Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2011 06 10, 15:40)
be jokio maziausio abejaus Alabama busss:)

oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 06 10, 14:39)
treciadienis liuks mirksiukas.gif kas dar?Alabama??

Na tai liuks, tada galutinis mano parašymas trečiadieni, 18val prie rotušės(tikiuois jau nesikeis niekas) ir nebeterčiu eterio

Labas visoms naujai prisijungusioms, marš daryt namų darbus o paksui rodyt ka gero jau turi smile.gif
Atsakyti
Laukine, ir mane pravirkdei...
Žiūrėjom abi su pupa tavo nuotraukas mirksiukas.gif mažoji su tokiu susidomėjimu stebėjo, o kaip atsirado vaikelis, tai puolė prie ekrano ir glostyt smile.gif
Tikrai subtiliai ir labai švelniai užfiksuota. Manau jei vėl laukčiausi pamąstyčiau apie fotografą šalia rolleyes.gif

Naujokės sveikos prisijungusios bigsmile.gif laukiam jūsų nuotraukų ir namų darbų 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Laukine wub.gif wub.gif wub.gif čia net žodžių nereikia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 06 10, 11:11)
Savo dovaneles gimimo diena MB nufotkino gimdykloje sedincia ant stalo dar 2in1, ir po to pora nuotraukeliu kaip mazoji jau valgo ir mano perkreipta veida. Na ta foto su mano is nuovargio ir viso kas ivyko perkreiptu veidu nelabai smagu ziureti, nes nu tikrai grozio ten nulis, bet man jos labai brangios (nors ir muilinos). Labai noreciau jog kai laukiausi mazosios buciau jau tada atradus sia nuostabia tema. Nes nei nestumo foto graziu neturiu nei gimdymo, nei mazosios kudikystes...

Mano dukryte savo gimimo nuotrauku neturi...bet...turi pirmuju minuciu....ir dvi pries gimdyma, dar tik pajutus pirmuosius gimdymo zenklus....Bet svarbu turim pirmasias minutes...
Antrasisi gimdymas....turim jau daugiau pries gimdyma...kaip geriu kava, svarstydama gimdau as cia jau, ar dar ne...vaziuoti MB i darba, ar jau nebe...visada liks tie isgyvenimai ir jausmas ar jau ar dar ne?!Labai gerai, kad turiu tas nuotraukas...nesvarbu ar jos grazios, ar centruotos, ar su blykste ar be jos irnesakyk.gif svarbu jos perkelia mane i ta jausmu momenta..kuris Toks nepakartojasmas, toks laikinas, toks nesugrazinamas, pamirstamas.....jei ne nuotraukos daug visko jau pamirsta butu...jos perkelia, atgaivina...neturiu tiek daug, kiek specialiai ruosiantis fotkinant gimdyma( nes nenorejau buti fotografuojama) Tai turiu pasakyti dideli ACIU MB, kad vis tik uzfiksavo mane isikandusia i duju balioneli,kad nufotkino palata kurioje gimdziau,kad nufotkino save veidrodyje laukiant Mazojo stebuklo.....Nefotkino pacio gimdymo veiksmo...tik truputi pries ir daug po....gal idesiu jums parodyti keleta...veliau....
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 10, 11:48)

Laukine, pagarba, kad taip puikiai susidorojai 4u.gif

QUOTE(Ersė @ 2011 06 10, 14:28)
tai ir lovos kitokios, ir sienos dazytos, ir grindys kazkas panasaus i linoleumoa

Lb dziugu,kad MB nufotkino palata kurioje gimdziau...laikui begant tokios detales labai isryskeja...tie pasikeitimai ir panasumai....Norejau, paveiksla nufotkinti, kuris man visa laika pries akis vede kazkur....Toks tiltas i ezera....Tik isejusi prisiminaiu,kad nenufotkinau doh.gif Bet jis liko iamzintas, bendrose palatos nuotraukose wub.gif

QUOTE(Will @ 2011 06 10, 15:31)
Tuo pačiu kirminas graužia- momentas unikalus, ar neteks paskui gailėtis praleidus progą

Gal geriau surizikuok ir iamzink, nes jei is pradziu bus neidomu, veliau galesi istrinti, pamirsti kol tikrai isitikinsi,kad nereikia...o jei suprasi, kad norejai, reikejo-nebegausi doh.gif Aisku, tik tau asmeniskai apsispresti...gi nebutina fotkinti ten po paklode....galima tik emocijas....na, tegul kad ir su muiline artimas zmogutis tau fotkina...nereikia ten menu, reikia prisiminimu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 06 10, 14:49)
gi nebutina fotkinti ten po paklode....galima tik emocijas

Tai čia ir baisiausia mano atveju, nes būtent tai mane ir gąsdina. Sako, kad psichologiškai gerai sunkius dalykus susigražinti ir juos išgyventi, bet mano nervai per daug sudirgę, kad galėčiau savanoriškai save taip traumuoti.

