Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(virdzzinija @ 2011 06 15, 20:45)
dosa gal per blizgus buteliukai o dabar  geriau

Man tai liuks viskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 06 15, 20:10)
Man tai liuks viskas  4u.gif

Aš tai atsakiau į klausimą biggrin.gif

dosa,
a ko taip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 15 birželio 2011 - 20:12
QUOTE(Dalyja @ 2011 06 15, 19:10)
Man tai liuks viskas  4u.gif

Dalyje mes ten flickrej 2rata darėm, tau pratęsimą daryt dabar, jeigu ka smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif ,
norėčiau ir aš prisijungti prie "žaliu" fotografu. Neseniai įsigijom Pentax k-x su kit 18-55 objektyvų. Knygute perskaičiau keleta kartu, nuotraukų pridarem daug, bet kaškaip neišeina taip kaip norisi. Gal galėsit ir mane pamokyti? Kaip suprantu pradžiai reikia atlikti namu darbus iš 1 puslapio?
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 15, 19:11)

dosa,
a ko taip?

kas taip? g.gif
Atsakyti
super pagaliau bigsmile.gif vadinas einu prie antros uzduoties bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(likac @ 2011 06 15, 21:17)
Sveikos smile.gif ,
norėčiau ir aš prisijungti prie "žaliu" fotografu. Neseniai įsigijom Pentax k-x su kit 18-55 objektyvų. Knygute perskaičiau keleta kartu, nuotraukų pridarem daug, bet kaškaip neišeina taip kaip norisi. Gal galėsit ir mane pamokyti? Kaip suprantu pradžiai reikia atlikti namu darbus iš 1 puslapio?

sveika ir as zalia biggrin.gif na taip namu darbai pirmiausia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2011 06 15, 21:13)
Dalyje mes ten flickrej 2rata darėm, tau pratęsimą daryt dabar, jeigu ka  smile.gif

bigsmile.gif rimtai??? net nemačiau blush2.gif einu žiūrėt ax.gif
Atsakyti
O as jau meeto thumbup.gif Aciu panos uz gerai praleista laika mirksiukas.gif Bus idomu pamatyt ka prifotkijot hihihi.gif o as pasirodysiu tik isryskinus juostele ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 06 15, 21:11)
Aš tai atsakiau į klausimą biggrin.gif

į kokį klausimą? ax.gif
Atsakyti
Nu kokia šauni konkursantė mano thumbup.gif buvo SUUUPER!!!!!

O kol kas keliu kelias mūsų Vanillos foto ax.gif . Pirmos dvi - kuri geriau? Man pačiai su actionu smagiau žiūrisi g.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Ir šiaip laukiu komentarų visoms trims 4u.gif
Papildyta:
Dar turiu klausimą, šiaip keldavau foto į flickr'ą o iš ten į BLOG'ą, dabar Flickr'as baigia užsipildyt...susimokėti ten nežinau kaip g.gif Kaip kitos darot dėl tų kėlimų į BLOG'us? Nes man jei iš kokio Facebooko tai kokybę sumažina.... Ar turit savo internetinį foto archyvą kažkokį (jei taip, tai kur?)? Ar visos čia Flickr'ei esat susimokėjusios ir varot be apribojimų? g.gif
Atsakyti
Jaučiasi nuovargis biggrin.gif

QUOTE(dosa @ 2011 06 15, 20:18)
kas taip?  g.gif
Ko taip nesifotografuoja 4u.gif

QUOTE(Dalyja @ 2011 06 15, 21:23)
į kokį klausimą?  ax.gif
Ar "geriau", tai atsakiau, kad taip, geriau, neklausė ar "gerai" biggrin.gif Na, čia šiaip.

Gotte, man pirmoji 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 06 15, 15:25)
Dalyja, degtukai ir 2spalvos atrodo gerai mirksiukas.gif  Saunuole,net supavydziu macro jums doh.gif  cia su macro ziedais?

Taip, su macro žiedais mirksiukas.gif
Ačiū visoms kurioms patiko biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti