Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(airv @ 2011 06 15, 14:05)

Aš va tiesiog rodausi, pasidžiaugti norėjau. Smagi patirtis tie mergvakariai smile.gif Dar norėčiau smile.gif http://www.youtube.c...h?v=_wOfVj-wLSY

čia kritikuit galima? aij vistiek pasakysiu smile.gif užkliuvo cigaretės blush2.gif bet čia gal tik man negražu unsure.gif visada stengiuosi fotografuot, kada cigaretė patraukta nuo veido, ir po to jei yra galimybė išvis nukluonuot ją iš rankos smile.gif
žinoma, yra išimčių kai moteris su cigarete atrodo gražiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fotografe @ 2011 06 15, 22:26)
Sveikutės  4u.gif
labai norėčiau jungtis prie jūsų  ax.gif , nors tas mano nikas čia man visai ne prie ko  ax.gif . Matyt, tą dieną, kai sugalvojau prisiregistruoti, fantazija išplaukusi buvo.

Nors... fotkinu jau milijoną metų, skaitmeninuku jau beveik 22 tūkst. kadrų padariau, bet fotkint taip ir neišmokau...  unsure.gif
Kursus lankyti neištaikau, o ča žiūriu, kad ir literatūros kalnai (gaila, kad darbe neprieinami, užblokuoti), ir šiaip, kritiškai-draugiškos  ax.gif , labai tikiuosi, kad pavyks įveikti savo klaidas  ax.gif

O namų darbus reikia iš eilės daryti?  g.gif

Sveika.Gali kaip nori, svarbu visus:)

Smagus meetas buvo, tik anksti mes pabegom:)
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 15, 14:14)

ten klonavai tą juodą foną? nuotrakos kairėj kažkokia betvarkė kur juodas fonas (juodo fono apčioje) unsure.gif dar karpyčiau po labai nedaug iš visų pusių, kad nesimatytų to krepšio smile.gif pats leliukas gražiai atrodo, šviesa nerealiai graži 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už meeta, labai smagu buvo visas gyvai pamatyt. Ir šiaip man faina buvo tongue.gif
vaikai išsiilge buvo tai neperseniausiai užmigo, tai ryt pakomentuosiu daugiau, labos
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2011 06 15, 19:14)
airv-gražios nuotraukos iš mergvakario, bet pats filmukas man nelabai...

o kas konkrečiai nepatiko?

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 15, 22:34)
čia kritikuit galima? aij vistiek pasakysiu smile.gif užkliuvo cigaretės  blush2.gif  bet čia gal tik man negražu  unsure.gif  visada stengiuosi fotografuot, kada cigaretė patraukta nuo veido, ir po to jei yra galimybė išvis nukluonuot ją iš rankos smile.gif
žinoma, yra išimčių kai moteris su cigarete atrodo gražiai smile.gif

Aga, cigaretės blogis, bet šiuo atveju merginos labai rūkančios buvo - visos ir dažnai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 15, 20:03)
Daryk viską ant M, o ISO reguliuojasi  ne vienu geriausiu atveju nail.gif:

net neisivaizduojikaip tau aciu lenkiuosi zemai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikaPika: 15 birželio 2011 - 22:50
Virgininja pagaliau pavyko su pirmu nd thumbup.gif

QUOTE(gotte @ 2011 06 15, 21:30)
Nu kokia šauni konkursantė mano  thumbup.gif buvo SUUUPER!!!!!

O kol kas keliu kelias mūsų Vanillos foto ax.gif . Pirmos dvi - kuri geriau? Man pačiai su actionu smagiau žiūrisi g.gif

Ir šiaip laukiu komentarų visoms trims 4u.gif

vajėj kaip gražu................ wub.gif ypač paskutinė- nuostabi....
šiaip be spec efektų gražiau atrodo, man per sodrus tas actionas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 06 15, 19:57)
bigsmile.gif rimtai??? net nemačiau  blush2.gif einu žiūrėt ax.gif

Aga, rimtai biggrin.gif Jau senokai idėjau nuotrauką ten, taip ir maniau, kad nepamatei laugh.gif

QUOTE(gotte @ 2011 06 15, 20:30)
O kol kas keliu kelias mūsų Vanillos foto ax.gif . Pirmos dvi - kuri geriau? Man pačiai su actionu smagiau žiūrisi g.gif

Man be akšono gražiau. Bet šiap pirmos dvi nžn, aš asmeniškai gal kirpčiau, kad veido labiau matytųsi, apačią rėžčiau g.gif
Trečia man liuks, viskas patinka, ir spalvos ir kadruotė 4u.gif

QUOTE(rG @ 2011 06 15, 20:38)
Jaučiasi nuovargis  biggrin.gif
Ko taip nesifotografuoja  4u.gif

Pailsėk, štai tau jėgų balioną dovanų 4u.gif
Ai, nžn net, užėjo va toks periodas ir tiek, bet labai daug skaitau, žiūriu fotografijas, analizuoju-va toks dabar mano periodas, kai viskas susigulės-tada jamsiu vėl fotiką į rankas. smile.gif
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 15, 21:04)
nu ką ,aš jau su nauju savo žvėrim ( 60D canon)  lotuliukas.gif ale nu visas valdymas skiriasi  doh.gif reikia iki šeštadienio viską perprasti  blush2.gif

Nugis sveikinimai, įsigijus žvėrį bigsmile.gif
Lauksim žvėriškai gražių nuotraukų biggrin.gif

QUOTE(airv @ 2011 06 15, 21:49)
o kas konkrečiai nepatiko?

Čia labai subjektyvu bus tikriausiai: bet mano nuomuone, ten muzika nelabai tiko, ir nuotraukos vienu metu greit keitėsi, kad mirgėjo akyse , nieko dorai neįžiūrėjau, kažkiek net erzino ax.gif Bet sakau, čia tik IMHO 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2011 06 15, 14:05)
Gotte, tai jau daug ką parodyti turėsi, liuks smile.gif

Aš va tiesiog rodausi, pasidžiaugti norėjau. Smagi patirtis tie mergvakariai smile.gif Dar norėčiau smile.gif http://www.youtube.c...h?v=_wOfVj-wLSY

Super - jaunystė, grožis, linksmybės, ech biggrin.gif

Ačiū, dosa, pasidušinau, einu kaip tik 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 15 birželio 2011 - 23:06
QUOTE(dosa @ 2011 06 15, 23:03)
Čia labai subjektyvu bus tikriausiai: bet mano nuomuone, ten muzika nelabai tiko, ir nuotraukos vienu metu greit keitėsi, kad mirgėjo akyse , nieko dorai neįžiūrėjau,  kažkiek net erzino ax.gif Bet sakau, čia tik IMHO  4u.gif

Aaa, aiškiukas. Smagu, kad išsakai savo nuomonę.
Ten toks sumanymas buvo ty kad greitėjant tempui greitėtų ir nuotraukų kaita 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 06 15, 23:54)
Virgininja pagaliau pavyko su pirmu nd  thumbup.gif
vajėj kaip gražu................  wub.gif  ypač paskutinė- nuostabi....
šiaip be spec efektų gražiau atrodo, man per sodrus tas actionas  g.gif

oro_buckis.gif
nukamavau fotika ,instrukcija ir supratau karsta.gif

rytoj idesiu kitus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 15, 23:05)
Super - jaunystė, grožis, linksmybės, ech  biggrin.gif

4u.gif
Atsakyti