Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(chimera @ 2011 06 16, 14:29)
Kaip jums faina dėl meetų, gaila, kad aš gyvenu tokiam kaime, kaip Anykščiai...

airv - aha, tikrai šios  Mikimauzytės foto labai fainos  drinks_cheers.gif

Mikimauzytė labai faina ir gyvybinga - prisiminti smagu wub.gif

Gal kas turite kokių įdomių nuorodų į vestuvines nuotraukas? Būtų smagu, jei pasidalintumėte 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 16 birželio 2011 - 14:33
QUOTE(airv @ 2011 06 16, 15:14)
Manau, reikia pasitaisyti smile.gif
Man mieliausios dvi mergvakario nuotraukos. Mergina puiki. Visai nebijo fotoaparato, nereikia prašyti kad pozuotų, tiesiog mėgavausi natūralia jos veikla ir fiksavau smile.gif

man šitos labiausiai ir įstrigo iš filmuko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 06 16, 14:06)
Laba,

Alabamos bibliotekos serijos tris foto mačiau. Tiesą sakant kažko kitokio tikėjausi iš tokios bibliotekos. PAtiko ta foto, kur mergina sėdi krėsle.

4 flikre idetos.O ko tikejaisi?Ideja buvo-moksliuke prie knygu, svajojancia apie vasara uz lango:)
Atsakyti
QUOTE(chimera @ 2011 06 16, 14:29)

Ar čia jūs visos į tą flickr sulindę ir per ten foto matot ar dar kokius internetinius lobynus naudojat? Ir ar taip jau visos mėgstat/mokat ir naudojat foto tvarkymui PS?  g.gif
Aš tai kolkas abiem atvejais, tiek aptvarkymui foto, tiek saugojimui, tik picasa naudoju  blush2.gif

Manau, dauguma dar efoto ar fotokūdroj, Facebook'e būna 4u.gif
Aš PS naudoju, mėgstu, man patinka jis.
Atsakyti
Kaip suprantu, galiu jau trečia ND kelt? g.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 06 16, 15:22)
sveika  mirksiukas.gif pagaliau ir tu išlindai,šaunuolė  4u.gif ND gerai  4u.gif
smagu,daugiau naujokių pas mus yra  thumbup.gif
Papildyta:
Pirmadienis 18.30 Sereikiškių parkas - meetas reflektorių  lotuliukas.gif
Vi.Kri.
Maggie
Zirze
frederica
Alexso
hazelnut

šioms merginoms parašiau dar ir až - o šiaip jungiasi visi kas norit  4u.gif

Aš labai norėčiau, bet būsiu išvykus...
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 06 16, 14:08)

As praleidziu biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti
vis dar nespėju su laiku, tai trumpma užbėgau su vakar fotografuotos šeimynos keliomis foto. Buvo gana sudėtinga, nes berniuaks praktiškai visą laiką bėgiojio smile.gif, mergyte bijojo žolės tai nuo mamos nesitraukė, išgelbėjo akmenukais grysta vaikų aikštelė, kritikuokit kad išmokčiau ka blogai darau smile.gif)
user posted image daugiau kaip visad čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 16 birželio 2011 - 14:47
Beje, kaip iš flicr'o įkelti foto čia? g.gif
Atsakyti
Labai ačiū pakomentavusioms mano foto 4u.gif

QUOTE(juratike13 @ 2011 06 16, 08:42)
Gotte, pirma labai grazi, nieko netruksta, idealu, su Action'u-ne...o trecia labai liuks, patiko kadravimas, patiko vidryje tie susiglaude medziai, tokie stiprus...o vanila, tokia gleznute pries juos...labai man viskas dera...saunuole... 4u.gif

va būtent man šie medžiai šioje foto leidžia atskleisti merginą kaip gėlę...balta skrybėlė, baltos gėlių galvos....visos jos tokios mažytės tokie medžių paūksmėje... tai man tų medžių čia tiesiog norisi...jie gamtos didumą leidžia parodyt ir Vanillos gležnumą...vat..

QUOTE(Vanillla @ 2011 06 16, 09:36)
ir dedu kritikai
user posted image

user posted image

user posted image

aš už pirmą foto, man ji labiausiai iš visų, j/b gražus, patinka rakursas mirksiukas.gif antroj man mergina tarsi su skaudančia galva...tai kažkaip emocija ir rankos judesys užkliuvo..jei prie to judesio mergina juoktųsi...na taip, tarsi netyčia ir netikėtai kas būtų ją prajuokinęs, tai būtų geraiu...čia mano nuomone blush2.gif
Trečia man patiko irgi, tik gal kontrasto kažkokio didesnio norėtųsi...man per pilka foto.
Atsakyti
O aš nieko nematau, užslaptinto to flicr'o, kiba reiks ir man ten kraustytis... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 06 16, 15:35)
4 flikre idetos.O ko tikejaisi?Ideja buvo-moksliuke prie knygu, svajojancia apie vasara uz lango:)

žiūrėdama foto ir skaitydama tavo aprašyma galiu pasakyti, idėjos tikrai nesupratau. Man apskritai su moksliuke tos foto nesiriša. tokia nuostabi vieta, biblioteka. O vat tos dvasios nesijaučia visiškai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 16 birželio 2011 - 15:02
QUOTE(airv @ 2011 06 15, 22:49)
o kas konkrečiai nepatiko?
Aga, cigaretės blogis, bet šiuo atveju merginos labai rūkančios buvo - visos ir dažnai smile.gif

ir man filmukas vietomis per greitas buvo, bandiua gaudyt akimis kadrys bet paksui pavargau tai daryti ax.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 06 15, 23:23)
dėkui ,nu labai stengsiuosi  ax.gif po kol kas tik miegantį vyrą va namie patamsi pafotkinau  lotuliukas.gif

sveikinu su nauju pirkiniu, lauksim foto

Gotte man pirma labaiusiai patiko, su action man kotais nelabai, gal jei mažintum jo permatomuma, bet čia žinoma skonio reikalas ir ši karts jam sakau ne, bet labai faina modeliuka turėjai , Vanilla girdi tave giriu tongue.gif

QUOTE(Vanillla @ 2011 06 16, 09:36)
Aciu, merginos. Man lb patiko
ir dedu kritikai

pirma superinė, gaila fokuso

Laukine fainas tavo leliukas, ilgokai užtrukai, bet rezultatas gražus, lauksim daugiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 16 birželio 2011 - 15:04