Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

labas rytas, turiu technini klaisimuka:
su fotiku kartu pas mene buvo ir filtriukai uv ir dar keli, bet jie negali uzsideti ant objektyvo nes neatitinka dydziai. tai klausimas toks butu: ar cia jau reiskia kad jie ne mano fotikui? ar galima kazkokius adapterius isigyti?
Atsakyti
Dedu ir ND 2
user posted image

jusu darbu dar nekomentuosiu, nes mano komentarai butu tik "grazu", "negrazu". smile.gif
Kai ziniomis bent kazkiek prilygsiu jums, tuomet ir komentarai bus svaresni blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 06 16, 09:52)
Aciu, smagu, kad patiko:)
Man pirmoj labai patinka merginos poza ir plaukai.Noretusi, kad visi plaukai butu ryskumo zonoj ir kad dangus butu neisdeges.Antroj idomi ideja.Trecia gera, tik kiek virsaus noretusi daugiau:)Ir kelnes dega smile.gif
Aciu ax.gif

aciu labai uz pastabas. man irgi taip noretusi, kad pirmoj fokusas normalus butu, o cia befotkinant nusoko i desine aki biggrin.gif bet foto man lb lb patinka, tai palikau, ir vaidinu, kad cia taip ir turejo but biggrin.gif o del kelniu, tai ziurejau per du monitorius, ant vieno dega, ant kito normaliai. niekaip nesuprantu kaip padaryt, kad visur ir visada gerai ziuretusi biggrin.gif
Papildyta:
Egzo, kokie fotogeniski tavo zaisliukai wub.gif uzskaitau smile.gif
Atsakyti
Egzo, su kokia programele sumeto foto i koliaza nedideli? As ir neuzilgo apsireiksiu su ND smile.gif
Ir pritariu - kolkas man merginu darbai yra tik "Grazuuu".. Geriuosi kiekviena cia ideta fotke, ir labai tikiuosi ir pati daug ismokti.

Tiesa, noriu paklausti merginu - o jus daugiausia su M rezimu fotkinat, ar vistik kazkuri is pusiau automatiniu?
Ir ar daug su PS apdirbinejat foto, ar dazniausiai tokias grynas dedat?
Atsakyti
QUOTE(Egzo @ 2011 06 16, 10:55)
Dedu ir ND 2
jusu darbu dar nekomentuosiu, nes mano komentarai butu tik "grazu", "negrazu". smile.gif
Kai ziniomis bent kazkiek prilygsiu jums, tuomet ir komentarai bus svaresni  blush2.gif

Nors ir nesijaučiu kompetetinga, bet šiandien labai liežuvis palaidas tai komentuoju viską biggrin.gif

ND Jūsų labai thumbup.gif (istorija nutyli, kad pati dar nedarius...)

Ir noriu paprieštaraut sekančiai minčiai, bet tik truputį ax.gif

Aš manau, kas turi "fotografinę" akį, tai vistiek mato, kas foto ne taip, kas akį "drasko" ir nesvarbu, kad techninės ir teorinės žinios ne pačiam aukščiausiam lygy... ax.gif Bent aš taip manau...
Gal klystu, bet aš pagal save sprendžiu, pvz skaitau jūsų komentarus apie diskutuojamas foto ir pagaunu save, kad ir aš panašiai galvoju, gal ne taip giliai matau, gal nemoku išsireikšt teisingais terminais, tačiau, matau, kas jose blush2.gif
Ar kitaip tariant savo nuomonę juk galima išsakyt rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chimera: 16 birželio 2011 - 10:19
QUOTE(chimera @ 2011 06 16, 10:11)

Pritariu ir galiu pridurti, kad ir komentuoti nuotraukas reik ismokti ir mokejimas komentuoti nuotrauka labai naudingas.
Atsakyti
Vanila, tu man patinki su savo nuotraukom blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 06 14, 10:58)
Bet jūs!!! Šaunuolės dėl idėjų ir modelių susiradimo ir visko susitarimo. Aš suprantu, kad daug išmokstama per praktiką, bet esu baisi bailė unsure.gif

o kur tu esi dingus siaip? ilgokai taves nebuvo, darbu nauju irgi nera. kaip reikalai? ar viskas tvarkoj?
Atsakyti
2ND
user posted image f3.5 iso 100
user posted image f8 iso 400
user posted image f22iso 1600
3ND
user posted image 18mm
user posted image 35mm
user posted image 55mm
4ND
user posted image
user posted image
user posted image

tinka? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virdzzinija: 16 birželio 2011 - 10:55
QUOTE(*monikute* @ 2011 06 16, 10:37)
Vanila, tu man patinki su savo nuotraukom  blush2.gif

miela, smagu, malonu smile.gif 4u.gif jus man visos irgi patinkat, ir su nuotraukom, ir be nuotrauku biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Vanilla, man pirma labiausiai 4u.gif Trečioj ir pas mane rodo, kad kelnės padegę, bet kai gera foto man tai netrukdo thumbup.gif Šaunuolė
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 15, 15:18)
REFLEKTORIŲ atsiėmimo meetas , pirmadienis 18.30val. ,vieta ta pati,nebent norite kitur - VIngio parko kavinė  thumbup.gif gali jungtis kas nori  4u.gif
Papildyta:
nu va,visai kitas reikalas  - aš už spalvotas  thumbup.gif  wub.gif

o gal keiciam destination'a? kazhkur "centriau"? arba bent jau sereikishkes?
QUOTE(Dalyja @ 2011 06 15, 13:44)

kaip as noriu tu macro ziedu, visishkai nesigaudau ebejui, bet pvz didelis nuostolis, jei susinervines eini i parde ir ten nusiperki be visu tu parkiu, ieshkojimu, laikumi, siuntimu??

Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2011 06 15, 16:44)
Ne nu kokia ziauriiiiii biggrin.gif Pazadu kita karta bus geriau.

nuuu nee, kamon, as trumpai ir aishkiai. zinai, kad man anyways patiko.
Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2011 06 15, 17:08)
O dar galetu bijunai su alyvom zydeti visus metus.Ar bent nuo geguzes iki spalio:)

galetu wub.gif
Atsakyti