Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2011 06 16, 15:01)
žiūrėdama foto ir skaitydama tavo aprašyma galiu pasakyti, idėjos tikrai nesupratau. Man apskritai su moksliuke tos foto nesiriša. tokia nuostabi vieta, biblioteka. O vat tos dvasios nesijaučia visiškai.

Drisciau visiskai nesutikti:)
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 06 16, 16:03)

sveikinu su nauju pirkiniu, lauksim foto

ačiū 4u.gif

Vanila - patiko pirma foto labai 4u.gif

Vienintele einu ciokint į flickr 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 06 16, 13:36)
Kadangi nerūkau, tai čia gal pokalbis prie kavos puodelio mirksiukas.gif

? nesupratau.
QUOTE(Vanillla @ 2011 06 16, 10:36)
Aciu, merginos.

pirma!!!!! nuostabi.viskas tobula. jau ishsake merginos, tad nesikartosiu. man netrukdo degantis dangus. as nepagaileciau ir paziureciau kaip atrodytu much more contrasted photo, jauciu grazhiai ishryshketu bruozhai.
Atsakyti
egzo oho kokie idealūs namų darbai bigsmile.gif čia studijoj darei? biggrin.gif

Vanilla pirmoji nuostabi wub.gif antrojoj dangaus per daug, ir spalvos man nelabai patiko, nenatūraliai ryškios, bet čia mano problema biggrin.gif nekreipk dėmesio biggrin.gif
trečioji superinė, tik apačios per daug , kvadratą daryčiau 4u.gif

Virdzzinija , Plumerija nd puikūs thumbup.gif

Airiv abi labai fainos, tik antrojoj ryškumo šiek tiek trūksta, bet šiaip tai thumbup.gif ypač pirmojoj spalvos fainos, ir šviesa gražiai grenta smile.gif

vienintele mielas berniuko portretas smile.gif daugiau pačioj fotosesjoj labiausiai užkliuvo nukapotos galūnės..

buvom su Kikirike susimytinusios, tai Akasha , labai gražios gelytės į plaukus 4u.gif sau noriu kaip pas Kikirikę tokių, kūno spalvos- šviesiai rūdų 4u.gif nu žodžiu, veliau į až parašysiu biggrin.gif

Atsakyti
Sveikos,

įdėjau foto iš meetuko http://www.flickr.co...s/46296193@N05/

kadangi nuotraukos su PS netvarkytos, gal kas turėtumėt pastabų dėl pačio fotografavimo, ar daugmaž teisingi nustatymai, ir šiaip unsure.gif

Ievuki, atsiprašau jei kažkas nepatiks 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marile: 16 birželio 2011 - 15:12
ND3
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 16, 16:11)
egzo oho kokie idealūs namų darbai  bigsmile.gif  čia studijoj darei? biggrin.gif

Virdzzinija , Plumerija nd puikūs  thumbup.gif

oi kaip gerai,dabar 5pamoka padirbesiu ,o cia tas foto kazkaip reiks paskui perkelt i fotki jusu albuma ar nereik niekur kelt ,ten su slaptazodziu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 16, 15:11)

vienintele mielas berniuko portretas smile.gif daugiau pačioj fotosesjoj labiausiai užkliuvo nukapotos galūnės..

tikrai teisingas pastebėjimas, ale pasiteisinsiu smile.gif margyte labai nerami buvo vis ka nors duodam i ranka kad tik neberėktu, tai bandžiau komponuot kad nesimatytu tų daiktų, vakar prisiminiau kažkas rašė apie ausytes ra ka ten juokingo ant galvos kad vaiko dėmesi patratri tai va būtu man tai vakar labai praverte. Po prakiatu vakar buvau, nes berniukas visa laik bėgiojo o mergyte vis verkti bandė, bet man pačiai gera pamoka kad kita kart su vaikais labaiu visko prisigalvot reikia biggrin.gif. Ai bet ka čia ginsies, susimoviau:D
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 16, 16:11)
egzo oho kokie idealūs namų darbai  bigsmile.gif  čia studijoj darei? biggrin.gif

lotuliukas.gif cia ant virtuvinio stalo. Jei jau vertinate gerai, tuomet dedu ir 3.
ND 3
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 06 16, 15:22)
Ai bet ka čia ginsies, susimoviau:D

Tai kad nereikia gintis. Man tuo ir patinka komentavimai, kad visiems žiūrintiems gi nusispjaut kokios sąlygos buvo fotografuojant, kokios kliūtys - svarbus rezultatas smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti