Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Laba, kiek naujokių bigsmile.gif Kai pagalvoju, tai senbuvių vis daugėja daugėja smile.gif
Rašau su mazge ant stalo, vis deda man į delnus kokius nors daikčiukus doh.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 15, 00:09)
o čia žaidimui dvi spalvos,ar jis nevyksta????

user posted image

Man graži nuotrauka, tik j/b kažkaip man ne su spalvom asocijuojasi rolleyes.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 06 15, 00:50)
Tiesa, pasiautejom mes siandien bibliotekoj.Geris ta mano Sima.
http://www.flickr.co...s/53718309@N03/

Man patiko, nes ypač pirmoji foto prie katalogų atskleidė bibliotekos dvasią, dar tie minkšti baldai smile.gif Eisiu dar flickr pasisakysiu:)

QUOTE(Dalyja @ 2011 06 15, 13:44)
paprotino ir aš dedu savo nuotrauka spalvų žaidimui  ax.gif

user posted image

Uj, šioji va labai išraiškinga savo spalvomis!

QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 15, 14:09)
Na, susigužiu, skalpuokit:

Man labiau patiko spalvota, kažkaip gyvesnė man ji, o gal tiesiog malonesnė mano akiai:)

QUOTE(airv @ 2011 06 15, 15:05)
Aš va tiesiog rodausi, pasidžiaugti norėjau. Smagi patirtis tie mergvakariai smile.gif Dar norėčiau smile.gif http://www.youtube.c...h?v=_wOfVj-wLSY

Spėju, kad ir Tau smagu buvo padirbėti tokioj kompanijoj biggrin.gif Merginos pašėlusios, nuotaiką tikrai pagavai, o cigaretės ir man kažkiek kliūna, nors suprantu, kad čia merginų gyvenimo dalis, bet man kliūna, kaip kad ir čiulptukas kliūna pas leliuką...

QUOTE(Kikirike @ 2011 06 15, 15:18)
nu ok,darom piramdienį,bent viena tada ateis  lotuliukas.gif
REFLEKTORIŲ atsiėmimo meetas , pirmadienis 18.30val. ,vieta ta pati,nebent norite kitur - VIngio parko kavinė  thumbup.gif gali jungtis kas nori  4u.gif

O kam reflektorius nepriklauso, tai negali jungtis? ax.gif

QUOTE(gotte @ 2011 06 15, 22:30)
O kol kas keliu kelias mūsų Vanillos foto ax.gif . Pirmos dvi - kuri geriau? Man pačiai su actionu smagiau žiūrisi g.gif

Man gražiau be action'o, nes gražiai visos spalvos susižaidžia, dera, o kur su action'u, tai suvienodėja viskas, nublanksta.

QUOTE(Maggie @ 2011 06 16, 11:40)
o kur tu esi dingus siaip? ilgokai taves nebuvo, darbu nauju irgi nera. kaip reikalai? ar viskas tvarkoj?

Kadangi nerūkau, tai čia gal pokalbis prie kavos puodelio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 06 16, 10:36)
ir dedu kritikai

Padegimus trecioje nuotraukoje ir as matau..bet zinau kaip klaidina monitoriai..pas mane ju, cieli trys viename kompiuteryje, tai visi skirtingai ir rodo...reiketu sukalibruoti..gal kokia nuoroda kas imestu kur ta galima pasidaryti kokybiskai?! blush2.gif g.gif
siaip tu man tokia stiliaus fotografe esi....nuotraukos dvelkia katalogais ir mada mirksiukas.gif

QUOTE(Vanillla @ 2011 06 16, 10:59)
Egzo, kokie fotogeniski tavo zaisliukai 

aha, milaskos rolleyes.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 06 16, 11:21)
Pritariu ir galiu pridurti, kad ir komentuoti nuotraukas reik ismokti ir mokejimas komentuoti nuotrauka labai naudingas.

Tikra tiesa, tik va vis vien visi atsizvelgia i komentuotojo darbus...jei jis gerai fotografuoja ir turi aki ar siaip poziuriai lb sutampa, tai tada labiau atkreipi demesi, nei i tokiu pradinuku komentarus kaip mano doh.gif bet as vis vien komentuoju ir sakau savo nuomone neklausiama biggrin.gif na ir kas , kad nesu super- truper...gal nemoku matyti per objektyva, bet moku malti liezuviu lotuliukas.gif

QUOTE(virdzzinija @ 2011 06 16, 11:47)

As praleidziu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2011 06 16, 09:42)
Gotte, pirma labai grazi, nieko netruksta, idealu, su Action'u-ne...o trecia labai liuks, patiko kadravimas, patiko vidryje tie susiglaude medziai, tokie stiprus...o vanila, tokia gleznute pries juos...labai man viskas dera...saunuole... 4u.gif

