekamo kaip ir nėra,visos merginos susimokėjo...bet....aš užsakinėsiu sesei (atsibudo mat lotuliukas.gif ) ,tai galiu ir tau prigriebti ax.gif
Atsakyti
Kikirike, su baigimu tave 4u.gif drinks_cheers.gif

Dalyja, grazus pazaidimai su makro ziedais thumbup.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 06 10, 11:11)
Parodysiu dvi savo Turto gimimo.
user posted image

user posted image

o čia kelios iš flickr
čia
ir čia
Dar jei gerai pamenu Marijus iš Kūdros fotografavo gimimą irgi sužavėjo, ir jei neklystu Zoom, nors dėl paskutinio nesu tikra, bet lig ir prisimenu nėštukės foto duše.

Labai jautru wub.gif Tuoj asaroti pradesiu. man dar viskas sviezia wub.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 06 10, 11:51)
Na nezinau ir as, kame ten viskas.Speju, kad tesiog mamos pervargusios, siutos, be miego ir ne nuotraukos galvoj.O gal dar kas:)Bet as kantri, sulauksiu ir savo gimdymo ir naujagimiu:)

Alabama, pirma menesi sunku prie kompo prisesti - pasikeites grafikas, dazna susiuta, neisimiegojus smile.gif O dabar dar karstis smegenis lydo... Antra menesiuka jau imi po truputi isivaziuoti... Taip, kad palauk mirksiukas.gif

Pasedi cia forume ir visko pradedi noreti: heliosu, pafotkinti kaip sayonara su blykstem, gimdyma kaip Laukine, makro kaip Dalyja, isdrysti verbuoti zmones fotosesijoms kaip Alabama... blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrutia @ 2011 06 10, 12:35)
Cia temele pradziamokslio, bet, kad ziuriu cia jusu dauguma jau ohoho, kad tikrai ne pradziamoksles  blink.gif teks vytis.. tad tikiuosi ateity neuzknisiu su neziniuku klausimais  4u.gif

Ne visos ohoho, bet dauguma tikrai. As va tai visai ne ohoho, sedziu, skaitau, zaviuosi, o pati parodyti neturiu ka.

Mano gimdymas truko 4 paras. Kazi kas butu apsieme fotografuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2011 06 10, 16:06)

Pasedi cia forume ir visko pradedi noreti: heliosu, pafotkinti kaip sayonara su blykstem, gimdyma kaip Laukine, makro kaip Dalyja, isdrysti verbuoti zmones fotosesijoms kaip Alabama... blush2.gif  ax.gif

va cia tai gerai pasakyta.
As ir su maze ant ranku. tiksliau, maze vezime su koja supu, kita maze pietus maitinu, ir dar speju sm paskaityt lotuliukas.gif
Yvette
, o kas fotografavo ta pirmaja foto? wub.gif Sprendziant is fotografavimo kampo - galejai but ir tu pati? tik nesakyk, kad tai tiesa? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <emigrante>: 10 birželio 2011 - 17:20
QUOTE(o la la la @ 2011 06 10, 17:06)
, isdrysti verbuoti zmones fotosesijoms kaip Alabama... blush2.gif  ax.gif

Vo, cia naujas faktas mano biografijoj, galima placiau, kur as ka verbavau biggrin.gif
Atsakyti
Yvette - tiesiog be žodžių foto wub.gif o rimtai,kas fotkino? pati? bigsmile.gif
Atsakyti
Kikirike as is Vilniaus ir sekmadienis man tiktu meetui, bet geriau butu kuo aksciau suzinot kada, nes paderint kam vaikus palikt reik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dziustik @ 2011 06 10, 18:41)
Kikirike as is Vilniaus ir sekmadienis man tiktu meetui, bet geriau butu kuo aksciau suzinot kada, nes paderint kam vaikus palikt reik  smile.gif

Ok,darom sekmadienį meetą tada....

Meetas atiduoti reflektorius - sekmadienis, 11val. Vingio parko kavinė :

Kikirike
Akasha
dziustik
Atsakyti
dar buvo pavasaris, kai fotografavau Inesą wub.gif kritikai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(joreta @ 2011 06 10, 19:11)
dar buvo pavasaris, kai fotografavau Inesą  wub.gif kritikai

Aš tai būčiau nukirpusi kairę pusę ir palikus tik mažylę mirksiukas.gif