O Laukinės gražiai - per daiktus (tiesą sakant kur labiau matosi ir nežiūrėjau. Nenoriu blush2.gif )

Tai visos apie liepą planuojat į pajūrį? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 10 birželio 2011 - 15:01
QUOTE(rG @ 2011 06 10, 15:42)
... bet tokiu momentu gaila pasidaro.

console.gif jaučiu daugelis čia tokių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 06 10, 15:27)
pirmas mano gimdymas nuo atvykimo į ligoninę iki vaiko gimimo truko 16val,

Gotte, man pirmasis gimdymas irgi truko ilgokokai doh.gif o antra vos namie nepagimdziau. be jokiu skausmu, be jauciamu saremiu. atvykom i ligonine 22val, 23 val jau turejau savo pupa wub.gif ir siaip pirmi gimdymai sunkesni, ilgesni. o sekantys kaip sviestu patepta bigsmile.gif jei tarpas nedidelis, o tavo tarpas gi nedidelis 4u.gif

jei tektu laime gimdyt trecia kart, tai labai labai noreciau, kad kas iamzintu ta stebukla wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 06 10, 15:02)
console.gif jaučiu daugelis čia tokių  ax.gif
4u.gif
Gal mane kas pasmerks, bet susitvarkyčiau, jei finansai būtų nuolatiniai puikūs. O ką, jaučiuosi visai faina, bet nusirengi ir biesas paima.
Papildyta:
QUOTE(pandre @ 2011 06 10, 14:49)
Norejau, paveiksla nufotkinti, kuris man visa laika pries akis vede kazkur....Toks tiltas i ezera....Tik isejusi prisiminaiu,kad nenufotkinau doh.gif Bet jis liko iamzintas, bendrose palatos nuotraukose wub.gif

Tai ir užtenka, kiek kartų per gyvenimą žiūrėtum į to paveikslo nuotrauką? O vaikams neįdomu, jie nesupras ką jis Tau reiškia (o ir nereikia, jie savo "paveikslus" turės).
Jez jaučiuosi kažkokia kietaširdė, bet iš tikro esu jautruolė, ašaroju per filmus ir šiaip susijaudinu nuo tam tikrų dalykų oi kaip neretai. Bet va tokie visokie dalykai manęs neveža biggrin.gif 4u.gif Bet suprantu, aišku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 10 birželio 2011 - 15:08
QUOTE(rG @ 2011 06 10, 14:42)
Ačiū Alabama, kitos, kurios pasidalinat, neturiu laiko kapstytis, kaip gerai, kai kažkas suranda tavo skonio nuotraukas biggrin.gif Man labai gražu, turiu panašių, esu auto dariusi, bet man nepatinka, deja, pripažinsiu, išdarkė mane žindymas, aišku aš apie tai negalvoju, bet tokiu momentu gaila pasidaro.

O, kaip smagu, kad patiko.As cia sedsiu apsalus ir kaifuoju.Va zek dar-

http://www.photoline.ru/author/16456
Cia tas pats modelis skirtingu autoriu akim
QUOTE(rG @ 2011 06 10, 15:00)

Tai visos apie liepą planuojat į pajūrį?  4u.gif

Nu assss tikrai:)
Atsakyti
Ateinu, kad kailį "išpertumėt" biggrin.gif Nuo Alabamos velnių jau gavau biggrin.gif

Ar blogai toks centravimas, ta prasme, ar pažiūrėjus į nuotrauką (pamiršus taisykles) jis nesižiūri?
user posted image

Išdegęs veidas akis bado? smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2011 06 10, 15:17)
Ateinu, kad kailį "išpertumėt" biggrin.gif Nuo Alabamos velnių jau gavau biggrin.gif

As tave smerkiuuuuuu, smerkiuuuuuu ph34r.gif laugh.gif
Atsakyti