Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(gotte @ 2011 06 15, 22:30)
Dar turiu klausimą, šiaip keldavau foto į flickr'ą o iš ten į BLOG'ą, dabar Flickr'as baigia užsipildyt...susimokėti ten nežinau kaip g.gif Kaip kitos darot dėl tų kėlimų į BLOG'us? Nes man jei iš kokio Facebooko tai kokybę sumažina.... Ar turit savo internetinį foto archyvą kažkokį (jei taip, tai kur?)? Ar visos čia Flickr'ei esat susimokėjusios ir varot be apribojimų? g.gif

Visai nesvarbu, kad nesusimokėjusi, tada rodo paskutines 200 foto, o bloge - ir tas, kurių flickras jau neberodo. Ramiai keli į flickrą, o iš ten - į blogą biggrin.gif Fotopastelė pvz. taip ir daro, bloge matomos visos, o flickre - tik 200 naujausių bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 15, 22:38)
Jaučiasi nuovargis  biggrin.gif

Ko taip nesifotografuoja  4u.gif
Ar "geriau", tai atsakiau, kad taip, geriau, neklausė ar "gerai" biggrin.gif Na, čia šiaip.

Gotte, man pirmoji  4u.gif

eik pailsėk 4u.gif ba tuoj pati nieko nebesuprasi mirksiukas.gif

Gotte, man trečia fainiausia. Nors kita ir faina. Va dėl apdirbimo, tai negaliu nieko pasakyt, nes pati dažnai pasimetu tuose action'uose doh.gif
Atsakyti
gotte - man pirma ir trecia labai patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2011 06 15, 12:21)
Ir man, jau ne pirma karta, speju kazkieno parasas ar pan nepatinka antivirusinei, itariu Zirze  blush2.gif ar kazkas kas seniai nesilanke ir dabar parase siom dienom  blush2.gif paskutiniuose keliuose psl nebuvo to ax.gif

o aš nesinaudoju antivirusine iš vis, ir man rami galva biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2011 06 15, 21:57)
Visai nesvarbu, kad nesusimokėjusi, tada rodo paskutines 200 foto, o bloge - ir tas, kurių flickras jau neberodo. Ramiai keli į flickrą, o iš ten - į blogą biggrin.gif Fotopastelė pvz. taip ir daro, bloge matomos visos, o flickre - tik 200 naujausių  bigsmile.gif

Labai ačiū už paprotinimą 4u.gif taip ir darysiu thumbup.gif

Dar vis laukiu kritikos dėl foto.... blush2.gif rimtos kritikos... ax.gif
Atsakyti
gotte, man šiaip patiko trečia , o jei rinktis iš tų dviejų tai man šį kartą patinka su actionu 4u.gif
Papildyta:
nu ką ,aš jau su nauju savo žvėrim ( 60D canon) lotuliukas.gif ale nu visas valdymas skiriasi doh.gif reikia iki šeštadienio viską perprasti blush2.gif
Atsakyti
Gotte, man gražuuu, jei rinktis tarp pirmos ir antros, tai aš už pirmą, su šiuo actioniu man praranda gyvybę foto ax.gif trečioj man trukdo medžiai...jei jų nebūtų, būtų labai liuks, o dabar atima dėmesio..IMHO biggrin.gif o šiaip, šaunuolė, laukiu daugiau ax.gif

mažai komentuoju paskutiniu metu, nesutariu su savim, vieną dieną viskas gražu, kitą niekas nekabina..nepatinka, tai geriau patyliu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bizyte: 15 birželio 2011 - 22:15
QUOTE(Laukine25 @ 2011 06 15, 13:09)
Na, susigužiu, skalpuokit:

nu gi grožis bigsmile.gif wub.gif tik megztinio, ar ten pledo raštas nepatiko - per sunkus atrodo šiai nuotraukai, na bet čia smulkmena wink.gif
Atsakyti
Tiesa, degtukai tai man labai patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 06 15, 23:04)

nu ką ,aš jau su nauju savo žvėrim ( 60D canon)  lotuliukas.gif ale nu visas valdymas skiriasi  doh.gif reikia iki šeštadienio viską perprasti  blush2.gif

Nus sveikijam 4u.gif tai jau dabar darysi žvėriškas nuotraukas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 06 15, 23:14)
Nus sveikijam  4u.gif tai jau dabar darysi žvėriškas nuotraukas  lotuliukas.gif

nu arba "žvėriškai" blogas arba geras lotuliukas.gif nu šiaip dar šitą augintinį glostau po kolkas ir bandau gražiuoju susitarti ,nes nu visgi kitoks kitoks doh.gif
ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
labai norėčiau jungtis prie jūsų ax.gif , nors tas mano nikas čia man visai ne prie ko ax.gif . Matyt, tą dieną, kai sugalvojau prisiregistruoti, fantazija išplaukusi buvo.

Nors... fotkinu jau milijoną metų, skaitmeninuku jau beveik 22 tūkst. kadrų padariau, bet fotkint taip ir neišmokau... unsure.gif
Kursus lankyti neištaikau, o ča žiūriu, kad ir literatūros kalnai (gaila, kad darbe neprieinami, užblokuoti), ir šiaip, kritiškai-draugiškos ax.gif , labai tikiuosi, kad pavyks įveikti savo klaidas ax.gif

O namų darbus reikia iš eilės daryti? g.gif
Atsakyti