Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Kauniečių meetukas, taigi antradienį 18 val. visos norinčios renkasi prie Rotušės, dalyvaujančios Marile, Alabama, Ievukis, airv ir aš

P.S Reflektoriai jau pas Kikirike, parašykit jai į AZ( kas iš kauno), bandysiu kita sav visu priglausti, kuo greičiau parašysit tuo greičiau parkeliaus, nesnauskit a...
Atsakyti
QUOTE(joreta @ 2011 06 10, 13:08)
šitai ir aš pastebėjau  mirksiukas.gif Klaipėdoj prieš 11 metų šviežiau buvo (čia aš apie tą gimdymo lovą kalbu)

tai ir lovos kitokios, ir sienos dazytos, ir grindys kazkas panasaus i linoleumoa biggrin.gif beveik kaip vln bak'e biggrin.gif
Atsakyti
Visiems Sveiki 4u.gif

pagaliau isigijau nauja fotoaparata canonn eos 550 d

user posted image

esu zalia zalia ,tai pirkau NO ieskaus isntrukcijos lietuviskos ir siaip manau cia rasiu naudingu patarimu ir visa ko,busiu daznas svecias pas Jus ax.gif

dabar lekiu paskaitinet temos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(virdzzinija @ 2011 06 10, 14:41)
Visiems Sveiki  4u.gif

pagaliau isigijau nauja fotoaparata canonn eos 550 d

esu zalia zalia ,tai pirkau NO ieskaus isntrukcijos lietuviskos ir siaip manau cia rasiu naudingu patarimu ir visa ko,busiu daznas svecias pas Jus  ax.gif

dabar lekiu paskaitinet temos  bigsmile.gif

Sveika prisijungus. 4u.gif Kurioje vietoje NO gyveni? bigsmile.gif
As taip pat su tokiu aparaciuku dirbu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 10 birželio 2011 - 13:43
Laukine, nuostabu ir jautru wub.gif wub.gif
Atsakyti
As negaliu antradieni verysad.gif kaip tik tokiu metu varau dantuku tvarkytis.
Laukine,dar karta aciu.Yvete ir tau labai aciu uz pasidalinima.O ta kritikai tai nei nzn ka kritikuot.Man patinka sviesa,patinka nueinanti mociute su anuku,aplinka faina.Tik jei jau visai visai visai kabinetis tai mociutes galva galetu su pastatu ne taip susilietus buti,bet cia ne esme mirksiukas.gif Ne kokia is manes komentuotoja unsure.gif
Kikirike sveikinu sveikinu sveikinu wub.gif
Brum as as as noriu.Ar galiu rezervuotis vieta pas tave i gimdyma blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 06 10, 14:43)
Sveika prisijungus.  4u.gif Kurioje vietoje NO gyveni?  bigsmile.gif
As taip pat su tokiu aparaciuku dirbu.  mirksiukas.gif

aciu 4u.gif gyvenu netoli visai Bergeno bigsmile.gif

smagu ,ziuriu ciaa dauug info ir senu temu tai man bemieges naktys bus skaitant,klausiu patarimu jei ka blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

Lendu ir aš iš pogrindžio, prisiduodu, kad seku JUs rolleyes.gif

Taip pat turiu Canon EOS 550 D Dar tik keletą menesių, bet ilgai svajotą... Dušia ir akimis seniai viską aplinkui matau kaip per objektyvą... Dar nieko labai nemoku mandro, tiksliau man visai patinka ka moku, tik tai iš galvos ar iš akies ir daugaisuia žolytės nejudančios biggrin.gif Jūsų čia vartojamų "keiksmažodžių" daugumos nesuprantu cool.gif bet labai mielas kolektyvas, matosi, smagu skaityt Jus wub.gif

Jūsų čia rodomų jautrybių nematau, bet iš reakcijų suprantu kad tai nuostabu 4u.gif
Papildyta:
Dabar va kokias foto žiūriu bigsmile.gif http://www.ekonomika...-8997.html#1871
Atsakyti
QUOTE(chimera @ 2011 06 10, 14:56)
Sveikos,

Lendu ir aš iš pogrindžio, prisiduodu, kad seku JUs  rolleyes.gif

Taip pat turiu Canon EOS 550 D Dar tik keletą menesių, bet ilgai svajotą... Dušia ir akimis seniai viską aplinkui matau kaip per objektyvą... Dar nieko labai nemoku mandro, tiksliau man visai patinka ka moku, tik tai iš galvos ar iš akies ir daugaisuia žolytės nejudančios biggrin.gif Jūsų čia vartojamų "keiksmažodžių" daugumos nesuprantu  cool.gif bet labai mielas kolektyvas, matosi, smagu skaityt Jus  wub.gif

Jūsų čia rodomų jautrybių nematau, bet iš reakcijų suprantu kad tai nuostabu  4u.gif

lotuliukas.gif kol kas ir as ,tikiuos greit suprasiu cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
Laukine, nu tu pavarei! Respect cool.gif
Atsakyti
QUOTE(virdzzinija @ 2011 06 10, 14:51)
aciu  4u.gif  gyvenu netoli visai Bergeno  bigsmile.gif

Bergenas - fantastiško grožio miestas, buvau ten prieš 5m, deja, dar su muiline ir tai yra nepakartojamo grožio foto prisiminimams, tai prašom neslėpti, kai kažką gražaus nupleškinsit bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 06 10, 13:50)
As negaliu antradieni verysad.gif kaip tik tokiu metu varau dantuku tvarkytis.

trečiadieni jei tinka prisiderinsim prie taves, nes visoms kitoms tinka, tark žodeli smile.gif
Atsakyti