o man patiko labiausiai butent su actionu. labai shvelniai. kaip feja. nu gal vos vos opacity sumazhinciau, kad shvelnesnis viletinis atspalvis butu. kazhkaip ziriu vis actionai man pradeda patikt. rezgu minti apie nauja kompa, kad galeciau su PS normaliai dirbt. kiek mazhdaug kainuotu geras zhveris, kuris man pavezhtu winampa, mozilla su atidarytais 20 tabais - tame tarpe ir jutube, PS ir acdsee? kad be parkiu butu. be monitoriaus. noreciau surinkinet, kad pagal mano norus butu. tik domina apytixli kaina.
QUOTE(R.P.Z. @ 2011 06 16, 10:15)
Labas rytas, skaitau skaitau, daugumai kliūna mergvakario foto tai, kad merginos su cigaretem, bet man asmeniskai nekliuva, ir naikint ju nereik. Jei jau rukanti kompanija, lai ruko, juk svencia smile.gif bent matosi kad ne siaip stovi be veiksmo, o "pirikuras" smile.gif tokios naturalios, aiskios foto. Aisku kokia kompanija susirinkus ir ka veikia smile.gif

sutinku. be to - cia mergvakaris. ir ne paslaptis, kad pasaulyje puse zmonijos ruko, tame tarpe ir moterys. mergvakario fotosesija - cia ne aukshti menai, manau Airv gerai padare filmuka, man jis smagiau ziurejosi negu Paprastos ar Laukines, ne del to, kad linxmas, ir proga siaip kitokia, bet padarytas idomiausiai, nepabodo ziuret, nuotraukos greitai keitesi, daug vaizdu. patiko.
Atsakyti
dėl manes galim ir sereikiškių parke thumbup.gif jungtis gali VISI 4u.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif

Ant suolelio sėdžiu ir skaitau jau nuo kovo mėnesio, bet vis nedrįsau prisijungti prie Jūsų, bet šiandien jau drįstu ir ateinu su ND.

Mano draugas Canon EOS 550D su objektyvais: kitiniu 18-200mm f/3.5-5.6 ir Canon 50 mm f/1.4 smile.gif

ND1
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 06 16, 12:36)

Lauksiu:*
Jau tavo mergina kokia didele wub.gif

QUOTE(Plumerija @ 2011 06 16, 13:40)

Laba.Puikus ND.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 06 16, 14:45)

Laba.Puikus ND.

Ačiū 4u.gif tai dedu antrą:

ND2
user posted image
Atsakyti
Ačiū, merginos, už išsakytas nuomones, smagu, kad neliko nepastebėtas filmukas 4u.gif Viską deduosi į galvą, surūšiuoju ir panaudosiu 4u.gif

Vanila, patiko pirmas portretukas. Labai graži mergina, puošia nuotraukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 16 birželio 2011 - 14:06
Laba,

pasimečiau tarp krūvos vaikų, bet vis prabėgom paskaitydavau.

Laukinės kūdikėlio foto tik vieną mačiau. Miela.
Alabamos bibliotekos serijos tris foto mačiau. Tiesą sakant kažko kitokio tikėjausi iš tokios bibliotekos. PAtiko ta foto, kur mergina sėdi krėsle.
Airv apie tavo filmuką nieko nepasakysiu, nes nerodo. Gaila vistik. Apskritai, kai čia foto sumažėjo, o padaugėjo facebooke, bei flickr, jaučiuosi atsilikusi, nes ten visų nematau.
Vanilla pirma foto gražuoliška. Labai patinka.
Svajonės spalvų temai foto faina. Kitokia, nei dauguma darytų, tuo ir patinka.

Linkėjimai
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 06 16, 14:06)
Airv apie tavo filmuką nieko nepasakysiu, nes nerodo. Gaila vistik. Apskritai, kai čia foto sumažėjo, o padaugėjo facebooke, bei flickr, jaučiuosi atsilikusi, nes ten visų nematau.

Manau, reikia pasitaisyti smile.gif
Man mieliausios dvi mergvakario nuotraukos. Mergina puiki. Visai nebijo fotoaparato, nereikia prašyti kad pozuotų, tiesiog mėgavausi natūralia jos veikla ir fiksavau smile.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 16 birželio 2011 - 14:19
QUOTE(Plumerija @ 2011 06 16, 14:40)
Labos 4u.gif

Ant suolelio sėdžiu ir skaitau jau nuo kovo mėnesio, bet vis nedrįsau prisijungti prie Jūsų, bet šiandien jau drįstu ir ateinu su ND.

Mano draugas Canon EOS 550D su objektyvais:  kitiniu 18-200mm f/3.5-5.6 ir Canon 50 mm f/1.4 smile.gif

ND1

sveika mirksiukas.gif pagaliau ir tu išlindai,šaunuolė 4u.gif ND gerai 4u.gif
smagu,daugiau naujokių pas mus yra thumbup.gif
Papildyta:
Pirmadienis 18.30 Sereikiškių parkas - meetas reflektorių lotuliukas.gif
Vi.Kri.
Maggie
Zirze
frederica
Alexso
hazelnut

šioms merginoms parašiau dar ir až - o šiaip jungiasi visi kas norit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 16 birželio 2011 - 14:23
Kaip jums faina dėl meetų, gaila, kad aš gyvenu tokiam kaime, kaip Anykščiai...

airv - aha, tikrai šios Mikimauzytės foto labai fainos drinks_cheers.gif

Tiesa, man irgi pora klausimų iškilo:

Ar čia jūs visos į tą flickr sulindę ir per ten foto matot ar dar kokius internetinius lobynus naudojat? Ir ar taip jau visos mėgstat/mokat ir naudojat foto tvarkymui PS? g.gif
Aš tai kolkas abiem atvejais, tiek aptvarkymui foto, tiek saugojimui, tik picasa naudoju blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chimera: 16 birželio 2011 - 14:33