Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(dosa @ 2011 06 16, 00:03)

Nugis sveikinimai, įsigijus žvėrį  bigsmile.gif
Lauksim žvėriškai gražių nuotraukų  biggrin.gif

dėkui ,nu labai stengsiuosi ax.gif po kol kas tik miegantį vyrą va namie patamsi pafotkinau lotuliukas.gif
Atsakyti
Laukine aš irgi labai norėčiau su tavim susidraugaut ir pamatyt foto ax.gif
flickr aš oceandancer86 http://www.flickr.co...s/59733167@N07/. ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2011 06 16, 00:03)
Čia labai subjektyvu bus tikriausiai: bet mano nuomuone, ten muzika nelabai tiko, ir nuotraukos vienu metu greit keitėsi, kad mirgėjo akyse , nieko dorai neįžiūrėjau,  kažkiek net erzino ax.gif Bet sakau, čia tik IMHO 

Man irgi Airv filmukas nelabai.Asmeniskai jei ten butu mano nuotraukos noreciau ilgiau i save paziureti:D bet,kadangi toks uzmanymas pas tave,tai turbut tos merginos ne tokios savymylos kaip as. laugh.gif ir cigaretes lb visur akis bado.Bet pacios nuotraukos puikios!
Gotte, jau kaip graziai parodei Vanilla! Trecioje kiek sunkoki medziai(vilioja akis), bet modelis tai tokia Lape:D puikiai,sakyciau! O Vanilla koki stulbinama makiaza pasidariusi!!! Saunuoliukes jus!
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kazkada senai jau bandziau prie jusu prisijungti, bet taip ir nepavyko, vis atideliodavau namu darbus ir taip likau tik tyli skaitytoja. Bandau dar karta. blush2.gif
Fotografuoju su Olympus E520 ( 14-42mm ir 40-150mm).
Pristatau namu darbus:
ND 1
user posted image
Atsakyti
Sveika, egzo, malonu, ND puikiai.
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2011 06 16, 00:11)
Ten toks sumanymas buvo ty kad greitėjant tempui greitėtų ir nuotraukų kaita 4u.gif

mačiau FB, man irgi tas užkliuvo....per greitai kadrai lekia, suprantu užmanymą, bet žiūrint tas erzina... blush2.gif

QUOTE(Egzo @ 2011 06 16, 08:25)
Sveikos  4u.gif
Kazkada senai jau bandziau prie jusu prisijungti, bet taip ir nepavyko, vis atideliodavau namu darbus ir taip likau tik tyli skaitytoja. Bandau dar karta.  blush2.gif
Fotografuoju su Olympus E520 ( 14-42mm ir 40-150mm).
Pristatau namu darbus:

gerai smile.gif

labas naujokėms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bizyte: 16 birželio 2011 - 07:57
Labas rytas...
As vakar pasavau su fotoplakatu uzsakymu , o siandien uzsisakiau fotoknyga thumbup.gif

Laukine, man patiko pirma kudikelio foto,tik nepatiko tai,kad j/b, o spalvota patiko labiau, tik karpyciau,kaip jau kazkas sake, nes nepatiko toks pilksvas plamas soniuke...

Gotte, pirma labai grazi, nieko netruksta, idealu, su Action'u-ne...o trecia labai liuks, patiko kadravimas, patiko vidryje tie susiglaude medziai, tokie stiprus...o vanila, tokia gleznute pries juos...labai man viskas dera...saunuole... 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, skaitau skaitau, daugumai kliūna mergvakario foto tai, kad merginos su cigaretem, bet man asmeniskai nekliuva, ir naikint ju nereik. Jei jau rukanti kompanija, lai ruko, juk svencia smile.gif bent matosi kad ne siaip stovi be veiksmo, o "pirikuras" smile.gif tokios naturalios, aiskios foto. Aisku kokia kompanija susirinkus ir ka veikia smile.gif
Alabamos fotosesija bibliotekoj wub.gif tik man noretusi kad modeliukas dar kur prie knygu lentynu ant zemes butu isitaisiusi tarp kruvos aplink isbarstytu knygu, tokia "uzsiknisus tarp informacijos juodai"
Ainu dar i Vanila pasiziuresiu, bet man graziau be actionu smile.gif
Atsakyti
labas rytas,

Na, antuvirusinė mano jau nutilo biggrin.gif

Vis dar seku merginų ND ir mokausi teoriškai biggrin.gif Su balta spalba man dar kolkas mistiškiausias ND, bet nepabandžius nesuprasiu biggrin.gif

Pasisakysiu ir aš su savo nuomone, nors ir neitin kompetetinga gal biggrin.gif
Man labai patiko Laukinės leliuko j/b ir šiaip aš esu mėgėja j/b wub.gif

Mergvakario foto g.gif neturiu nuomonės... Patiko apranga, žaismingumas, spalviškumas, bet matyt kaip minėjo per greit pralėkė foto, nespėjau pamatyt nieko biggrin.gif Tiesa, pati pačiausia man ta, kur ant žemės visos, berods pačiam gale 4u.gif

Vanilla - graži labai visose foto, bet man asmeniškai pirmose foto dėmėsį blaško tos žolytės, ar kas ten... bet čia gal tik man blush2.gif

Atsakyti
Aciu, merginos. Man lb patiko Gottes foto, aisku tas makiazas buvo darytas su kitu tikslu biggrin.gif bet gal lb ir cia nesipjauna tongue.gif o siaip Gotte tikra saunuole, realybej nelabai kaip atrode tos zoles, bet foto gamta atrodo ispudingai wink.gif super

atleiskit, kad kitu nepakomentuoju, kazkokia uzsikasus paskutiniu metu, nesuprantu, kas vyksta smile.gif

Lb patiko laukines leliukas, nu jau poza kokia, nerealu wub.gif

Fotosesija bibliotekoj irgi super wink.gif lb man patinka tokios "temines" smile.gif modelis labai grazus ir israiskingas, patiko parinkti rakursai, zodziu "suryjau" biggrin.gif visas foto vienu ikvepimu.

Sveikos naujokes wink.gif Lb smagu jusu tiek daug matyti wink.gif tikrai nepasigailesit atklydusios i sia tema smile.gif

Snd bandysiu daryt pratesima. jei nepavyks, nusisausiu, nes ryt isvaziuoju biggrin.gif

ir dedu kritikai
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Vanilla - lydausi nuo j/b wub.gif thumbup.gif nors ir spalvota labai graži thumbup.gif

Tiesa, bibliotekos fotosesija ir man nereali wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 06 16, 09:36)
Fotosesija bibliotekoj irgi super wink.gif lb man patinka tokios "temines" smile.gif modelis labai grazus ir israiskingas, patiko parinkti rakursai, zodziu "suryjau" biggrin.gif visas foto vienu ikvepimu.

Aciu, smagu, kad patiko:)

Man pirmoj labai patinka merginos poza ir plaukai.Noretusi, kad visi plaukai butu ryskumo zonoj ir kad dangus butu neisdeges.Antroj idomi ideja.Trecia gera, tik kiek virsaus noretusi daugiau:)Ir kelnes dega smile.gif

QUOTE(chimera @ 2011 06 16, 09:41)

Tiesa,  bibliotekos fotosesija ir man nereali  wub.gif

Aciu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alabama: 16 birželio 2011 - 09:52